עבור לתוכן

עזרה בבחירת לוח אם מKSP בסביבות 600 שקל

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מחשב מKSP ואני לא יודע איזה לוח אם כדאי לי לקנות .

המעבד שבחרתי הוא Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DUAL CORE שאמור להיות טוב למשחקים והוא גם זול . ואני צריך לוח אם איכותי שיתאים למעבד ויהיה לו גם יציאות USB מקדימה לפחות 2 שיתמוך בPCI-E ,בSATA II ובכול הדברים החשובים שלוח אם צריך !

פורסם

מממ לפי דעתי תוסיף עוד 100 ש"ח ויש לך את ה M2N-E מבית אסוס ב740 ש"ח. לוח אם משו משו.

ואם אתה לא מתפשר על המחיר, אז יש לך את ה ?KN9-S של אייביט ב610 ש"ח.

פורסם

מממ לפי דעתי תוסיף עוד 100 ש"ח ויש לך את ה M2N-E מבית אסוס ב740 ש"ח. לוח אם משו משו.

ואם אתה לא מתפשר על המחיר, אז יש לך את ה ?KN9-S של אייביט ב610 ש"ח.

למה הלוח של אסוס עדיף משל אייביט?

פורסם

למה מרצדס עדיף על מאזדה?

שם של חברה, אמינות (לא בהכרח יותר גבוהה מזו של ABIT)...

פורסם

אני גם צריך למעבד הזה

Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DUAL CORE

לוח בסביבות ה-600 בלי חריגות

ושיהיה כרטיס מסך מובנה

ושיתמוך ב PCI-E ,SATAII

תודה רבה

פורסם

אני גם צריך למעבד הזה

Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DUAL CORE

לוח בסביבות ה-600 בלי חריגות

ושיהיה כרטיס מסך מובנה

ושיתמוך ב PCI-E ,SATAII

תודה רבה

http://ksp.co.il/main.php?uin=3425

פורסם

למה הלוח של אסוס עדיף משל אייביט?

אני לא אומר שלוח של אסוס עדיף על של אייביט, פשוט במקרה הזה, הלוח של האסוס הוא יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

אני חשבתי לקנות את הלוח אם הזה - ?KN9 Ultra Socket AM2, nForce 570 Ultra, DDRII 800, PCI-E? הוא נראה לי טוב מישהו יודע אם הוא טוב או לא ?

אני די מתלבט בינו לבין ?M2N-E Socket AM2, 570Ultra, DDRII 800, PCI-E? זה שווה להוציא את העוד חמישים שקל האלה בשביל הלוח הזה או שלא ?

ויש לי שאטלה אני רוצה לדעת כמה חיבורים לכרטיסי זיכרון DDR II יש בכול אחד מהכרטיסים ואם לשניהם יש חיבור SATA 2 בבקשה שמישהו יבדוק ויענה לי .

פורסם

את האסוס ניתן למצוא במחיר נמוך יותר כמו כאן

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5675

במזומן זה 3% פחות

KSP מתחייבים למחיר הנמוך ביותר כך שהם אמורים לפחות להשוות אליו אם תבקש

פורסם

שמע, שני הלוחות טובים מאוד, אני אישית הייתי הולך על האסוס. אבל לא יודע, אולי בגלל שיש לי פשוט העדפה לחברה הזו.

אולי זה גם תלוי בחלקים הנוספים שיש לך, בשביל שכולם יותאמו. למשל, אם יש לך כרטיס מסך של אסוס, אז הייתי הולך על לוח אם של אסוס, וכנ"ל לאייביט.

לגבי הכרטיסי DDR2, יש לך מקום ל4 כרטיסים כאלו על שני לוחות האם, וכן לשניהם יש חיבור של SATA2, על כל לוח אם שתומך בAM2 יש חיבורי SATA2.

פורסם

Abit הפסיקו דיי מזמן לייצר כרטיסי מסך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים