עבור לתוכן

מעבד 6300 יכול להפעיל משחקים כבדים עם כרטיס מסך 1800GTO ?

Featured Replies

פורסם

אאה טוב אז לפי מה שהגרפים מראים שכל משחק עם כרטיס 1800GTO יוכל לפעול אפילו משחק ששוקל הרבה? ומה אתם אומרים ש ה GHZ כבר לא קובע במשחקים כמעט? וש 100 % יפעלו אצלי משחקים חדשים אפילו אלה שיצאו ב באמצע 2007?

אני מאמין שהכרטיס יחזיק לא רע.. אבל אם כבר עדיף לך X1800GTO 2 של sapphire ...

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244&products_id=14310

בכל מקרה.. לכרטיס הזה אין תמיכה בDX10, שהמשחקים החדשים יתמכו בו, לכן, אולי לחכה עוד קצת לקניית מחשב והכל עד שייצאו הכרטיסים, בינתיים גם יהיו ירידות מחירים...

פורסם

אבל הGHZ הנמוך לא ישפיע אותו דבר על ווינדוס ויסטה?

אם אתה רוצה לשחק בויסטה אתה צריך הרבה זיכרון, המעבד בקושי משפיע על ויסטה, העיקר הזיכרון, בשביל לשחק משחקים כמו שלך, עדיף שתיקח 2 ג'יגה מאשר לשדרג ל-E6400 (הייתי אומר לך 1.5 ג'יגה, אבל היום יותר עדיף 2 ג'יגה).

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה.. לכרטיס הזה אין תמיכה בDX10, שהמשחקים החדשים יתמכו בו, לכן, אולי לחכה עוד קצת לקניית מחשב והכל עד שייצאו הכרטיסים, בינתיים גם יהיו ירידות מחירים...

פורסם

רגע אז עדיף כרטיס אחר למשל 7600GT ? מאשר הכרטיס הזה אם הוא לא תומך ב DX10 ומזה DX10?

אף כ.מסך לא תומך כרגע בDX10. ולא ה 7600GT לא עדיף.

DX10 = DIRECT X 10, ה-API של מיקרוסופט לגרפיקה.

כרגע אנחנו בגירסא התשיעית של זה, ועוד מעט יוצאים כרטיסים שיתמכו בגרסא העשירית.

ממה שהבנתי לא יהיה DX10 לWINXP, ויהיו משחקים שלא יעבדו על גרסאות ישנות יותר של DX. זה עדיין בגדר שמועה אם אני לא טועה, אבל יכול להיות שאני לא מעודכן, וזה עוד יכול לשנות לטובה או לרעה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים