פורסם 2006 ביולי 3019 שנים לוקח מארז גדול יחסית חלקים קטנים מכונת קפנה קטנה מארגן לה תסידורים שובר מה שצריך מתקן אחרי זה עם בונדו ומסדר פתחים לקפה והכול למרות שנראה לי שזה מפוברק כי מכונת קפה מוציאה הרבה חוםליד מחשב קיצר לא שווה
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים מחבר חחחחחחחחחחחחח.......... לא האמנתי שאקבל תגובה רצינית.... אבל הרעיון לא רע.. הא?
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים כן אבל המכונת קפה עושה חום --- מחשב כנ''לקיצר רעיון טוב בלתי ניתן לביצוע אלה אם יש לך קרור גז שלא מזיז למעבד
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים סוף סוף מחשב שעושה גם קפה מה עם ספונג'ה ? סתם שאלות של מבוגרים על רובוטים וכאלה חחחח
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים נראה טוב, קשה לביצוע.אם אתה באמת מתכנן לעשות אחד כזה, אתה צריך לבודד את החום של המכונת קפה מהחלקים של המחשב כי אם לא יהיו לך מעלות מטורפת במחשב כי כמו שידוע לי היא פולטת חום רב.
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים נראה טוב, קשה לביצוע.אם אתה באמת מתכנן לעשות אחד כזה, אתה צריך לבודד את החום של המכונת קפה מהחלקים של המחשב כי אם לא יהיו לך מעלות מטורפת במחשב כי כמו שידוע לי היא פולטת חום רב.אולי זה רק מחמם את הקפה?.... ???
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים אולי זה מחשב עם פרסקוט? והוא מחמם ת'קפה? כי זאת הדרך היחידה שהמחשב לא יתחמם....הקפה ישמש לו בתור ''קירור קפה'' ויקח על עצמו את כל החום של הפרסקוט
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים אולי זה מחשב עם פרסקוט? והוא מחמם ת'קפה? כי זאת הדרך היחידה שהמחשב לא יתחמם....הקפה ישמש לו בתור ''קירור קפה'' ויקח על עצמו את כל החום של הפרסקוט חחחחחחחחחחחחחחחחחח חזק אחי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.