פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים שלום! קניתי לא מזמן כרטיס מסך וזכרונות חדשים... ((Gigabyte Geforce 6600GT 128mb AGP + Kingston HyperX 1GB (512x2) עכשיו המעבד והלוח יחסית ישנים (ראו מפרט) וחלשים.. אני לא רוצה להשקיע המון כסף פשוט במשהו יותר טוב ועם ביצועים יותר טובים ממה שיש לי עכשיו..... אין לי ממש תקציב אבל אני לא הולך להוציא כמה אלפי שקלים....... (5K - 6K) אם למישהו יש הצעות כלשהן... תודה מראש... עודד ב.
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים מחבר מישהו יכול לעזור?מיצטער על ההקפצה פשוט זה כבר עבר עמוד....... ואף אחד לא ענה...
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים לפי איך שאני רואה את זה יש לך בעייה קטנה בשידרוג וזה הכרטיס מסך שהוא AGPאם תרצה לשדרג ללוח חדש ומעבד חדש רוב הלוחות באים עם PCIE ולכן תצטרך להחליף כרטיס מסךיש מספר קטן של לוחות אחד מהם ASROCK שתומכים גם ב AGP וגם ב PCIEואז אתה יכול אולי לקנות את הלוח ולהחליף למעבד מסדרה D של אינטל שהם כפולי ליבה שעכשיו מאוד ירדו המחירים שלהםולפי ההשקעה שלך תבחר את המעבד המתאים לך
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים מחבר לפי איך שאני רואה את זה יש לך בעייה קטנה בשידרוג וזה הכרטיס מסך שהוא AGPאם תרצה לשדרג ללוח חדש ומעבד חדש רוב הלוחות באים עם PCIE ולכן תצטרך להחליף כרטיס מסךיש מספר קטן של לוחות אחד מהם ASROCK שתומכים גם ב AGP וגם ב PCIEואז אתה יכול אולי לקנות את הלוח ולהחליף למעבד מסדרה D של אינטל שהם כפולי ליבה שעכשיו מאוד ירדו המחירים שלהםולפי ההשקעה שלך תבחר את המעבד המתאים לךאני יודע ומבין על מה אתה מדבר פשוט רק עכשיו קניתי את הכרטיס ואין מצב שאני מחליף שוב......אז אני מחפש והדגשתי שאני רוצה אחד טוב שיתמוך באייג'יפי אבל כמובן לא משהו עם מחיר בשמיים.....תודה בכל זאת..
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים עודדאצלנו בפורומים לא נהוג להקפיץאם אתה חש צורך להקפיץ דיון זה רק לאחר אישור של האחראי על אותו פורוםמעבד כלשהו מסדרת Pentium D שנכנס בתקציב לך ולוח כמו ASRock 775Dual-VSTA יעשו את העבודה יופיאפילו קונרו יכול להיכנס בחלק מהתקציבים
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים מחבר עודדאצלנו בפורומים לא נהוג להקפיץאם אתה חש צורך להקפיץ דיון זה רק לאחר אישור של האחראי על אותו פורוםמעבד כלשהו מסדרת Pentium D שנכנס בתקציב לך ולוח כמו ASRock 775Dual-VSTA יעשו את העבודה יופיאפילו קונרו יכול להיכנס בחלק מהתקציביםאוקיי מצטער אחי....ותודה אני יבדוק לגבי ההצעה שלך.....אשמח לקבל עוד הצעות בינתיים. תודה, עודד ב.
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים יש לך אפשרות להחזיר את הכ.מסך ? יש לך אפשרות זולה לקנות את הלוח אם הזה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=9767 ומעבד פנטיום d לשיקולך אני הייתי מעדיף את הקונרו ואם לא amd*2
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים מחבר לא לצערי אין לי אפשרות וגם אין ברצוני להליף אותו / לקנות חדש.....תודה על העצה אני יבדוק גם אותה למרות שההצעה הקודמת נראית לי אחלה. תודה, עודד ב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.