עבור לתוכן

שאלה בקשר לזיכרון ו Memtest86+

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אבל משהו מוזר בכך שהבעיה התחילה מאז שקניתי כרטיס מסך חדש והתקנתי דרייברים חדשים...

• תגובות 61
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני יכול לנחש שקודם מערכת ההפעלה לא ניגשה לחלק הפגום בזיכרון, או שהיא ניגשה אליו אבל לא כתבה בו משהו משמעותי שיכול לגרום למסך כחול.

פורסם

אולי נגעת באחד הזכרונות בזמן התקנת הכרטיס ועכשיו יש איזה מגע רופף?

נסה לשים את הזיכרון במקום שונה בלוח ותבדוק שוב.

בעיה בזיכרון יכולה לגרום להרס של קבצים שאתה מעתיק לכונן הקשיח (כי זה עובר דרך הזיכרון של המחשב).

פעם היה לי זיכרון דפוק שבגללו הייתי צריך להתקין את וינדוס מחדש :(

פורסם

אם יש שגיאות אתה יכול לנסות לשחרר תזמונים/לשנות מתח

בנוסף, כמו שהציעו אפשר לנסות לשנות מיקום של הזכרונות

אולי עדכון ביוס יעזור (בסבירות נמוכה)

אם כלום לא עוזר, אין ברירה אלא להחליף אותם

פורסם
  • מחבר

שחרור תזמונים ושינוי מתח מחילישים את הזיכרון לא? והחלפת ביוס צריבה של ביוס יכולה להרוס לא?

פורסם

שחרור תזמונים משפיע על הביצועים

שינוי המתח לא.

צריבת ביוס זה תהליך שאם עושים אותו נכון הוא לא מסוכן

פורסם

dragon תהיה בריא שיגעת אותי עם שני התארדים שלך

שבסוף הגיעו לאותה בעייה

פורסם
  • מחבר

חח מצטער כי שניהם היו אמורים להיות נושאים שונים אבל זה התחבר לבעיה אחת ומה זאת אומרת שחרור מתח שאני נותן פחות מתח לזכרונות? איך עושים את זה?

פורסם

לא שחרור מתח, אלא שחרור תזמונים שזה אומר שאתה צריך להעלות את התזמונים

ושינוי מתחים הכול נעשה דרך BIOS. אם אתה לא יודע מה אתה עושה עדיף שתקרא לפני

פורסם

חחחח שחרור מתחים

איזה מצחיק זה נשמע :lol:

אחי אני מציע לך שאם אתה לא יודע במה מדובד על תתעסק ביותר מתי דברין מסוכנים כמו צריבת ביוס כי אתה יכול להרוס את הלוח כולו

פורסם

dragon , כמה זיכרון יש לך ובכמה סטיקים מדובר?

כי אם יש לך שניים או אפילו שלושה סטיקים אז ייתכן שרק אחד מהם דפוק ותצטרך להחליף רק אותו, עצה שלי... אל תקל ראש בעניין הזה ואל תחכה שנה שלמה עד שתקנה את המחשב החדש כי זה המון זמן וכל הריסטרטים האלה דופקים את המחשב שלך!

אני בדיוק אתמול עשיתי את הבדיקה בגלל ריסטרטים שהיו לי והוצאתי סטיק דפוק אחד (מתוך שלושה) וכבר הזמנתי אחד אחר של 256 מגה למרות שהמחשב הזה ישן ואני מתכוון לקנות אחד חדש ממש בקרוב! (עושה רושם שהמחשב לא מתכנן לעשות לי ריסטרטים, אם כי הוא יעבוד לאט יותר עד שאני אקבל מחר את הסטיק שהזמנתי באופן בהול)

*** - נקודה חשובה - אין צורך לזלזל במחשב ישן בגלל שקונים חדש כי אם תשקיע בו יהיו לך שני מחשבים שעובדים סבבה ותוכל לנהל אחלה של רשת ביתית!

המחשב שלי עובד מצוין והוא כבר 6 שנים "על הכביש"... ;)

פורסם
  • מחבר

חח טוב שלי לא כלכך ישן שנתיים וחצי אולי וגם קניתי כרטיס מסך וספק לא מזמן ומחקתי את התוכנה אלקוהול 120% שקובץ שלה אולי עשה את הקיסטים אבל זה רק ניחושב עכשיו אני צריך לראות שזה לא עושה ריסטים יותר אם כן אז אני יצטרך לקנות זיכרון חדש אם לא אז נסתדר ככה.

פורסם

ניחוש שמישהו אמר לך מה לעשות ::)

פורסם
  • מחבר

כן תודה אחי אבל עדיין זה לא בטוח אני בודק אם זה לא יעשה ריסטים אני יבדוק במשך 3 או 4 ימים ויראה

דרך הגב השגיאות שמצאת עם ה memtest למראות שהבעיה אולי נפטרה עדיין הזיכרון יש בו משהו לא טוב אבל אני לא יכול לדעת מה

פורסם

איך פתרת את הבעיה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים