עבור לתוכן

"בעית" FPS ב TombRaider:Legend.

Featured Replies

פורסם

שלום,

התחלתי לשחק אתמול ב TombRaider:Legend משחק יפה-עם גראפיקה מרשימה מאוד.אך לא ציפיתי מהמחשב שלי לקרוס בקטעים כבדים.

בדרישות ה OPTIMAL לא RECOMENDED יאנו הדרישות הכי טובות כדי לחוות משחק ברמה הגבוהה ביותר הם גי'גה ראם,וכרטיס 18xt/79gt וכרטיס עם 512 מ"ב זיכרון ומעבד פנטיום 4 משהו מעפן.קיצור יש לי הכל ובתוספת אדירה,יש לי 2 ג'יגה ראםם 79gtx כמובן שעם 512 ראם ויש קטעים במשחק שהגעתי ל 7 FPS.

זה משהו מרתיח,או שהמנוע של המשחק דפוק או שלא יודע מה.ניסיתי להוריד רזולוציה מ 1280x1024 ל 1024x768 ולא העלה FPS אחד אפילו,רק שאני מנטרל את NEXTGEN [מגע הדור הבא-משפר את הגראפיקה פלאים] מעלה לי 20 FPS אבל אז המשחק נראה נורא יחסית למצב NEXTGEN.אני מתוסכל,אפילו את הדרישות המומלצות של קרייסיס אני עובר אבל הטומבריידר נותן לי בראש?

ד"א ה FPS נמדד עם FRAPS תוכנה די אמינה לדעתי,והדרישות נלקחו מאתר יוצרי המשחק EIDOS.

עריכה:כמובן בקטעים יחסית לא תוססים אני על 35-45 .

פורסם

זאת בעיה נפוצה.

הnextgen במשחק בנוי בצורה ממש לא טובה.

מעט מאוד אנשים הצליחו להפעיל את המשחק עם fps גבוה עם הnextgen, כאלה עם x1900xtx. וגם לאותם אנשים אני לא בטוח שהfps יציב במיוחד.

פורסם

^צודק

פורסם
  • מחבר

הייתי בטוח שזה בעית חומרה אצלי :o

:bash: מפתחים מפגרים,מקודדים מנוע כמו חרא.חח ועוד בהתחלה מראים שהמשחק מיועד ל NVIDIA

פורסם

זאת בעיה נפוצה.

הnextgen במשחק בנוי בצורה ממש לא טובה.

מעט מאוד אנשים הצליחו להפעיל את המשחק עם fps גבוה עם הnextgen, כאלה עם x1900xtx. וגם לאותם אנשים אני לא בטוח שהfps יציב במיוחד.

איזה מפתחים אוטיסטים .. אז מה רק אנשים עם x1900xtx יכולים להפעיל את זה על ה max כאילו ?

פורסם

יש אפשרות למשחק ברשת?

פורסם

לא לפי מה שידוע לי

שאני חושב על זה,co op יכול להיות טוב

פורסם

משום מה לא אהבתי את המשחק.. חסר טעם - אבל זו דעתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים