פורסם 2006 ביולי 3119 שנים שלום ברשותי win XP והפירוואל המובנה פעיל.כאשר אני מנסה להכנס לאתר ftp אני לא מצליחכאשר אני מכבה את הפירוואל המובנה של המערכת אני כן מצליח להכנס.איך ניתן לנגדיר את הפירוואל שיאפשר גישה ל FTP ?תודה בר
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מחבר UDP או TCP ??ומה ההבדל?(חוץ מזה ש UDP לא בודק שהפקטים הגיעו ליעדם)תודה מראש בר
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים תגדיר לו גישה לPORT 21. זה בלשונית EXCEPTIONS או משהו כזה.Port 21 בד"כ משמש כאשר אתה פותח שרת על המחשב שלך, כמובן שאפשר להגדיר כמעט כל פורטלפתוח התארד עם איזה תוכנה אתה מנסה להיכנס ל FTP?נ.בTransmission Control Protocol (בראשי תיבות TCP) הוא פרוטוקול תלוי חיבור (connection oriented), הפועל בשכבת התעבורה של מודל 7 השכבות(OSI)ובשכבת התעבורה של מודל הTCP/IP, ומבטיח העברה אמינה של הנתונים בין שתי תחנות ברשת מחשבים.User Datagram Protocol (בראשי תיבות: UDP) הוא פרוטוקול השייך לשכבת התעבורה של מודל ה-OSI ולשכבת התעבורה של מודל ה-TCP/IP המאפשר העברת נתונים באפקטיביות מקסימלית אך ללא אימות נתונים, והוא אינו תלוי חיבור (connection oriented) בשונה מ-TCP
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מחבר אני יסביר את עצמי יותר טוב:אני מנסה להכנס לאתר FTP ftp://pic.ynet.co.ilדרך אקספלורר 7 BETA וכמובן שיש לי שם וסיסמאהבעיה שעם ה firewall של win xp אני אפילו לא מגיע לשלב של הסיסמאמה עושים??
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מסכים שזה לא ממש נוחישנה תוכנה הנקראת FlashFXP(לא חינמית) 30 יום ניסיון תנסה איתה.וגם תנסה ללכת ל Tools>Internt Options>Advancedתוריד ת V מ Use Passive FTP(For Firewall and DSL Modem Compatibility ואח"כ תנסה שוב להיכנס עם IE
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים נסה את SmartFTP תוכנה סבבה, אחרי 30 יום זורקת לך הודעה כשאתה מעלה אותה, אבל חוצמיזה עובדת כמו גדולה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.