פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים רציתי לדעת אם WRT54GL תומך במודם כבלים ב 100% כי ראיתי אנשים שאמרו שהם לא בטוחים.בלי שינוי קושחה ובלי כלום, כמו שהוא בא עם החנות, הוא יעבוד טוב עם הכבלים בלי בעיות?אני רוצה רק תשובות של אנשים שיודעים/מנסיון, חבל לי לקנות את זה ולגלות שיש המון בעיות איתו בחיבור לכבליםתודה לעוזרים
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים מחבר אוקי תודה, טוב לשמועומה ההבדל בין WRT54G ל WRT54GL ? הבדל משמעותי? מה יותר עדיף?
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים גרסת קושחה אם אני זוכר נכון.בGL יש גרסה 4 שהיא הטובה ביותר.והוא כמובן עדיף.
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים מחבר אוקי תודה מצאתי חנות טובה ב 380 ועוד שאלה אחרונה (אני מקווה ) באיזה חנות לא מוכרת היה כתוב על הנתב הזה (דגם ה GL): "נתב אלחוטי תקן G תומך ADSL +כבלים עם חייגן" ידוע לכם משהו על הקטע של "כבלים עם חייגן"? כי תיכננתי להוציא מהספק חיבור בלי חייגן, תהיה לי בעיה? תודה לכולם על העזרה
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים מחבר אוקי תודה לך על כל העזרה ויש מישהו שיודע אם זה מותאם גם לחיבור כבלים בלי חייגן? עדיף שיהיה מישהו מנסיון או מישהו שבטוח 100% , לא עוזר לי אנשים ששמעו מחבר של חבר שלהם שזה עובד. תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.