עבור לתוכן

DirectX 10 = אכלנו אותה?

Featured Replies

פורסם

ווינדוס וויסטה כשיצא (מתי שיצא, אי אפשר לדעת עם מיקרוסופט) יציג לעולם את DirectX 10.

בתור פלטפורמה כלכך פופולרית, תוך זמן קצר נראה משחקים שתומכים בו. האם זה אומר שכל מי שהשקיע ב- SLI או כרטיסים יקרים ימצא את עצמו מסתכל מהצד על כל אלה שנהנים מהמשחקים החדשים?

ממה שאני רואה כרגע, אפילו הסדרה החדשה של כרטיסי מסך של nvidia תצא לפני הוויסטה (8000).

אני לא רואה מצב שמישהו קונה כרטיס היום, שלא תומך ב DX10 ולא אוכל אותה.

מצד שני, מה? נחכה שנה כדי לשחק במשחקים?

ב- Oblivion לא היה אפשרי לשחק ללא Shader model 3.0, ה-8000 יצאו עם SM4 ומי יודע מה DX10 יביא איתו.

זאת כמובן לא דילמה חדשה. שלא לדבר על כל הספקולתיות לגבי פיסיקה (מעבד ייעודי מתוך המולטי-כור? כרטיס ייעודי? מעבד גרפי מולט-כור? SLI כאשר 1 הולך לגרפיקה? כרטיס גרפיקה רגיל שישב על PCI מדגם ישן יותר?).

יכול להיות בכלל שרוב המשחקים יהיו עם backwards compatibility לDX9 ושבכלל לא נרגיש בצורך, רק בעוד 4 שנים. אם זה המצב, אז שום בדבר לא השתנה.

מה דעתכם?

ואם הייתם קונים, מה הייתם קונים היום? (אני הייתי קונה 7900GT)

• תגובות 35
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בלבלת אותי לגמרי אחי :bash:

בכל מקרה כרטיס שעכשיו ההיתי רוצה לקנות זה 1900XT..

יותר חזק מה7900GT ועולה קצת יותר ממנו..

אני לא מתכנן לקנות כרטיס שתומך DX10 על ההתחלה כי גם רק וויסטה תתמוך בו ואני לא מתכוון לקנות את וויסטה על ההתחלה..

ועד שמשחקים יתחילו לנצל את הDX10 יקח הרבה זמן..

משחקים אמנם ישתמשו בDX10 אבל בכולם ימשיך להיות תמיכה בDX9 אפילו אחרי כמה שנים טובות אני מניח שיהיו עוד משחקים שיתמכו בDX9.

בכל אופן צריך לחשוב על העתיד אבל לא יותר מידי..

למה שאני אקנה לבינתיים כרטיס ממוצע בזול ונחכה עד הDX10 ופתאום יום אחרי שאני אקנה DX10 וויסטה וכל מה שכולל בזה..

ATI וNVIDIA יוציאו פתאום סדרה חדשה שחזקה פי כמה וזולה..

אני אף פעם לא קונה תכנולוגיה חדשה איך שהיא יוצאת..

אני נותן לה שנתיים - שלוש גם המחיר יותר זול וגם יש מוצרים שמנצלים יותר את הטכנולוגיה.

אגב הסיכויים שאני אקנה DX10 מוקדם הם רק אם CALL OF DUTY 4 יהיה בטכנולוגית DX10 אחרת רק אחרי כמה שנים טובות D:

פורסם

עד שיצא DX10, ועד שהוא יתמוך במשחקים והכול, אני כבר לא ישחק במשחקים.

אחי, הוא זה שיהנה אולי.

פורסם

נקודה מעניינת אך נטחנת , זה הולך ככה:

למי שיש כסף יקנה את הכרטיס הכי טוב שאפשר לתקופה , פשוט כי הוא יכול.

לשאר העולם - פשוט לקנות כרטיס כמו 1800XT 256\512MB שעולה 1800 ככה ופשוט כל שנה וחצי לשדרג.

או אפילו פחות , לקנות 7900GT שעולה 1600 , ועוד פעם בגלל המחיר הזול(יחסית) אפשר להחליף כל שנה וחצי...

פורסם

עד שיצא DX10, ועד שהוא יתמוך במשחקים והכול, אני כבר לא ישחק במשחקים.

אחי, הוא זה שיהנה אולי.

יש אנשים בני 30+ שמשחקים משחקים..

זה הרי הכי סבבה.. יש לך עבודה כל שדרוג שאתה רוצה למחשב אתה קונה כי מה זה לקנות כרטיס ב4 אלף שקל למי שעובד ומרוויח? ולמי שכמובן אין דברים אחרים על הראש..

פורסם
  • מחבר

זאת נקודה שונה לגמרי...

אני בכלל מוכן להתערב שיהיו גיימרים בגיל 100 :D

הנה עוד שאלה, מה עדיף:

גיימר בן 100 או גיימר בן 12?

וממי יותר תעלבו אם הוא יקרע לכם את הצורה? :lol:

פורסם

יהיה מצחיק עם הבן 100 ידבר בl33t :lol:

פורסם
  • מחבר

1337 הפסיק להיות מגניב כשיצא המודם 14400 הראשון...

אלוהים אני מקווה שלא !!! ;D

אני כל הזמן חושב על הדמות מ User friendly (עריכה: Sid, ברח לי השם http://ars.userfriendly.org/cartoons/?id=20060720)

אבל הוא בכלל רק משחק ב nethack חחח

פורסם

oblivion לא משתמש בSM3.0 בכלל ::)

פורסם

תודה ל DOGMA.

לא מבין מאיפה הרעיון המצחיק ש Oblivion לא עובד בלי SM 3.0, אבל הוא עבד יפה מאוד אפילו על ה 9800pro של חבר שלי, שלא לדבר על ה X800GTO שלי.

פורסם

נכון. אני משחק OBLIVION עם R9800PRO גם... משחק כבד מאוד.

פורסם

אבא שלי משחק בו על 9800SE אפילו.

גם כשיצאו משחקי D3D10, יהיה להם גם מסלול D3D9.

אף אחד לא יוציא משחק ששני אנשים בעולם יוכלו לשחק בו.

פורסם

קודם כל הכרטיסים הבאים, הם אלא שיביאו תמיכה ב DX10 בפעם הראישונה.

דבר שני, כל מי שקונה 2 כרטיסים ב SLI או כרטיס HE משמע שיש לו כסף והוא יוכל לקנות גם כרטיס DX10.

אין פה שום דבר לא מובן או שמבאס.

פורסם

יש אנשים בני 30+ שמשחקים משחקים..

זה הרי הכי סבבה.. יש לך עבודה כל שדרוג שאתה רוצה למחשב אתה קונה כי מה זה לקנות כרטיס ב4 אלף שקל למי שעובד ומרוויח? ולמי שכמובן אין דברים אחרים על הראש..

אתה עבדת פעם מתישהו?

אין לך כלל וכלל הערכה לכסף אני רואה.

אני בן 23, מרוויח כסף די טוב בעבודה שלי, ובוא נאמר ככה שאני אוהב משחקים,ומשתדל בכל הזדמנות פנויה לשחק כשיש לי ואני מוצא זמן.

בוא נגיד שאני יכול לקנות עם הכסף שיש לי בעובר ושב אפילו כרטיסי מסך של סכומים שמגיעים ל4000 שח, דוגמת ה7950GTX, אני גיימר בנשמה, אבל אני לא מטומטם עד כדי כך כדי לקנות את זה..!

אז מספיק עם הבילבולי שכל, וכשתגיע למצב שאתה קורע את התחת בעבודה שלך בשביל הכסף, אתה לא תזרוק אותו במכה אחת בשביל משהו שאתה יכול להשיג בזול יותר, עם ביצועים קצת פחותים מהבסט, אך מספקים את הצרכים שלך!

קל לדבר כשאתה לא מבין על מה...

אני מקווה שהבנת את הנק' שלי.

--

בנוגע לויסטה,....

לא יעשו ויצאו משחקים אשר מותאים למע' אחת בלעדית,שעובדת עם DX10....

לחברות שמוציאות משחקים וגם למייקרוספט יש אנשים (מבלי לפגוע כן) קצת יותר מבינים בתחום הזה מאשר כאן בפורום...

זה אינטרסים עסקיים,ייקח קצת זמן עד שהכל ייכנס, ועד שלרוב יהיה את הויסטה (מתי הוא יוצא מישהו יודע??אפילו מייקרוספט לא..).

כרטיסי מסך תמיד ישתכללו עם הזמן,כמו גם שאר רכיבי החומרה שיש במחשב.

אני לא מאמין,ואין לי צל של ספק ששום דבר לא יעבוד על ויסטה כמו שפותח הת'רד אומר...

קודם כל הכרטיסים הבאים, הם אלא שיביאו תמיכה ב DX10 בפעם הראישונה.

דבר שני, כל מי שקונה 2 כרטיסים ב SLI או כרטיס HE משמע שיש לו כסף והוא יוכל לקנות גם כרטיס DX10.

אין פה שום דבר לא מובן או שמבאס.

תכלס.

פורסם

אני מסכים מאוד אם NeptuneMB בעינין הגיל

מה אתה חושב שכל מה שאתה מרויח אתה תוציא רק על מישחקים

מה אם דירה

אוכל

חשמל וכו וכו וגם יש הרבה פחות זמן פנוי

אני בן 28 ותאמין לי יותר קל להיות בין 16-18 ולעבוד בחופשות ולבזבז כל מה שאתה מרויח

לאומת לחסוך לדברים באמת גדולים ולסדר לך תקציב מוגבל לביזבוזים כדי להגיעה למטרות הגדולות

בעינין הכרטיסים יהיה גם תDX9L ככה שזה לא יהיה במכה אחת

וגם ככה כרטיסים יקרים בדרך כלל לא מומלצים מבחינת עלות תועלת כמו שאמרו עדיף ליקנות דרג בינוני כל שנה וחצי שנתים

אני גם מחכה שיצא כבר הD3D10 אבל זה לא סוף העולם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים