עבור לתוכן

איפה נתן להשיג שעונים אנלוגים כמו במערכות סטריאו ישנות

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אתם מתכוונים למשהו כזה:

(תמונה) של שעון אנלוגי 0- 30V

יש לי כאלה 3 נראה לי, אם אתם רוצים אני יכול לשאול את אבא שלי איך הם עובדים-הוא הביא אותם בזמנו כשעלינו לארץ

כן זה היה נחמד על הדשבורד שלי(מחשב שלי) ...

פורסם

הקולקציה שלי:

pict0001bdp2.th.jpg

אם אתה מעוניין במשהו אני יכול למכור לך טוב אולי חוץ מזה שאפשר לחבר בכל קוטביות

פורסם

אלמוג - אל תדאג הבנתי שאתה צוחק :)

ג'ניה - בקשר למכשירים שהראת, אני מבין פחות או יותר את העיקרון פעולה שלהם, אבל לבנות כזה אני לא בטוח שאני יודע ואני לא מוצא סכמה חשמלית מלאה שאני אוכל לראות איך לבנות. אם אני אחליט שאני לא יכול לבנות כזה אז אני כבר אלך לחפש בחנויות אלקטרוניקה או אפילו בחנויות של ציוד לרכב.

בכל מקרה בינתיים מצאתי כל מיני דברים בגוגל ואני מקווה שאני אמצא גם את המעגל שאני צריך

פורסם

אסף- לא חייבתי אותך לקנות או משהו בכללי הצעתי,מה עוד יש לך מושג לגבי כמה עולה אחד כזה בארץ?

פורסם

כן אני יודע שלא חייבת, אל תדאג. :)

אני לא יודע כמה זה עולה אבל בטח לא הרבה. יש במוסכים של אופנועים ובחנויות של ציוד היקפי למכוניות כל מיני דברים כאלה ונראה אולי אני אמצא משהו.

פורסם
  • מחבר

שאלתי אותם עקרונית זה לא על מתח זה על סיבובים (מנגנון מכני) - מדברים איתך על מאות שקלים חדש ...

מצאתי פתרון אני חושב ..מודד סוללות אנלוגי 18 שקל ..

פורסם

בינתיים היו התפתחויות - עשיתי קניות במחסן של אבא שלי ומצאתי וולטמטר ואמפרמטר.

אני חושב שאני אקח את האמפרמטר כי הוא נראה יותר טוב, אבל אני צריך לפרק אותו ולהפוך אותו לוולטמטר, מחר אני אשתדל להעלות תמונות שלהם.

פורסם
  • מחבר

אני יכול לעשות גם קנייות במחסן של אבא שלך ....

מה יש שם ....מעניין ...

פורסם

תאמין לי אני בעצמי לא יודע - נראה לי אם אני מוציא הכל החוצה אפשר להרכיב F-16 ומרכבה סימן 4.

בכל מקרה אני צריך לעבוד קצת על האמפרמטר ולראות אם אני מצליח להפוך אותו כמו שאני רוצה. אני חושב שזה יהיה העיסוק שלי בשבוע הקרוב.

הבעיה הגדולה היא שהוא קצת גדול ואי אפשר לדחוף אותו במקום שבו רציתי - במקום אחד המכסים שבמקום הכוננים. אני חושב שאולי אני אשים אותו מלמעלה, או אולי קופסה חיצונית - אני עוד לא יודע.

פורסם

הנה כמה תמונות של הוולטמטר והאמפרמטר, כמו שהבטחתי:

המכשיר שמחובר לחתיכת פח הוא האמפרמטר

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אני רוצה את השני .... בבקשה

פורסם

מצטער גבר פירקתי אותם וגיליתי שהאמפרמטר רקוב לגמרי מבפנים והוולטמטר גם לא עושה סימנים כאילו הוא עובד. אני אנסה לתקן אותם.

פורסם
  • מחבר

מצטער גבר פירקתי אותם וגיליתי שהאמפרמטר רקוב לגמרי מבפנים והוולטמטר גם לא עושה סימנים כאילו הוא עובד. אני אנסה לתקן אותם.

אויי ביאסתה אותי עכשיו.....אופפפפפ זה היה שעון סטייל !!!

פורסם

מצטער גבר :'(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים