פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים שלום.יש לי מודם ECI 270 לא מזמן התחילה בעיה מוזרה. המודם מחובר לכרטיס רשת אבל בזמן האחרון הוא מראה על ה ICON של החיבור שלו לכרטיס רשת סימן קריאה צהוב ואומר שאין קשר בינהם או שהוא מוגבל, אבל המודם עובד בסדר.השאלה שלי בגלל מה זה מראה על מגבלות בחיבור שלהם ? ואיך אפשר לפתור את זה? תודה
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים זה אומר שהוא לא מזהה שרת DHCP, אם אתה יכול לגלוש אז תתעלם, אם בכל זאת זה מפריע לך בעיניים אז יש 2 דרכים לפתור את העניין:א. להפעיל DHCP (בהנחה שהמודם תומך).ב. לתת לכ.הרשת כתובת IP סטטית במסגרת הכתובות החוקיות ברשת.
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים מחבר ואיפה אפשר להפעיל את הפונקציה הזאת?ואם אפשר לקבוע כתובת קבוע למודם איזה כתובות אפשריות?
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים זו הדרך הארוכה והמיותרת לדעתי אבל היא לרשותך אם תחפוץ בה:כניסה למודם -http://192.168.1.1משתמש: admin או Bezeqwowסיסמא: pppoa או user בהתאמהAdvanced >> DHCP >>Startאז ללחוץ על Save&Reboot ואז על Saveהאופצייה הקלה והעדיפה היא להזין כתובת רשת קשיחה לכ. רשת שלך דרך לוח בקרה >> חיבורי רשת >> LAN >> TCP/IPולתת כתובת רשת 192.168.1.2 כשבמקום ה 2 האחרון אפשר לשים כל מספר 2-255.
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים מחבר המהירות של הכרטיס רשת נדמה לי ש100MBעוד בעיה שיש לי זה שאני לא יכול להיכנס לקינפוג של המודם הוא אומר לי שהסיסמא לא נכונה. הוא נכנס לי רק לתפריט עם שם מתמש PPPOA וססמא USER, ושם אין לי את האפשרויות שצריכות ליהיות, וכל שאר הואריאציות הוא לא נכנס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.