עבור לתוכן

ספק כוח

Featured Replies

פורסם

למה בעצם אני צריך ספק כוח שעולה 300 ש"ח (450W). אני לא יכול להסתפק בפחות? איזה יתרונות זה נותן לי?

פורסם

ספק טוב נותן מתחים יציבים ובאמת מספק את מה שרשום עליו לעומת ספק גנרי שלרוב מזייף ולא נותן את מה שרשום עליו

ככול שאיכות הספק טובה יות ככך האחוזי סטיות מתחים שלו יורידים והוא יותר מדויק, כלומר מספק לרכיבים במחשב שלך בדיוק את המתח שהם צריכים ולא יספק כמו ספק גנרי פתאום ב12 וולט 13 בגלל שבא לו

עכשיו על איזה מערכת אתה רוצה לשים תספק ואני כבר יתן לך המלצה

האם אתה רוצה לעשות אובר קלוק ? חשוב שקט ? איזה רכיבים יש במערכת ? תקציב ?

פורסם
  • מחבר

אוקי, תודה, עכשיו אני מבין את החשיבות. השקט לא כל כך חשוב לי. לא אכפת לי מרעיש. אני מתכנן לעשות OC סולידי. אין רכיבי קירור נוספים אבל אני מניח שאני אאלץ להעלות את המתח של המעבד ואולי הזכרונות.

הלכתי על ה-

TopTower 450P5

שהמליצו לי כאן.

יש המלצה אחרת?

פורסם

לאיזה מערכת אתה הולך לחבר אותו ? ומה המחיר שעליו אתה משלם ?

ב500 שקל יש תאנרמקס ליברטי הוא בין הספקים הכי טובים בעולם שיחזיק לך לעוד הרבה מערכות

פורסם
  • מחבר

בסביבות ה-300 ש"ח. נראה לי שהספק הזה מספיק טוב. חברה ידועה ומומלצת. גם 300 זה מוגזם אבל כדי שלא יהיו לי בעיות אז יאללה, שיהיה. לגבי המערכות העתידיות - אף אחד לא יודע מה יהיה עוד שנתיים ואיך נשתמש במחשבים. לא משקיע לזמן כל כך רחוק.

פורסם

אוקי תתחדש ותהנה

פורסם

המגמה היא ליצורים שצורכים פחות חשמל (Energy Efficient ו-EE SFF של AMD, קונרו של אינטל, 7xxx של nVidia)

פורסם
  • מחבר

המגמה היא ליצורים שצורכים פחות חשמל (Energy Efficient ו-EE SFF של AMD, קונרו של אינטל, 7xxx של nVidia)

מה?!

בכל מקרה תודה. הכוונה הייתה - האם הספק הזה מספיק טוב ומומלץ?

פורסם

הכותרת שלך אינה חוקית. אנא קרא את חוקי הפורום ושנה אותה בהתאם.

תודה.

פורסם

מה?!

בכל מקרה תודה. הכוונה הייתה - האם הספק הזה מספיק טוב ומומלץ?

התכוונתי שעם הזמן הצריכות חשמל הולכות ויורדות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים