עבור לתוכן

תמונות של 400W ליברטי + 1900XT.!

Featured Replies

פורסם

ליברטי עדיף על האנטק אז חלאס לבלבל אנשים

• תגובות 41
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ליברטי עדיף על האנטק אז חלאס לבלבל אנשים

סליחה אבל אני לא מתבלבל מהדברים של מבמן.

שאלתי שאלה נורא פשוטה, מה יותר עדיף,והוא ענה לי פשוט...

בכל אתר ממליצים על 1900XT שיגיע עם ספק של לפחות 450W...

אז עכשיו אני מבין שהליברטי תותח, OK, אין ספק, בע"ה הוא יקבל את פרס הספק המצטיין בעולם מצידי,...

האם יכול ליהות שבאתר שלהם הם מתייחסים ל450W של ספק כח ג'נרי?

פורסם

תראה אחי גם עם קרור גז + שתי x1900xt במעך קרוס פייר + 8 כוננים אולי תגיע לצריכה של 400 וואט

הקטע זה כמה באמת הספק יכול לספק במסילות שלו וכמה המתח יציב וכאן הליברטי לוקח ספקים של 600w

קיצר לך על הליברטי ועל תחשוש

פורסם
  • מחבר

אני מאוד מקווה שאתה עומד מאחורי הדברים שאתה אומר, כי אנטק זו לא חברה שמיצרת מוצרים סוג ז'.

יש לי כרגע כמו שאתה יכול לראות במפרט שלי 350W של אנטק, ומאוד חששתי שהוא לא יחזיק לי את המע' האקס נוחכית שלי..אבל הופתעתי לטובה!.

היה לי במחשב השני שלי ספק כח של AOPEN 250W בזמנו,שהחזיק לי במשך 4 שנים טובות עד שנפטר מפצעיו!, אז גם המליצו לי עליו בחום, וקניתי אותו מבלי לחשוב פעמיים, והייתי מאוד מרוצה ממנו, כרגע אחי משתמש במחשב הזה, ויש לו ספק ג'נרי. שגם החזיק כמה חודשים טובים, ולמרות אזהרותיי הרבות, הוא לא הפנים את מה שאמרתי לו, וגם הלוח והספק כח הלכו לעולמם :bash:. הוא כבר למד לקח...

מה שאני מבקש זה שאני לא אלמד לקח, כי איך שאני ראיתי בלינק שנתתי למעלה, בביקורת שערכו לכרטיס המסך, הם נורא המליצו על ספק של 500 W או יותר לכרטיס הזה, אך מנגד הם גם בדקו את הכרטיס עם מע' פי 2 יותר חזקה משלי :P

אתה מבין מה הדילמות שלי?!?!?? :s05: :s05:

פורסם

הכל מאוד תלוי בגירסה של הספק, בתקנים שלה ובזרמים שלה במתח החשוב (12V)

כמו כן יש עניין של יעילות וכו'

פורסם
  • מחבר

טוב, בסופו של דבר רכשתי את ה1900XT 512 של ספייר.

זה יהיה אצלי יום שני.

ואני כבר כנראה ארכוש את הליברטי 400W.

אבל עדיין אם יש דברים מומלצים אחרים אודה לכם על העזרה!!

פורסם

תתחדש ! תעלה תמונות!

פורסם
  • מחבר

של הכרטיס או של ספק הכח? :silly:

או שאת שניהם? :)

פורסם

שתייים זה תמיד ביחד

פורסם
  • מחבר

בשעה טובה קיבלתי את הכרטיס מסך שלי 1900XT 512MB.

כרגע הוא עדיין מחובר לספק כח הישן שלי 350W, אז אני לא משחק במשחקים...אלא דברים מינימליים כמו אימיול וכו'..:)

כנראה מחר אני מקווה אני אקבל את ספק הכח שלי (400W ליברטי), ואני יעלה את התמונות של שניהם.

קצת על החיבור של הכרטיס..:

טוב, זה לא היה כ"כ פשוט, למה הכרטיס ענק!!

נאלצתי לפתוח את כל האזיקונים שהיו לי ולסדר הכל מחדש לאחר חיבור הכרטיס לסלוט..

הכרטיס לוקח שני סלוטים של PCI (לא שאני צריך אותם, אבל שיהיה מובן לכם!!!).

כשמדליקים את המחשב יש רעש נוראי מהמאורר של הכרטיס מסך(אני חושב,פשוט שבועיים לא היה דלוק!), אבל אחרי שתי שניות בערך הוא נרגע.ואז יש שקט.

לצערי שכחתי לצלם תמונות שלו לפני החיבור למחשב, אך אני אפתח אותו, ויראה לכם איך הוא מחובר.

פורסם

כמה יצא לך סה"כ אחרי הזיכוי של הX800XL?

פורסם
  • מחבר

כמה יצא לך סה"כ אחרי הזיכוי של הX800XL?

פחות 10% מהשווי שלו כרגע...ועוד הספק כח עלה לי 1000 שח' (כי זה תשלומים), ספק כח לא קניתי מהם(אני מהם לא קונה עוד כלום כי יש להם שירות חרא!!!!)

פורסם

1000 שקל בשביל הליברטי 400W???? אני מקווה שאתה צוחק! אפשר ליקנות אותו ב450 שקל.

פורסם
  • מחבר

1000 שקל בשביל הליברטי 400W???? אני מקווה שאתה צוחק! אפשר ליקנות אותו ב450 שקל.

תלמד לקרוא! :bash:

1000 שח' עם הליברטי + 1900XT.

חלום רטוב לא?! :smile1::cool2:

פורסם

טוב היה קצת מאוחר כשקראתי את ההודעה, רק עכשיו קראתי אותה מחדש וראיתי שקיבלת 90% החזר מעלות הכרטיס הישן שלך, זה מחיר מצויין, תהנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים