פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים בוודאיזה משתלם ל2-3 מחשבים במקום לקנות מיכל?יש לזה עוד שימושים מלבד אלקטרוניקה?
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים מזה איך למקות??הדרך הכי קלה ונוחה היא להוציא ת'משחב מהחשמל ולקחת מטלית ולנקות (נראה לי שמישו הציעה את לא?!) ח'ברה תעשו את זה, זה הכי טוב לא?!
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים זה משתלם ל2-3 מחשבים במקום לקנות מיכל?יש לזה עוד שימושים מלבד אלקטרוניקה?לאזה משמש למיליון דברים אחריםוגם קנינו אותו בהזדמנות
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים למען האמת כבר הרבה זמן לא ניקיתי את המחשב שלי, לא ממש צריך גם.. בד"כ אני מנקה פעם בחודש, ניקוי חפיף, לפעמים עם ספריי ל"א, ולפעמים עם פן..
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים קומפרסור לניפוח גלגלים של מכוניות/אופנים וכו'.מחבר את האקדח אויר ומחכה שיהיה לחץ חזק.מנקה הכי טוב.
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים עדכון חם, היום עברתי לקומפרסור ביתי כזה שמטעינים אותו והוא פועל על בטריות משהו נחמד ומה שיפה זה שמצד אחד הוא מוציא אויר מצד אחד הוא שואב אז אני יכול לפזר את האבק במחשב ולשאוב אותו לשקית, דבר נחמד. לא מעניין אבל בכל זאת עדכון
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=216&products_id=4297
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים חחח זיגזג האלה שרוטים בכול מקרה למה 170 שקל על תענוג ? זה הכי כיף לפרק תמחשב ולרענן תמשחות במעבד,כרטיס מסך,ציפסט ולנקות את כול האבק :s05:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.