עבור לתוכן

הזדמנות שאולי לא תחזור על עצמה...עזרה בהחלטה

Featured Replies

פורסם

כרגע יש לי בחדר רסיבר JVC RX-5022 , הוא עלה לי 200$ בדיוטי פרי (סתם רסיבר חרא) השתמשתי בו כמה זמן ברמקולים של אח שלי (הוא לא גר איתי) הוא נתן לי אותם כי נהרס לו המגבר.

אני לא קניתי רמקולים עדיין למגבר כי לא היה לי תקציב.

בכל אופן הוא אמר שאם אני רוצה הוא יתתן לי 850 ש"ח על המגבר, זה מספיק לו כי הוא משתמש בזה לתקלוט ואימון בבית כך שזה לא משנה לו האיכות)

השאלה היא

אם כדאי לי לקחת את ה-850 ש"ח ולהוסיף עוד 350 ש"ח ולקנות VIDEOLOGIC עם FORTISSIMO III ?

או שכדאי לי להשקיע איזה 1500 שקל רק ברמקולים קדמיים...

השימוש של הרמקולים זה מוזיקה ומשחקים.

מה אתם אומרים בעניין ?

אני נוטה לכיוון הכרטיס והרמקולים, הסיבה היא כי החדר שלי זה רק חדר קטן (3*5). וזה נראה די מספיק,.

פורסם

קח את ה850, תקנה איזה מגבר משומש משהו טוב, (yamaha אני מתכוון לסטריאו ה"פשוטים" כמובן) תקנה כרטיס קול במה שישאר ותהיה לך מערכת פצצה לפי דעתי...

בעיקרון אני תמיד הייתי בוחר במגבר ורמקולים חיצוניים, אבל זה תלוי בהרבה דברים כמו החדר, וכמות הזמן שאתה שומע מוזיקה...אני למשל שומע כמעט כל הזמן שאני במחשב... וגם בחדר ובסלון....

בקיצור, תנסה לחפש איזה מגבר סטריאו טוב משומש...וכרטיס קול, פורטיסימו 2 נדמה לי שעולה 270 או 250....

פורסם
  • מחבר

קח את ה850, תקנה איזה מגבר משומש משהו טוב, (yamaha אני מתכוון לסטריאו ה"פשוטים" כמובן) תקנה כרטיס קול במה שישאר ותהיה לך מערכת פצצה לפי דעתי...

בעיקרון אני תמיד הייתי בוחר במגבר ורמקולים חיצוניים, אבל זה תלוי בהרבה דברים כמו החדר, וכמות הזמן שאתה שומע מוזיקה...אני למשל שומע כמעט כל הזמן שאני במחשב... וגם בחדר ובסלון....

בקיצור, תנסה לחפש איזה מגבר סטריאו טוב משומש...וכרטיס קול, פורטיסימו 2 נדמה לי שעולה 270 או 250....

אבל אין לי תקציב עכשיו ! אם אני אקח מגבר אז לא יהיה לי כסף לרמקולים, יכול ליהות שהוידאו לוג'יק יענו לי על הצרכים אבל אנ י לא יכול לדעת את זה כי אין לי מקום לשמוע אותם

פורסם

רגע, עכשיו יש לך את הרמקולים של אחיך?

אתה גם יכול לללכת עוד פעם לדיוטי פרי ולהביא משם EATAX 5.1 ;)

או להשקיע את כל ה1500 שקל לקנות איזה רמקולים אחרים ולהשאיר את הJVC

ד"א איך נהרס לו המגבר?

פורסם
  • מחבר

ד"א איך נהרס לו המגבר?

הלו הלו אני מבקש...המגבר היה תוצאה של אי תקציב (עוד לא היה את הפורטיסימו 3 ואת הוידאו לוג'יק בארץ.)

אם אני ישקיע 1500 שקל זה יהיה רק בקדמיים. וב-950 אני יכול לקחת כבר סט נחמד למחשב.

נראה לי שאני אלך על הוידאו לוג'יק...והפורטיסימן.

פורסם

ד"א איך נהרס לו המגבר?

הלו הלו אני מבקש...המגבר היה תוצאה של אי תקציב (עוד לא היה את הפורטיסימו 3 ואת הוידאו לוג'יק בארץ.)

אם אני ישקיע 1500 שקל זה יהיה רק בקדמיים. וב-950 אני יכול לקחת כבר סט נחמד למחשב.

אין לי שום דבר נגד המגבר שלך, גםאני חושב לקנות כזה מהדיוטי פרי...

ואם אתה משקיע את ה1500 בזוג קדמיים, למה לא להשקיע אותם במערכת 5.1 שתהיה טובה פי כמה מהוידאו לוגיק...

ואם זה ממכרזים אתה יכול להשיג יופי מערכות

פורסם
  • מחבר

ד"א איך נהרס לו המגבר?

אין לי שום דבר נגד המגבר שלך, גםאני חושב לקנות כזה מהדיוטי פרי...

ואם אתה משקיע את ה1500 בזוג קדמיים, למה לא להשקיע אותם במערכת 5.1 שתהיה טובה פי כמה מהוידאו לוגיק...

ואם זה ממכרזים אתה יכול להשיג יופי מערכות

LOL הייתי בטוח שאתה צוחק על המגבר וגם על האלטקס האלה (שניהם לא איכותיים ....) מסתבר שאתה רציני ;D. אל תקנה את המגבר הזה חרא מגבר

פורסם

כן, אבל מצד שני מה אני כבר יכול למצוא במחיר של המגבר הזה...

ובקשר לרמקולים, למה לא איכותיים? שמעתי אותם אצל חבר שלי והם נשמעו לי סבבות :jump:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים