עבור לתוכן

ipod video 60 gb

Featured Replies

פורסם

אני עומד לקנות את האייפוד וידאו 60 ג'יגה.

שמעתי שיש בעיה עם החלוקה לתיקיות? האם זה נכון?

מישהו יודע על עוד בעיות ?

האם יש סיבה להעדיף את ה I AUDIO 60 ג'יגה על פניו?

תודה

פורסם

ת'אמת אני לא הייתי קונה אייפוד..... :bash:

אני שונא את המכשיר הזה......... הוא עשה לי הרבה בעיות

אז הייתי ממליץ לך על כול מכשיר אחר.....

לי יש למשל iaudio x5l ואני מאד מרוצה...... יש הרבה נפחים והרבה חברות.. פשוט תחפש ותקרא...

המממ... מקווה שעזרתי :)

פורסם

בטח שיש סיבה להעדיף את ה iAudio

איכות סאונד טובה יותר, ה-ר-ב-ה יותר פיצ'רים, באנדל רחב יותר, שימוש ככונן נייד בלי כאב הראש של iTunes, ועוד.

פורסם

Iaudio ללא ספק נגן מעולה (בעל גאה של אחד כזה)

פורסם

קנה את ה-IAUDIO בלי ויכוח האייפוד נראה ומרגיש כמו מכשיר זול ועדין שאתה מפחד להחזיק בו חזק מדי כדי שלא ישבר ה-IAUDIO ממש לא כזה והוא עבה יותר אם המטרות שלך הן מוזיקה קח אותו אם סרטים קנה DVD נייד במכשירים הקטנים האלה אי אפשר לראות כלום בצורה טובה

פורסם

קנה את ה-IAUDIO בלי ויכוח האייפוד נראה ומרגיש כמו מכשיר זול ועדין שאתה מפחד להחזיק בו חזק מדי כדי שלא ישבר ה-IAUDIO ממש לא כזה והוא עבה יותר אם המטרות שלך הן מוזיקה קח אותו אם סרטים קנה DVD נייד במכשירים הקטנים האלה אי אפשר לראות כלום בצורה טובה

לא.

אין בארץ DVD נייד איכותי

הכל זבל כמו Apex וכו'. זה הפיתרון הזול

אם רוצים וידאו איכותי, קונים נגן וידאו כמו iAudio A2, Creative Zen Vision, Archos AV 500 וכו'

פורסם

זה עדיין עדיף על מסך בגודל של 2 אינץ' גם שזה לא מריץ את כל הפורמטים

פורסם

כל מי שאומר שאייפוד זה נגן שאתה תפחד להחזיק אותו חזק ביד זה בנאדם שבחיים שלו לא החזיק אייפוד כי הוא אחד הכי חזקים שיש....

לא שאני אוהב את הנגן הזה אבל זה פשוט ככה אין מה לעשות...

פורסם

אחד החזקים שיש? בחלום הלילה.

העובדה שהוא אנורקטי הופכת אותו לעדין מאוד.

iRiver H320 למשל, הבונקר/נגן הזה, שורד נפילות בכיף.

אייפוד- נפילה אחת, סוף סיפור.

פורסם

רק IPOD

;D

בכ"א אני אישית הייתי מחכה לאיפוד טאצ' אם יש לך טיפה סבלנות

פורסם

^^^^^^^

אתה מרגיש בסדר? לפני שבועיים שנאת את אפל ורצית שה Zune יעלים את האייפוד מהשוק

פורסם

שונה אותם כמו נסראללה אבל הוא ביקש דעה לגבי ipod

פורסם

כמה שאלו לפני שאתה קונה:

א. אתה רוצה ת'מכשיר כ-מכשיר רק לMP3 ומידי פעם לראות וודיאו ? או אתה הולך על הוודיאו ואחרי זה על הMP3 ?

ב. מה התקציב שלך ?

ג. כמה זמן אתה מאזין למוזיקה ואתה חושב שתאזין ומתי תאזין?

כי תראה, אם אתה הולך על ווידאו ואחרי זה MP3 קנה כבר במחיר איזה PMP אולי.

בקיצור תרשום מה השימושים שאתה הולך לעשות עם הנגן ויש מצב אני יעזור לך :)

ועוד משהו הדור החמישי (מה שכולם קוראים וודיאו =\ ) הוא ההפך מNANO, הNANO הוא הדפוק, הקטן והנשבר, הדור החמישי בעל מגן שריטות ובולם חזק יותר, המסך שלו בא עם מגן קשיח.

הדור החמישי ממש לא עדין וחלש והוא דיי טוב ועמיד.

ואל תתווכחו איתי על זה, שיחקתי באחד כזה פה שעה בחנות של אפל (בקנדה), חחח רק כי יש להם שם הופעות של כל מיני קומיקאים ואת התוכנית של ג'ון לנו אז חרשתי שם על האיפוד דור חמישי אבל עדין האיכות וודיאו שם דיי מעצבן כי המסך קטן...

פורסם

נראה ומרגיש כמו מכשיר זול ועדין?

החזקת פעם איי פוד?

תחזיק פעם ותראה שאתה מחזיק אותו אתה מבחין במשהו איכותי ויוקרתי החל מסוג החומרים שהוא בנוי עד לרמת התאמת החלקים...

ועדין אין מה לעשות גם אם תזרוק את האיי אודיו מגובה מטר וחצי ה-hd שלו יידפק...

פורסם

כל נגן HD איכותי אם הוא יפול לך גם מ2 מטר סיכוי קלוש שיקרה לו משהו.......זאת אומרת בעיה טכנית . אני אומר מנסיון.

אנשים עושים מנגני הרד דיסק נגנים ממש עדינים וזה לא ככה.......זה בכלל לא ככה.

עוד משהו....

אני מוכן לשים כסף ש70 אחוז לפחות מהאנשים כאן שמלכלכים על האייפוד וזורקים סתם דברים ....זה או שהם לא החזיקו בחיים שלהם אייפוד או שהם סתם מתעבים אותו ומשוחדים מאיזה אייאודיו או אייריבר שיש להם (לא שיש לי משהו נגד החברות האלה....להפך).

"האייפוד נגן עדין" - שטות גמורה.

תדעו שהנאנו גם הוא נגן מאוד חזק - סתם יצא לו שם כזה בגלל אחוז ממש קטן של נאנוים לא יוצלחים. אז הוא נשרט בסדר.....

ככה זה האייפוד אין מה לעשות....נשרט נשרט אבל הנגן הכי חזק שקיים היום. תגידו מה שבא לכם.

ומזה קשור לזה שהוא דק?? זה שהוא דק זה אומר שהוא שביר - בולשיט. החלק האחורי של האייפוד הוא ממש חזק וממש מרגישים את זה.....גם הפלסטיק הקדמי של זה פלסטיק קשה מאוד. תקחו אייפוד ...תתפסו אותו ביד ותלחצו הכי חזק שאתם יכולים......בחיים לא תרגשיו רגישות או רעשים או טיקים כאלה של הפלסטיק.

עוד מהדור הראשון של האייפוד הוא תמיד היה נגן חזק .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים