פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים שמתם לב שתמיד כשקקי של כלבים מתיישן הוא נהיה לבן? סתם מחשבה...(אני חושב הרבה על קקי של כלבים)
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים שמתם לב שתמיד כשקקי של כלבים מתיישן הוא נהיה לבן? סתם מחשבה...(אני חושב הרבה על קקי של כלבים) חחח יש קקי ויש קקי אבל אם תתקע בו את האייפדופילופון הוא יהיה לבן
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים מחבר אפל יכולים עוד למכור לך חרא ולעשות עליך כסףיהיה לזה גם המון מוצרים נלווים, בטח של belkin
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים חחחח רק מראה כמה אתם לא מבינים כלום חחחח IPOD הוא הנגן מקום שני באיכות הסאונד.הוא גם ממש לא שביר!!!!! הוא אחד הנגנים הכי חזקים שיש היום, זה שהוא דק לא אומר שהוא שביר!!!
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים זה כזה יפפפפהההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אני רוצה אחד או שתיים או שלושים חחחזה אחד הדברים הכי שווים שראיתי בחיים שלי, ואם זה יצא לפועל זה יהיה השילוב המושלם בין מוזיקה ווידאו ופלפון (המחיר לא כל כך מושלם חחח, בטח זה יעלה איזה 700$ ל30G ו800$ ל60Gתהיה בטוח שאם הנוקיה N91 עולה בסביבות ה 1000 דולראז זה יעלה כמו הנוקיה
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים חחח אולי (אם זה יצא בכלל), אבל אחרי כמה זמן המחיר שלו ירד (כמו כל דבר בעולם הזה).אחרי שלושה חודשים זה יהיה הרבה יותר זול (בסביבות ה600$ MAX), כי רוב הסיכויים שחברות אחרות גם יתחילו לייצר דברים כאלה כדי שיהיה תחרות, כי אם לא APPLE יהיו היחידים שיצרו את המוצר המושלם (פלפון+MP3 איכותי+ נגן סרטים + משחקים + אינטרנט + רמקולים + מצלמה איכותית + הרבה מקום + מאוד דק ומאוד קטן (יחסית))
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.