פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים אני כבר מתווכח שעה אם חבר שלי הוויכוח הוא ככה:אם נגיד חבר שלי לקח רכב והתחיל לנהוג בלי רישיון ואני יושב לידו, אז אם יעצור אותנו שוטר אז גם הוא יקבל שלילה וגם אני, אבל השלילה שלי תיהיה נמוכה משלו, זה מה שאני אומר.הוא אומר שרק הוא יקבל שלילה.מי צודק? מי טועה? ומה החוק אומר??אגב רק לידע כללי אף אחד לא מתכוון לקחת רכב של אף אחד וליסוע לשום מקום אוקי?זו סתם שאלה.
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים לא נורא ילדים... אחרי שמקבלים רשיון כבר לא מתלהבים מנהיגה כמו לפני שמקבלים רשיון...
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים ואיך זה בדיוק עונה לי על השאלה?התשובה לא מעניינת אותי... רק רציתי לצנן את ההתלהבות שלכם קצת לפני שתעשו משהו מטומטם...אגב רק לידע כללי אף אחד לא מתכוון לקחת רכב של אף אחד וליסוע לשום מקום אוקי?זו סתם שאלה.על ראש הגנב בוער הכובע
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים אידיוט.אני מבקש שתפסיק להגיב בתראד הזה, כי אתה פשוט אידיוט.תשובה אופיינית לילד קטן שלא מוכן לקבל תשובה שלא נראית לו. כל עוד לא הרחיקו אותי מהדיון הזה אני אמשיך להגיב על אחת כמה וכמה אם זה מעצבן אותך.
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים מחבר כול תשובה שעונה על השאלה מתקבלת על הדעת, הקטע זה שבכלל לא ענית לי על שום שאלה.ואם [ולא מעניין לי תביצה איך כותבים עם\אם] בעיניך אני ילד קטן אתה מוזמן ואף מתבקש לעזוב את התראד.
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים גם אותי לא מעניין אם/עם גם לפי התשובה הזו אני חושב שאתה ילד קטן. ועכשיו אחרי שעצבנתי אותך לגמרי אני עוזב את התר'ד, אלא אם כן תחשוב על עוד תשובה מוצלחת שתגרום לי לחזור.
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים מחבר מה המקור שלך?בבקשה תענו על השאלה נמאס לי כבר להתווכח כמו מטומטם איתו.
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים E.A ו-S1-N0m שניכם תפסיקו עם הוויכוח המטופש הזהלחזור לנושא הת'רדאם יוכיחו מעבר לספק סביר שידעת שלחבר שלך אין רשיון (זה מופנה בעיקר למי שמעל גיל 17, כי מן הסתם אם חבר שלך בן 16 לא יכול להיות לו רשיון לרכב) אפשר להאשים אותך בכמה סעיפיםבד"כ זה לא קורה, וחבר שלך יספוג שלילהאני מכיר כמה כאלה אנשים, ואפילו כאלה שנתנו לאנשים שהם ידעו בוודאות לנהוג ברכב שלהם, ועדיין לא קיבלו עונשאבל תהיה מודע לכך שאתה כן יכול לקבל עונש
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים בוא נגיד שאתה תנזף אם ובמידה ויצא שידעת שהוא בלי רישיון וגם אולי יהיה רישום בגלל "שותף לעברה" וספק אם נסעת גם.בכל מקרה אם "אתה עומד על שלך" וטוען שלא היה לך מושג שלאותו אדם אין רישיון לא יעשו כלום.מה שכן חבר שלך יקבל שלילה ל-5 שנים (אם אני זוכר נכון) ום תיק על גנבת רכב כי זה ללא ידיעת בעל הרכב... ואם זה כן בידעת בעל הרכב אז לא יהיה תיק על גנבה אבל בעל הרכב יאכל אותה גם הוא באיזה רישום ושלילה.
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים הנהג יקבל שלילה אני חושב שעד גיל 21 הוא לא יוכל להוציא רשיון..וזה שיושב לידו יקבל גם שלילה נמוכה יותר ...עכשיו אם לקחתם נגיד תאוטו של אבא שלך..אם אבא שלך יגיד שהוא נתן לכם תאוטו אז גם הוא כנראה יקבל שלילה אבל נמוכה יחסיתואם הוא יגיד שלא אז תקבלו תיק על גניבהאבל כמובן כלום לא מחייב...איזה אחד שאני מכיר נהג בלי רשיון לבד תפסו אותו שלחו אותו לבית דין פלילי והוא קיבל רק 3 חודשים שלילה..ועוד חבורה של חברים של חבר שלי נסעו באוטו תפסו אותם נתנו לכולם זימון למשפט ואז שלחו להם מכתב והודיעו להם שהזימון מתבטל ולא עושים איתם כלום..כאילו ויתרו להם בגלל שהיה עומס תיקים בבית משפט משהו כזה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.