פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים מחבר אבל משהו מוזר בכך שהבעיה התחילה מאז שקניתי כרטיס מסך חדש והתקנתי דרייברים חדשים...
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים אני יכול לנחש שקודם מערכת ההפעלה לא ניגשה לחלק הפגום בזיכרון, או שהיא ניגשה אליו אבל לא כתבה בו משהו משמעותי שיכול לגרום למסך כחול.
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים אולי נגעת באחד הזכרונות בזמן התקנת הכרטיס ועכשיו יש איזה מגע רופף? נסה לשים את הזיכרון במקום שונה בלוח ותבדוק שוב. בעיה בזיכרון יכולה לגרום להרס של קבצים שאתה מעתיק לכונן הקשיח (כי זה עובר דרך הזיכרון של המחשב). פעם היה לי זיכרון דפוק שבגללו הייתי צריך להתקין את וינדוס מחדש
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים אם יש שגיאות אתה יכול לנסות לשחרר תזמונים/לשנות מתח בנוסף, כמו שהציעו אפשר לנסות לשנות מיקום של הזכרונותאולי עדכון ביוס יעזור (בסבירות נמוכה)אם כלום לא עוזר, אין ברירה אלא להחליף אותם
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים מחבר שחרור תזמונים ושינוי מתח מחילישים את הזיכרון לא? והחלפת ביוס צריבה של ביוס יכולה להרוס לא?
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים שחרור תזמונים משפיע על הביצועים שינוי המתח לא.צריבת ביוס זה תהליך שאם עושים אותו נכון הוא לא מסוכן
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים מחבר חח מצטער כי שניהם היו אמורים להיות נושאים שונים אבל זה התחבר לבעיה אחת ומה זאת אומרת שחרור מתח שאני נותן פחות מתח לזכרונות? איך עושים את זה?
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים לא שחרור מתח, אלא שחרור תזמונים שזה אומר שאתה צריך להעלות את התזמוניםושינוי מתחים הכול נעשה דרך BIOS. אם אתה לא יודע מה אתה עושה עדיף שתקרא לפני
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים חחחח שחרור מתחים איזה מצחיק זה נשמע אחי אני מציע לך שאם אתה לא יודע במה מדובד על תתעסק ביותר מתי דברין מסוכנים כמו צריבת ביוס כי אתה יכול להרוס את הלוח כולו
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים dragon , כמה זיכרון יש לך ובכמה סטיקים מדובר? כי אם יש לך שניים או אפילו שלושה סטיקים אז ייתכן שרק אחד מהם דפוק ותצטרך להחליף רק אותו, עצה שלי... אל תקל ראש בעניין הזה ואל תחכה שנה שלמה עד שתקנה את המחשב החדש כי זה המון זמן וכל הריסטרטים האלה דופקים את המחשב שלך! אני בדיוק אתמול עשיתי את הבדיקה בגלל ריסטרטים שהיו לי והוצאתי סטיק דפוק אחד (מתוך שלושה) וכבר הזמנתי אחד אחר של 256 מגה למרות שהמחשב הזה ישן ואני מתכוון לקנות אחד חדש ממש בקרוב! (עושה רושם שהמחשב לא מתכנן לעשות לי ריסטרטים, אם כי הוא יעבוד לאט יותר עד שאני אקבל מחר את הסטיק שהזמנתי באופן בהול) *** - נקודה חשובה - אין צורך לזלזל במחשב ישן בגלל שקונים חדש כי אם תשקיע בו יהיו לך שני מחשבים שעובדים סבבה ותוכל לנהל אחלה של רשת ביתית! המחשב שלי עובד מצוין והוא כבר 6 שנים "על הכביש"...
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים מחבר חח טוב שלי לא כלכך ישן שנתיים וחצי אולי וגם קניתי כרטיס מסך וספק לא מזמן ומחקתי את התוכנה אלקוהול 120% שקובץ שלה אולי עשה את הקיסטים אבל זה רק ניחושב עכשיו אני צריך לראות שזה לא עושה ריסטים יותר אם כן אז אני יצטרך לקנות זיכרון חדש אם לא אז נסתדר ככה.
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים מחבר כן תודה אחי אבל עדיין זה לא בטוח אני בודק אם זה לא יעשה ריסטים אני יבדוק במשך 3 או 4 ימים ויראהדרך הגב השגיאות שמצאת עם ה memtest למראות שהבעיה אולי נפטרה עדיין הזיכרון יש בו משהו לא טוב אבל אני לא יכול לדעת מה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.