פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים קח את הכבל שיוצא מהמסך ותראה אם הוא מתחבר איפהשהו מאחורי המחשב. אם הוא מתחבר יש לך כרטיס מסך.
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים קח את הכבל שיוצא מהמסך ותראה אם הוא מתחבר איפהשהו מאחורי המחשב. אם הוא מתחבר יש לך כרטיס מסך.אחד הדברים הדפוקים ביותר ששמעתי בזמן האחרון.....גם אם זה מובנה וגם אם לא...לאיפה אתה רוצה שהכבל ילך?!?!? לכונן דיסקים? לחריץ דיסקטים? לאן?
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים אחד הדברים הדפוקים ביותר ששמעתי בזמן האחרון.....גם אם זה מובנה וגם אם לא...לאיפה אתה רוצה שהכבל ילך?!?!? לכונן דיסקים? לחריץ דיסקטים? לאן?מה לא מובן? אם יש כרטיס מובנה סביר להניח שתהיה לו יציאה מהלוח אם... שיחפש יציאה בלוח אם שמתאימה לחיבור זכר של מסך...
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים אם הוא לא יודע מה קורה במארז שלו, אש שיבדוק לאיפוא מתחבר המסך שלו, אם באיזור הפאנל האחורי או באיזור כרטיסי הPCI.ואם הוא רוצה לדעת על לוח ברשת אם יש לו VGA מובנה, אש שיחפש את היציאה באיזור זה..
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים מחבר לא הבנתם....יש נגיד רשימת לוחות ב- KSPאז איך אני אמור לדעת אם יש כ. מסך...??יש איזה סימן או משהו ?!@?!?!?!
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים לא הבנתם....יש נגיד רשימת לוחות ב- KSPאז איך אני אמור לדעת אם יש כ. מסך...??יש איזה סימן או משהו ?!@?!?!?!כל הדיון המטומטם הזה לחינם... לא נוראלשאלתך: צריך להיות רשום VGA ON BOARD או משהו בסגנון.
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים לא הבנתם....יש נגיד רשימת לוחות ב- KSPאז איך אני אמור לדעת אם יש כ. מסך...??יש איזה סימן או משהו ?!@?!?!?!היית צריך להסביר ת'צמך מהתחלה
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים כולכם צריכים שיעור בהבנהבכל מקרה, לפי ערכת השבבים אפשר לדעת6150, 6100, Radeon Xpress 200, 945G, 915G, 946GZ וכו'
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים כולכם צריכים שיעור בהבנה בכל מקרה, לפי ערכת השבבים אפשר לדעת 6150, 6100, Radeon Xpress 200, 945G, 915G, 946GZ וכו' חח שיעור בהבנה הרגת את הכלב צייד עכשיו (אותי) מצחוק בכל מקרה אני מקווה שהפותח של הדיון הזה מסופק מהחומר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.