פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים קיצור פתאום הייתה הודעה שהיה רשום שם שצריך להפעיל את המחשב מחדש טוב אז הפעלתי את המחשב מחדש ומאז הוא לא עובד !!!! זהו תעזרו לי בבקשה הא, וזה דחוף!!!(המחשב לא עובד)
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים ברוך הבא לפורוםלאיזה מצב אתה מגיע בזמן שהמחשב עולה?האם אתה יכול לצלם את המסך הכחול?
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים מחבר הוא מעלה לי מסך שאם אני לוחץ על f11 או 12 זה מעלה לי מסך כחול אם אני לוחץ עליהם הכונן דיסקטים שלי דפוק ואני לא יכול לפרמט את המחשב הוצאתי את המחשב מהחשמל לדקה ולא עזר
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים מחבר ברוך הבא לפורוםלאיזה מצב אתה מגיע בזמן שהמחשב עולה?האם אתה יכול לצלם את המסך הכחול?אני יכול ללחוץ על 1F1 אוf12 ואז זה נכנס לי למסך כחול כזה שהכל שם באנגלית (פשוט סיוט)ואם אני לא נכנס לזה אז זה נתקע לי עד שזה מפעיל את המחשב מחדשנ.באין תקציב לטכנאי
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים אתה יכול להשתמש בכפתור עריכה תדעהמסך הכחול שאתה נכנס אליו הוא כנראה BIOSמה רשום שהמחשב עולה לפני שאתה לוחץ על F11 או F12?
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים מחבר אתה יכול להשתמש בכפתור עריכה תדעהמסך הכחול שאתה נכנס אליו הוא כנראה BIOSמה רשום שהמחשב עולה לפני שאתה לוחץ על F11 או F12?אה לא שמתי לב פעם הבאה אני לא יעשה את זהסתם משהו שעולה בדר"כ - מן מסך לבן :s05:יש מצב אתה מביא את המסנגר או האיסיקיו שיהיה יותר קל להתכתב
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים מחבר אני מעדיף דרך הפורום לא תמיד יש לי זמן באיי סיי קיוטוב אז מה אני עושה ??
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים מחבר המחשב נתקע ואומר לך ללחוץ f11 או f12 נכוןמה רשום לפני?קיצור הבנתי את הבעיהאני לא יודע איך אני עושה את זהאבל אני צריך לעדכן את הביוס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.