פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים טוב אני מחפש גירסאה של לינוקס שתזלול פחות סוללה לנייד שלי, כי אני צריך אותה רק לראות סרטים וזהו לא יותר מזה. עכשיו עד עכשיו בדקתי את SUSE ויובנטו שנהם אוכלות סוללה, זה היה המדד: 1. XP - שלוש וחצי שעות. 2. 2000K - שעתים ורבע. 3. יובנטו שעה ו45 דק' לשעתיים. 4. SUSE - שעה ורבע - שעה וחצי =\. יש איזו גירסאה רק לניידים שאפילו תזלול פחות מXP? כי אם לינוקס כל כך קל למה הוא זולל סוללה כמו מטורף : תודה מראש, טימור.
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים אני מאמין שההפצות שניסית זוללות סוללה בגלל שהן טוענות המון דברים שאתה לא צריך ומלאות אפקטיםהייתי ממליץ לך על הפצה נורמלית כמו arch אבל היא לא ממש מתאימה בתור הפצה ראשונה
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים מחבר אני מאמין שההפצות שניסית זוללות סוללה בגלל שהן טוענות המון דברים שאתה לא צריך ומלאות אפקטים הייתי ממליץ לך על הפצה נורמלית כמו arch אבל היא לא ממש מתאימה בתור הפצה ראשונה זאת לא הפצה ראשונה שלי אבל עדין למה אתה לא ממש ממליץ? אני כולה צריך להפעיל שם סרטים וזהו
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים אם כבר יש לך ידע בסיסי בלינוקס ואתה צריך הפצה מינימלית ופשוטה אני ממליץ על archlinux
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים מחבר אם כבר יש לך ידע בסיסי בלינוקס ואתה צריך הפצה מינימלית ופשוטה אני ממליץ על archlinux אוקי, אני אבדוק אותה, תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.