פורסם 2002 באוקטובר 1223 שנים חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש (יש לו עכשיו RIVA TNT2) למחשב בתקציב של 500 ש"ח המלצתי לו שייקח את ה-raedon9000. [צונזר - אין פרסום חינם!] הכרטיס הזה הוא בעיקר למשחקים ויש לו מערכת הפעלה windows 98se. אז ככה האם יש גרסא של 128 MB ל-raedon9000 והאם יש כרטיס טוב יותר בסכום הנ"ל ואיזה חברה של הכרטיס מסך כדאי לקנות ואיפה כדאי לקנות. אם למישהו יש תגובות, שוט.
פורסם 2002 באוקטובר 1223 שנים המלצה ראשונה לא לקנות משם . המלצה שנייה אכן raedon9000 הפך להיות הפתרון האולטמטיבי[ATI]
פורסם 2002 באוקטובר 1223 שנים כמו שקודקוד אמר לא להתקרב לק ס פ אני לא הגירסה של ה128 MB היא רק של הרקולס שעוד לא הגיעה לארץ
פורסם 2002 באוקטובר 1223 שנים מחבר איזו חברה המיצרת כרטיסי מסך של רידון9000 עדיפה? ATI GIGABYTE hercules או חברה אחרת? למישהו יש המלצה?
פורסם 2002 באוקטובר 1223 שנים זה כבר נאמר, אבל אני אומר את זה שוב....בגלל ש ATI מתכננת את כל הכרטיס, בניגוד ל NVIDIA שמתכננת רק את המעבד,החברה בכרטיסים האלו לא משנה ממש משהו בביצועים... ;D
פורסם 2002 באוקטובר 1323 שנים אבל כן משנה באיכות.. החברות השונות בוחרות ברכיבים קצת שונים..מה שכן מהרקולס, ג'יגהבייט ו-ATI הן כולם שוות פחות או יותר.
פורסם 2002 באוקטובר 1323 שנים זה כבר נאמר, אבל אני אומר את זה שוב....בגלל ש ATI מתכננת את כל הכרטיס, בניגוד ל NVIDIA שמתכננת רק את המעבד,החברה בכרטיסים האלו לא משנה ממש משהו בביצועים... ;Dגם אני יודע ש-Nvidia לא מייצרת כרטיסים, אבל שאני בא כמעט לכל חנות, אומרים לי ש-Nvidia כן מייצרת כרטיסים,ורובם גם הראו לי TI4200 128MB של Nvidia, ולא מוזכר שום שם על הקופסא חוץ מ-Nvidia, אני יקנה אותו ואני יצלםלכם את הקופסא, ואת הכרטיס.
פורסם 2002 באוקטובר 1323 שנים גם אני יודע ש-Nvidia לא מייצרת כרטיסים, אבל שאני בא כמעט לכל חנות, אומרים לי ש-Nvidia כן מייצרת כרטיסים, ורובם גם הראו לי TI4200 128MB של Nvidia, ולא מוזכר שום שם על הקופסא חוץ מ-Nvidia, אני יקנה אותו ואני יצלם לכם את הקופסא, ואת הכרטיס. :bash:
פורסם 2002 באוקטובר 1323 שנים יש Radeon 9000 לא pro בחנות כלשהיא ב 481 ש"ח. PCHARDWARE :lol: :lol: {הכתב המוסתר}
פורסם 2002 באוקטובר 1323 שנים מחבר מישהו יודע האם יש הבדל בדרייברים של ATI לכרטיסי BBA RAEDON לכרטיסי RAEDON שלא מיוצרים ע"י ATI? ובמה הוא מתבטא?
פורסם 2002 באוקטובר 1323 שנים יש Radeon 9000 לא pro בחנות כלשהיא ב 481 ש"ח. PCHARDWARE :lol: :lol: {הכתב המוסתר} o_0 כתב מוסתר? על מה אתה מדבר? :
פורסם 2002 באוקטובר 1423 שנים זה כבר נאמר, אבל אני אומר את זה שוב....בגלל ש ATI מתכננת את כל הכרטיס, בניגוד ל NVIDIA שמתכננת רק את המעבד,החברה בכרטיסים האלו לא משנה ממש משהו בביצועים... ;Dגם אני יודע ש-Nvidia לא מייצרת כרטיסים, אבל שאני בא כמעט לכל חנות, אומרים לי ש-Nvidia כן מייצרת כרטיסים,ורובם גם הראו לי TI4200 128MB של Nvidia, ולא מוזכר שום שם על הקופסא חוץ מ-Nvidia, אני יקנה אותו ואני יצלםלכם את הקופסא, ואת הכרטיס.בטח של Powor Color. יש לי כרטיס שלהם, ולא מוזכר "Powor Color" באף מקום- לא בכרטיס ולא בחוברת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.