עבור לתוכן

מה דעתכם על ספק ThermalTake?

Featured Replies

פורסם

ספק ThermalTake W0088 430W +PCI-E+SATA+24/20PIN BULK

http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2878

ב-258 ש"ח. ספק זה יספיק בשביל מערכת עם מעבד AMD 3800x2 וכרטיס מסך 7600GS?

פורסם

לא ההיתי ממהר עליו תוסיף עוד קצת כסף וקח fsp400 וואט שיחזיק על בטוח או אם יש לך כסף מיותר קח תליברטי 400 וואט של אנמרקס שהוא עולה 500 שקל והוא שווה כול אגורה

פורסם
  • מחבר

איך אתה מבסס את דעותיך? אתה יכול לכתוב קישורים שבהם בוצעו בדיקות שונות המשוות בין ספקים שבהן FSP יוצא טוב? תודה.

פורסם

אין מה להשוות, הם בכלל לא באותה רמה.

פורסם

לי יש בעצמי ספק של טרמינל טייק שעושה גם ככה צרות עם ה9800 פרו ולי יש יחסית דגם ממש חזק שלהם הבאטר פלי

קיצר להתרחק

פורסם

כמו שנאמר תתרחק מהספק הזה ומרוב הספקים של TT.

ואת הליברטי אתה יכול למצוא ב-450 בגולד טופ.

או שאולי תמצא בזול יותר את הספק שלFSP ה-BLUESTORM 400W, שהוא פחות טוב מהליברטי, אבל אם יש לך בעיות תקציב אז... ( למרות שאני לא יודע איפה יש אותו בארץ ), ואם לא תמצא כך את ה- FSP 400W GLN.

אבל הם לא משתווים ולא מתקרבים לליברטי :xyxthumbs:

פורסם

למה להגזים עם הספקים?

FSP 350W ב-250 ש"ח יספיק לך.

אגב, המפרט שלך לא מאוזן בכלל, האם אתה הולך לשחק במחשב הזה או לעבוד איתו?

פורסם

אם יש את התקציב אז למה לא להשקיע, כידוע לכולנו ספק זה רכיב מאוד מאוד חשוב ואין לזלזל בו.

וזה שהוא שאל על השקט של המאווררים בהשוואנ ל-BT מראה איזה רמה גבוהה של שקט הוא רוצה, ואם הוא רוצה לקבל אותה רמה אצל הספק ( שהוא בד"כ הרכיב הכי מרעיש במחשב ) אז הוא צריך להשקיע בו.

פורסם
  • מחבר
אגב, המפרט שלך לא מאוזן בכלל, האם אתה הולך לשחק במחשב הזה או לעבוד איתו

אני הולך לשחק במחשב בחופשים ולעבוד איתו בתקופות אחרות.

עוד שאלה- ספק 300W של HEC יספיק למפרט הצנוע שלי (3800x2, 7600GS +דיסק קשיח אחד+שני כוננים, בלי OC)?

פורסם

כן

פורסם

כן

אתה אומר שזה יחזיק ?

אני אומר שהיו לו בעיות

פורסם
  • מחבר

HEC 300W יותר טוב מה-500W הג'נרי שיש לי עכשיו? (אין לי הרבה בעיות עם הג'נרי חוץ מכיבוי המחשב מעצמו כפעם בחודש)

פורסם

הרבה יותר טוב

פורסם

ולחשוב שלפני כמה שנים היו ממליצים על הספקים של TT בחום, איך עברו הזמנים :nixweiss:

פורסם

לפני 3 שנים קניתי תספק הזה בגלל המלצות של אנשים והנה היום אכלתי אותה אפשר להגיד ?

רוצה לקנות תtt butterfly שלי ? הוא עושה תעבודה רק אני עכשיו מחליף מערכת והוא לא יחזיק ת x1900xt ותקונרו אז אני צריך ספק יותר חזק רוצה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים