עבור לתוכן

DirectX 10 = אכלנו אותה?

Featured Replies

פורסם

לא יהיה שום DX9L.

• תגובות 35
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תודה ל DOGMA.

לא מבין מאיפה הרעיון המצחיק ש Oblivion לא עובד בלי SM 3.0, אבל הוא עבד יפה מאוד אפילו על ה 9800pro של חבר שלי, שלא לדבר על ה X800GTO שלי.

איך הוא באמת עובד על ה x800gto ? אני גם מעוניין לקנות אותו אולי

(ועל איזה הגדרות 1024 @ high .. ?)

פורסם

Salwaby על הודעות פרטיות שמעת? לא כולנו צריכים לדעת על השיחה שלכם...

ולנושא, תגידו חבריה, מה איכפת לכם? אני בטוח שמי שקונה משהו היום דיי לוקח הכל בחשבון. אז מה אתם דוחפים את האף סתם ועושים מזה סיפור?

פורסם

Salwaby על הודעות פרטיות שמעת? לא כולנו צריכים לדעת על השיחה שלכם...

ולנושא, תגידו חבריה, מה איכפת לכם? אני בטוח שמי שקונה משהו היום דיי לוקח הכל בחשבון. אז מה אתם דוחפים את האף סתם ועושים מזה סיפור?

זה דיון... זה הרעיון זה של זה...

פורסם

לא יהיה שום DX9L.

Windows Vista makes a clean break from DirectX 9 and earlier versions by including two versions of DirectX. Vista will come with DirectX 10 and DirectX 9.0L. Older games will function by using DirectX 9.0L, and should, in theory, work fine. Microsoft has stated that games made for Windows XP will function, but games from the days of Windows 98 and DOS probably don't have much of a chance.

http://www.gamespot.com/features/6154735/index.html

טוב לא יהיה DX9L אבל יהיה DX9.0L ;D

פורסם

אם ככה..אני לא אוכל לשחק פנטסמגוריה 1\2 וגבריאל נייט על ויסטה :'(

פורסם

שורה תחתונה זה שלא צריך ליהות מודאג משום דבר, מקסימום כל אחד שירצה יוכל לשדרג את מה שהוא צריך לפי יכולתו!

הכל יעבוד עם הציוד שיש לכם כרגע בויסטה, אלא אם כן יש לכם כרטיס ג'יפה 2MX... :smile1:

פורסם
  • מחבר

בנוגע לויסטה,....

לא יעשו ויצאו משחקים אשר מותאים למע' אחת בלעדית,שעובדת עם DX10....

לחברות שמוציאות משחקים וגם למייקרוספט יש אנשים (מבלי לפגוע כן) קצת יותר מבינים בתחום הזה מאשר כאן בפורום...

זה אינטרסים עסקיים,ייקח קצת זמן עד שהכל ייכנס, ועד שלרוב יהיה את הויסטה (מתי הוא יוצא מישהו יודע??אפילו מייקרוספט לא..).

כרטיסי מסך תמיד ישתכללו עם הזמן,כמו גם שאר רכיבי החומרה שיש במחשב.

אני לא מאמין,ואין לי צל של ספק ששום דבר לא יעבוד על ויסטה כמו שפותח הת'רד אומר...

תכלס.

אינטרסים עיסקיים הא?

כמו לסחוט את טיפת הדם האחרונה מחשבון הבנק שלך? איך זה בתור אינטרסים עיסקיים?

מה עדיף? שתקנה מחשב אחד פעם בחמש שנים או שגיימרים יאלצו לקנות כרטיס מסך חדש כל שנה וחצי כדי להנות בצורה מלאה מהמשחקים החדשים ביותר (או אפילו שניים, תודו שSLI היה רעיון גאוני)?

הרי ברור שאפשר להשקיע פחות, ואפשר גם להנות פחות...

נחזור שנייה לOblivion. המשחק הכי כבד שיצא למחשב עד כה. זה משחק שסוחט גם את ה GPU וגם את הCPU ופשוט קורע את המערכת.

כמובן ש"אפשר" לשחק בו בלי SM3 אבל זה גם מבטל הרבה מהפונקציות שלו והמשחק נראה הרבה (הרבה הרבה הרבה) פחות טוב. "אפשר" לשחק בו על 800X600 בערך כמו שאפשר לנסוע במכונית עם חלון מלוכלך. מה הטעם? משחק עם פרטים גרפיים מהממים זה פשוט חבל.

וזה השיקול שעושים, להוריד את הרזולוציה ואת דרישות המשחק מול לקנות חומרה יותר חזקה ולקבל את ההרגשה שהמערכת שלנו היא עכשווית ומדהימה.

ההרגשה שהמחשב ישן היא לא נעימה בכוונה, כדי שנצטרך כל הזמן לקנות חדש. ככה זה.

בגלל זה וויסטה מחדש, ותאמינו או לא, המערכת תוטמע מהר מאוד (גם אם היא תצא רק אחרי כשחזירים מעופפים ינדדו בשמי הגיהנום הקפוא ;) ) כי יקנו אותה בחברות הגדולות על כל מחשבי הOEM ואז אנשים ירצו את זה בבית, וכולם ידברו על זה. כמו שקנו WinMe למרות שזה היה זבל טהור. למיקרוסופט יש את יתרון הגודל ובכל מה שקשור לכרטיסי מסך יש רק שתי חברות וזה לא משאיר הרבה אופציות.

אגב, אם וויסטא יצא רק בעוד שנתיים אז כל הנושא הזה יהיה רלוונטי רק לעוד שנתיים ;D

פורסם

אני יגיד לכם את זה בהתחלה יתלהבתי מוסיטה אבל ככל שהזמן עבר זה ניראה לי שידרוג לXP ולא מערכת באמת חדשנית

או באמת טובה

וחבל שD3D10 לא יצא לXP ואני מאוד מקווה שמישהו יצליח ליפרוץ את זה ולשחרר את D3D10 גם לXP

וחוץ מיזה וסיטה לוקחת יותר מידי משבים מהמחשב בלי תמורה אמיתית לפי דעתי

פורסם

דיי כבר יא נודניקים

תעזבו אותכם מהדיירקט איקס 10 ומהעתיד המחורבן הזה וכל הדברים האלה

מה dx9 לא מספיק לכם?! שאני הייתי משחק פעם משחקים בדוס בחיים לא חשבתי שיגיעו לרמה כזאת של גרפיקה וגם לא טוב?!

פורסם

זה שזה לא מעניין אותך זה משהו אחר, אותי מטריף האפקטים שמשחקים מסוגלים להריץ היום (והאפקטים העתידיים אין בכלל מה לדבר), אני לא גיימר, אבל כשאני משחק אני רוצה להינות מחויית הגרפיקה במקסימום שלה (מה שלצערי קשה לעשות זאת, כל חודשיים כרטיס מסך חדש ואני לא מתכוון להשקיע קרוב ל 2000 שקל כל שנה+).

פורסם

אין מקסימום!

מקסימום זאת מציאות או מציאות מדומה! מתי יגיעו לזה? ב2900?!

פורסם

מקסימום של המשחק שאתה משחק בו :screwy:

פורסם

1900xt

תשובה מספיק טובה?

פורסם

דיי כבר יא נודניקים

תעזבו אותכם מהדיירקט איקס 10 ומהעתיד המחורבן הזה וכל הדברים האלה

מה dx9 לא מספיק לכם?! שאני הייתי משחק פעם משחקים בדוס בחיים לא חשבתי שיגיעו לרמה כזאת של גרפיקה וגם לא טוב?!

איזה צנוע אתה , האמת שפעם באמת "Metal Slug " היה בשבילי גרפיקה מטורפת כאילו השיא של אז אבל חייבים להתקדם :)

תשמעו אין ספק שהכל חלק מתעשייה משומנת היטב שנועדה לסחוט מאיתנו כסף , אבל זו חלק מההנאה לדעת שאתה תמיד מעודכן

שתמיד יש לך את הכי טוב , או לפחות בין הטובים , זה חלק מהאופי שלנו כגיימרים (אני לא גיימר כרגע אבל שהייתי זו הייתה הרגשתי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים