עבור לתוכן

וויכוח שיש לי לגבי נסיעה ברכב ללא רישיון.

Featured Replies

פורסם

אם שניכם עוד לא עשיתם רישיון בגלל שאתם צעירים מדי יהיה קשה מאוד להוכיח שלא ידעת שאין לו רישיון.

• תגובות 43
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אף אחד לא מתכוון לקחת שום רכב של אף אחד, סה"כ וויכוח.

מה שהוא בעצם אומר זה:

הוא לוקח רכב של אבא אם רשות, אין לו רישיון, וגם לי אין, ואני נוסע איתו ביחד [יושב לידו] ועוצר אותנו שוטר, הוא כמובן מקבל שלילה, אבל השאלה מה יקרה לי?

הוא אומר שאני לא מקבל כלום ואני אומר שאני מקבל שלילה.

פורסם

איך תקבלו שלילה אם אין לכם רשיון? מה ישללו לכם בדיוק?

פורסם

זה אפשרי לקבל "שלילה" אם אין לך רישיון

זה בעצם אומר שאסור לך להוציא רישיון לפרק זמן מסויים

פורסם

מה שהוא בעצם אומר זה:

הוא לוקח רכב של אבא אם רשות, אין לו רישיון, וגם לי אין, ואני נוסע איתו ביחד [יושב לידו] ועוצר אותנו שוטר, הוא כמובן מקבל שלילה, אבל השאלה מה יקרה לי?

עם* (ההדגשה במקור lol)

:P :P :P :P

פורסם

אין כזה דבר, שוטרים לא עשו באצבע.

באמת? זה דווקא חבורה של אנשים מטומטמים במיוחד...טוב אז לא באצבא ,אבל אולי אמא שלהם נכנסה להריון

מ"המקום שבו השמש לא זורחת לעולם"

פורסם

מה שהוא בעצם אומר זה:

אם כבר שיגיד שאבאלה לא ידע,כי אם לקחת את האוטו של אבא והוא נתן לך אותו כמובן בידיעה שאין לך רישיון,הוא יכול לאכול יותר חרא ממך....
פורסם

אז ככה אם זה כ"כ מעניין אותך מתי ולמה תקבל את העונש.

קודם כל הנהג בלי שום קשר יקבל שלילה\דחיה של הרישיון. עכשיו אתה אם לא ידעת ותוכל להוכיח את זה אז לא יעשו לך כלום, אבל אם ידעת שאין לו רשיון העונש שתקבל הוא על זה שאתה שותף לפשע.

עכשיו יש שני סוגים של שלילה, יש את אלה שאין להם רשיון ונוהגים אז הם מקבלים דחייה של 4 שנים נראה לי, ויש את אלה שיש להם רישיון וסתם נגיד הם קיבלו שלילה ובכל זאת נסעו, אז הם בד"כ מקבלים קנסות והגדלות של שלילה כי מה יעזור לשלול עוד ועוד? בסופו של דבר גם יחרימו את האוטו אז לא לנסות לעשות שטויות.

ועומר-תירגע שוטרים הם בני אדם ואני מכיר כמה שוטרים אוקי? ולא מהסוג של השוטרי תנועה אלה מהסוג שמכניסים אותך לניידת מסדרים לך את הפרצוף מחדש ומעיפים אותך-תגיד להם שעשו אותם באצבע ונראה אם תוכל להגיב פה שוב.

פורסם

כתבתי לך את החוקים לפי מה שהבנתי .. בעמוד הקודם..

ואני חושב שגם מחרימים את האוטו .. כאילו אם האבא נתן לך את האוטו אז מחרימים לו אותו..

אז אל תעשו את זה..

אנשים זה לא ממש לא מומלץ..

אין בן אדם שיותר מת לנהוג ממני.. אני מאז שאני ילד קטן אני חולם על זה... אין זה הדבר שאני הכי רוצה.. ולא נהגתי אף פעם באוטו או הייתי באוטו שמישהו בלי רשיון נוהג חוץ מפעם אחת בישוב של דוד שלי..

חוץ מזה לא עשיתי את זה בחיים כי אני מפחד שלא יתפוס אותי שוטר ויזיין אותי..

אז הנה אני חיכיתי ובקרוב יש לי רשיון

פורסם

סה"ך נהיגה זה לא כזה שוס :sleep: אחרי שתעשה את זה תבין כמה זה דרך להגיע ממקום למקום ופחות אטרקציה מהנה

פורסם

חח כן נכון..

היה לי שיעור נהיגה כבר..

וכבר אני הרבה פחות מתלהב..

פורסם

אני נוהג עוד מעט שנה על בסיס כמעט יומי וזה עדיין חוויה כל פעם מחדש, פאק אני אפילו נוסע להוריד את הזבל.

פורסם

^^^

אני מסכים איתו

אומנם לא בכזאת הגזמה, אבל גם לי יש רישיון כמעט שנה עוד מעט,

ואני עדיין מאוד אוהב ונהנה מהנהיגה

פורסם

שנה זה ממש קצת.

פורסם

שנה זה הפזמ הרשמי אבל לא נכנס לזה, אני לא רואה את עצמי מתמאס מנהיגה. עצם הישיבה מול ההגה עושה לי טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים