עבור לתוכן

שני דברים אחד טמפרטורה במחשב 2 זיכרון

Featured Replies

פורסם

תקשיב נימרוד 2 דברים:

1.לך ל BIOS ותבדוק מהם הטמפרטורות של המחשב שלך למשל מזה 80C(כנראה מעבד) לא תקין בכלל.

2.בנוגע לזיכרון כנראה שיש לך Spyware במחשב ואולי גם וירוסים בנוסף יש תהליכים שלוקחים הרבה זיכרון הכול תלוי במה שעובד לך על במחשב

וממה שראיתי זה לא קצת.

כמו כן תרשום איזה מחשב יש לך מעבד,לוח אם וכו'

פורסם
  • מחבר

לא יכול להיות שיש לי ספייוור במחשב או וירוסים אני מריץ KASPERSKY וכל תוכנות הספייוור כל שבוע

יש לי

intel pentium 4 2.8

512*2

80GB

radeon 9600

פורסם

לי הכל נראה בסדר גמור.

שני ה 80 מעלות, אולי זיוף בחיישנים.

ההארדיסק בסדר וגם 36 ו 57 לא נראה לי גבוה מדי למעבד.

מבחינת הזיכרון, ראית כמה תוכנות פועלות לך ברקע ?!

3 דפדפנים!!!

אימיול

מסנג'ר

מה שרשמתי למעלה ידועות כתוכנות זוללות זיכרון (לא מכיר את MAXTHON)

בנוסף רצות לך עוד המון תוכנות, ככה שכמות הזיכרון בשימוש מאוד הגיונית ולאו דווקא מוירוס.

אם אתה רוצה לפנות מקום, תמחק תוכנות שאתה לא צריך - מרוב תוכנות ניטור ובקרה על הזיכרון, נגמר למחשב הזיכרון :)

פורסם

אני חושב שכדאי להיכנס לביוס ולבדוק את הטמפ' יכול להיות שלו דווקא זה החיישנים אלא התוכנה

פורסם

מבחינת הזיכרון, ראית כמה תוכנות פועלות לך ברקע ?!

3 דפדפנים!!!

אימיול

מסנג'ר

מה שרשמתי למעלה ידועות כתוכנות זוללות זיכרון (לא מכיר את MAXTHON)

בנוסף רצות לך עוד המון תוכנות, ככה שכמות הזיכרון בשימוש מאוד הגיונית ולאו דווקא מוירוס.

אם אתה רוצה לפנות מקום, תמחק תוכנות שאתה לא צריך - מרוב תוכנות ניטור ובקרה על הזיכרון, נגמר למחשב הזיכרון :)

הוצאת לי את המילים מהפה...

אכן רצות לך המון תוכנות ברקע שאתה בכלל לא יודע שרצות... emule היא תוכנה כבדה מאוד בייחוד ככל שיש לך יותר הורדות, כשאתה מוריד סרט באימיול ששוקל 700 מגה האימיול מוריד אותו בחלקים ומחבר אותו לאט לאט, ככה שאם אתה מוריד כמה סרטים בו זמנית אז אכן האימיול יצרוך הרבה מהזיכרון שלך.

המלצות שלי:

- כנס ל start אח"כ run , בחלונית תרשום msconfig ותעשה ok, לך אל הלשונית האחרונה בחלון שנפתח לך שאומרת startup ותעיף את הסימן "וי" מליד התוכניות שאתה לא רוצה שיפעלו אוטומטית בעת איתחול המחשב, מומלץ מאוד מאוד לעשות את זה לאימיול אם הוא אחד מאותן תוכניות שרצות באיתחול!

- אל תתעסק במחשב וב-פ-ר-ט באינטרנט כאשר האימיול עובד אלא תפעיל אותו רק בלילה כשאתה ישן

- או שאתה יכול להוסיף עוד איזה סטיק של זיכרון של 512 MB אם בא לך להשקיע כסף למרות שאני חושב שזה לא הכי נחוץ אך יעזור בהחלט!

* אני בטוח שההמלצה הראשונה שלי תראה לך שיפורים מהותיים, פשוט תסלק משם את כל התוכנות כי כל מה שבסטראטפ שם הוא לא הכרחי למחשב באיתחול... זתומרת שהמחשב לא יתפוצץ אם תוריד רת ה"וי" מלידו... וככה גם לא תחכה שעה כשעולה הוינדואוס!

פורסם

*** דרך אגב, ראיתי שרשמת שיש לך 2*512 אבל לפי התמונה שהעלת של ה - performance אני רואה שיש לך רק אחד... אז כדאי שתבדוק את העניין!

פורסם

גבר,יש לך רק 512...ראיתי את זה בתמונה ששמת...תבדוק את זה

עריכה: רשמו לפני..בכל מקרה..יכול להיות שאחד מהם לא מחובר כמו שצריך..וההבדל בין 512 ל-1024 הוא גדול ואולי יהיה משמעותי בישבילך..

בכל מקרה כל הפעולות שהציגו מעליי ^^ יכולות לשפר..

פורסם
  • מחבר

בקשר לSTARTUP אני יודע ובקשר ל512 באמת אני יבדוק את זה איך אתם רואים שיש לי 512 MB ולא 1024 ?

פורסם

הצגת לנו 3 קישורים לתמונות...בקישור השני רואים את המנהל משימות שלך..

שם יש חלון שנקרא "phisical memory" ושם רשום לך total-512" במקום 1024 שזה מה שאמרת שיש לך...

אז היתי מציע לפתוח את המחשב לבדוק שהזיכרונות במקום..אם כבר אז לנקות קצת אבק וכו' (בזהירות) לסגור ולראות שוב...

ההבדל בין 512 ל-1024 הוא ענק...

אם העניין חוזר אז תבקש עזרה מחבר שקצת יותר מבין או שפשוט תלך לחנות מחשבים שיבדקו ת'עניין..יכול להיות שקנית סטיק אחד של זיכרון שלא מתאים..מי יודע

פורסם

הצגת לנו 3 קישורים לתמונות...בקישור השני רואים את המנהל משימות שלך..

שם יש חלון שנקרא "phisical memory" ושם רשום לך total-512" במקום 1024 שזה מה שאמרת שיש לך...

אז היתי מציע לפתוח את המחשב לבדוק שהזיכרונות במקום..אם כבר אז לנקות קצת אבק וכו' (בזהירות) לסגור ולראות שוב...

ההבדל בין 512 ל-1024 הוא ענק...

אם העניין חוזר אז תבקש עזרה מחבר שקצת יותר מבין או שפשוט תלך לחנות מחשבים שיבדקו ת'עניין..יכול להיות שקנית סטיק אחד של זיכרון שלא מתאים..מי יודע

נכון מאוד... צירפתי לך גם את התמונה ששלחת וסימנתי את מה שאקסטרקט1 אמר...

הנתונים מראים 523756 קילו בתים שהם 523 מגה בתים

דבר ראשון תבדוק שאכן יש לך פ-י-ז-י-ת שני זיכרונות בזהירות רבה כי הם עדינים נורא, במידה וראית שיש לך שניים תבדוק מה רשום על כל אחד כי יכול להיות שטעית ויש לך 2*256, אבל שוב תזכור - בתמונה שצירפת רואים בברור שיש הרבה תוכנות זללניות ברקע.

תבצע את הפעולה הראשונה שאמרתי לך לעשות בהודעה הקודמת, תעשה ריסטרט ותעתיק את אותה חלונית של performance ותעלה לפה ואני בטוח שכל זה ישתנה!

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים