עבור לתוכן

קירור לX6800

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מה עדיף 6700 עם מערכת קירור ב-1.5K + אוברקלוק 'רצחני'.....

או 6800 עם מערכת קירור אוויר וOC מינימלי..????

פורסם

מה עדיף 6700 עם מערכת קירור ב-1.5K + אוברקלוק 'רצחני'.....

או 6800 עם מערכת קירור אוויר וOC מינימלי..????

קודם כל חוץ מהמכפלות הIntel Core 2 Duo E6700 מתאים לOverclock בהרבה יותר מהIntel Core 2 Extreme X6800, וגם ענית לעצמך (תקרא את השאלה שלך שוב).

פורסם
  • מחבר

שאלתי היא מה עדיף מבחינת ביצועים.....

ועדיין אין לי תשובה...

פורסם

ההבדל בין המעבדים הנ"ל הוא עוד 266MHZ ומכפלה פתוחה כלפי מעלה ב6800 הזיכרון מתמון L2 בשינהם אם אני לא טועה זהה..

צעתי אליך זה קח את ה6600 עם קירור איכותי ואמין כפי שהציעו לך פה רבים

ועם העודף פשוט תיקח כרטיס מסך חזק יותר תעשה OC לא מטורף לשבור שיאי עולם אבל עד ה3.8-4.0 יגיע בקלות על מים ואפילו על אויר (בתנאים הנכונים)

ו-וואלה יש לך מעבד יותר חזק מה6800 ועם תחליט עם העודף לקחת כרטיס מסך חזק יותר יש לך מערכת ממש ממש ממששששש חזקה

הרבה יותר משתלם מה6800 שהוא פשוט יקר!!!

בכל אופן זוהי דעתי ועצתי אליך

תתחדש גבר! :cool2:

פורסם

X6800.... עם קירור מים של TT :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

אויש...

בנאדם טוב ויקר שלי, פותח הת'רד,

במחיר של X6800 קנה 6600 עם קירור גז, שתבנה בעצמך או תקנה מורכב, וגם תשדרג את כרטיס המסך שלך. זה באמת ישתלם לך יותר מאשר X6800

פורסם
  • מחבר

X6800.... עם קירור מים של TT :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

אויש...

בנאדם טוב ויקר שלי, פותח הת'רד,

במחיר של X6800 קנה 6600 עם קירור גז, שתבנה בעצמך או תקנה מורכב, וגם תשדרג את כרטיס המסך שלך. זה באמת ישתלם לך יותר מאשר X6800

אני באמת בדילמה... איזה כ.מסך אתה מציע...??

פורסם

GF 7950X2....

פורסם

אין טעם כיום לקנות יותר מE6600 וX1900XT בלי קשר לתקציב

נשארת עם 3000 שקל עודף? תשקיע אותם בקירור שימשוך איתך שנים, מערכת סטריאו, אופניים, תוכנית חסכון, אנעארף

רכיב יוקרתי למחשב יהיה בזבוז מיותר וחבל על הכסף

פורסם

קנה E6700 + קירור מים [ב- 1000 ש"ח אתה יכול להרכיב קירור מים משהו בסט]

ואתה מגיע ל4GHZ בקלות יחד עם הזכרונות הרצחניים האלה של מושקין.. אוי איזה זכרונות.. יש להם צ'יפים Micron D9 Fat Body שהם הצ'יפים הכי טובים ל DDR2.

פורסם

אני לא מבין פה אנשים בשביל מה לקנות x6800 כיום אני לא רואה אף בן אדם שיכול לנצל את המעבד הזה עד הסוף(בעיניי ביזבוז כסף).

קנה e6600 מעבד מעולה תעשה לו אובר קלוקינג והוא אחלה מעבד לגבי מה שישאר לך אני הייתי מציע שתשמור את זה,עוד מעט יוצאים ה-r600 וה-g80.

פורסם

חוץ מיזה אפשר להגיע עם קירור סטוק! ממהירויות של E6700 למהירויות של X6800 ... [יענו 2.66 @ 2.9]

אז למה סתם להוציא עוד 3000+ שקל על אותו מעבד עם מהירות שעון טיפה יותר גבוהה :|

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים