עבור לתוכן

שוק המישחקים בארץ מעצבן אותי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זה שאתה פושע ולא אכפת לך לגנוב זאת בעיה שלך..אני מודה שאני מוריד כמעט כל משחק חדש שיוצא אבל יש לי גם 15-20 משחקים מקוריים שחלקם קניתי במחיר מלא וחלק בהנחה..ככה שאני מרגיש טוב עם עצמי ולא מרגיש כל כך גנב

כן אבל מה אם מישחקי קונסולות?

מישחקי PC אולי יקרים אבל לא עד כדי כך

פורסם

זה שאתה פושע ולא אכפת לך לגנוב זאת בעיה שלך..אני מודה שאני מוריד כמעט כל משחק חדש שיוצא אבל יש לי גם 15-20 משחקים מקוריים שחלקם קניתי במחיר מלא וחלק בהנחה..ככה שאני מרגיש טוב עם עצמי ולא מרגיש כל כך גנב

:lol: :lol: :lol:

זה כמו שתגנוב 20 מכוניות ותקנה 10. אתה תרגיש טוב עם עצמך? :screwy:

פורסם

אתה גנב כמו כולנו , אל תשלה את עצמך (חיחי נערך..)

מה לעשות , זאת השקעה מטומטמת 300 שקל ל 10-15 שעות של משחק (במקרה הטוב - מצוין), אלא אם כן באמת המשחק מצדיק את זה

מבחינת מולטיפלייר רצחני

פורסם

אתה גנב כמו כולנו , אל תזיין לעצמך תשכל

מה לעשות , זאת השקעה מטומטמת 300 שקל ל 10-15 שעות של משחק (במקרה הטוב - מצוין), אלא אם כן באמת המשחק מצדיק את זה

מבחינת מולטיפלייר רצחני

מחזק ;)

כן אבל מה אם מישחקי קונסולות?

מישחקי PC אולי יקרים אבל לא עד כדי כך

אין לי קונסולה אבל ראיתי מחירים :o

גם אם היו מאיימים עלי לא הייתי קונה פעם ראיתי איזה משחק עולה 500 ש"ח :lol:

פורסם

מחזק ;)

אין לי קונסולה אבל ראיתי מחירים :o

גם אם היו מאיימים עלי לא הייתי קונה פעם ראיתי איזה משחק עולה 500 ש"ח :lol:

המשחקים הטובים של הקונסולה הם ארוכים ולוקח חודשים לעבור אותם לא כמו המשחקים הטובים של המחשב תוך לילה אתה יכול לעבור את המשחק

פורסם
  • מחבר

המשחקים הטובים של הקונסולה הם ארוכים ולוקח חודשים לעבור אותם לא כמו המשחקים הטובים של המחשב תוך לילה אתה יכול לעבור את המשחק

הרבה מישחקים שיש לקונסולות היום יש גם בPC ומישחקים כמו זלדה או גרנדיה לא יוצאים כל יום

פורסם

הרבה מישחקים שיש לקונסולות היום יש גם בPC ומישחקים כמו זלדה או גרנדיה לא יוצאים כל יום

שמות ?? של משחקי בוקס לא צריך כי זה אותו משחקים כמו למחשב של נינטנדו לא מכיר תביא שמות של משחקי פס2 טובים שיצאו למחשב?הרבה אני רוצה

devil may cry - פורט מעפן ולא מושקע

אינמושה- כנ"ל

רזי 4 - משחק ארוך ויפה על הקוביה ועל הפס2 , על המחשב יצא מעפן ומכוער עם ביכלל יצא חעח דחו אותו 50 פעם \=

יאללה אני רוצה את הרשימה של "ההרבה המשחקים הטובים של פליסטיישן 2 שיצאו למחשב "

פורסם

חחח איזה מוזרים , בחיים לא חשבתי על לקנות משחק ! אל תשחקו אותה 99% מהפורום הזה מוריד משחקים אוליי חנון או שתיים שחושבים שהם יהיו "מקובלים " עם הם יקנו F.E.A.R לא מורידים :lol:

הרווחת בכלל שקל בחיים שלך שאתה יכול לחשוב על לקנות משהו?

פורסם

הרווחת בכלל שקל בחיים שלך שאתה יכול לחשוב על לקנות משהו?

לא צריך להרוויח יטיפש בשביל זה יש הורים ויש לי הכל עם אני לא קונה משחקים כמו החנונים כמוך זה לא אומר שאין לי כסף זה אומר שאני לא פרייר

עם אני רוצה כל חודש אני יקנה 3 משחקים אבל אני לא פרייר כמוך אז לך תאסוף דמי כיס שאתה מקבל 5 שקל בחודש ואחרי שנה תקנה לך משחק שתוכל להנות מימנו לכמה שעות ואז תבכה :-[

פורסם

אני משתתף בצערך :kopfpatsch:

פורסם

hotlOOkin : ההורים שלך הם קרובי משפחה, נכון?

פורסם

כנראה אתה לא יודע

אבל הבנאדם קיבל באן, לכן אין צורך להגיב לו

פורסם

ebay? מה רע בזה?

איך המוצרים מגיעים אלייך ?

וגם אם אתה משתמש בUPS או משהו נגיד וקרה משהו למכשיר (sp2 לדוגמא) איך אתה משתמש באחריות

?

ממש לא אופצייה לדעתי .

פורסם

אני מזמין מאיביי כל הזמן. בשביל זה יש shipping insurance.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים