פורסם 2006 ביולי 3119 שנים המודם הוא Aztech 600 E כחול קטן כזה , הסויץ הוא של : Edimaxואני לא יודע למה , אני לא מצליח למשוך כתובות בכל מחשב .. המודם הוסב לראוטר DHCP , הראוטר מחובר לסויץ, וכל אחד מהמחשבים מחוברים לסויץ גם כן ..מישהו יכול לתת לי את ההגדות TCPIP הנכונות. .. כנראה שלי שגויות ... תודה.
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים בטח, את צריכה ראוטר + מודם רשת, מה שנשאר זה לחבר את הכבל של הרשת מהמודם לראוטר, וכל המחשבים שאתה רוצה לחבר לאותה רשת\אינטרנט פשוט תחברי לראוטר. עכשיו בקשר לרשת הביתית אם יש לך מערכת הפעלה XP זה יהיה מאוד קל, 'במיקומי הרשת שלי' תבחרי ב 'הגדר רשת ביתית או רשת משרדית קטנה' ולפי המחשב תגדירי את הנתונים שאת רוצה. בהצלחה
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים יש לי בידיוק מודם כזה.מאחורה יש לחתן איפוס. תלחצי עליו.עכשיו תיכנסי לדפדפן ותרשמי 10.0.0.138. תכניסי שם משתמש Admin וסיסמא Admin (שימי לב לאותיות גדולות וקטנות). עכשיו את צריכה לבחור באפשרות PPPoA ולמלא את הפרטים של הספקית שלך(השם משתמש המלא - כולל ה@). לאחר שתסיימי, תלחצי על SUBMIT או על הלחצן שיש שם.זה צריך לעבוד. אם לא עובד, תנסי לחבר את המודם ישירות למחשב כלשהו(ללא הסויץ) ולבדוק אם זה עובד.
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים מחבר הראוטר עובד מצוין ... מחשב בודד מצליח למשוך IP בלי בעיה - גם דרך הסוויץ, אבל המחשב השני לא ...מה ההגדרות TCP IP הנכונות לכל אחד מהמחשבים ?
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים מחבר הכבל בן המחשבים לסויץ מוצלב , ובן הראוטר לסויץ לא ...השאלה אם המחשבים צריכים להיות על קבלת IP אוטומטי או שיש צורך בהגדרה פרטנית כמו ברשת רגילה...דהיינו , מחשב א 192.168.0.1 , מחשב ב 192.168.0.2 והGATWAY הוא הסויץ\ ראוטר ....
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים בדרך כלל הראוטר הוא 10.0.0.138. לסויטש אין IP. תגדיר אותם על קבלת IP אוטו. הסברתי את זה באחד התראדים ברשימה.
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים הכבל בן המחשבים לסויץ מוצלב , ובן הראוטר לסויץ לא ...השאלה אם המחשבים צריכים להיות על קבלת IP אוטומטי או שיש צורך בהגדרה פרטנית כמו ברשת רגילה...דהיינו , מחשב א 192.168.0.1 , מחשב ב 192.168.0.2 והGATWAY הוא הסויץ\ ראוטר ....תחליף בין הכבלים .ראוטר לסוויץ' - מוצלב .סוויץ' למחשבים - ישר .קבלת IP אוטומטית , אין צורך בהגדרה פרטנית , ה DHCP אמור לעבוד כאן .
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים בין הראוטר לסוויץ' צריך להיות מוצלב? חשבתי שצריך להיות רגיל..בכל מקרה בין מחשבים לסוויטצ' זה רגיל..
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים מחבר תחליף בין הכבלים .ראוטר לסוויץ' - מוצלב .סוויץ' למחשבים - ישר .חבר אתה טועה , בין הראוטר לסויץ כבל ישר , ובין המחשבים לסויץ מוצלב.
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים אני דיי בטוח שבין מחשבים לסוויטצ' זה ישר, הסוויטצ' עושה את ההצלבה בעצמו, כמו שמצויין במדריך כאן:http://www.duxcw.com/digest/Howto/network/cable/cable1.htmבין מחשב למחשב זה המקרה שצריך מוצלב.
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים חבר אתה טועה , בין הראוטר לסויץ כבל ישר , ובין המחשבים לסויץ מוצלב.מה אכפת לך לנסות ? אתמול עשיתי חיבור כזה . וכן , הרשת עובדת מצויין .http://www.netcheif.com/Articles/Cabels/cables.htm
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים מחבר ממש לא אכפת לי לנסות, אבל משום מה הייתי בטוח שזה חייב להיות מוצלב , אם ככה , ברשת עם סויץ לא צריך כבלים מוצלבים בכלל....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.