עבור לתוכן

צריך עזרה:האם עסקה זו שווה!?

Featured Replies

פורסם

מישהו מוכר את החלקים עם אחריות ב 1700 ש"ח

לוח אם מדגם-A8N-SLI Premium של-ASUS המיועד להפעלת שתי כרטיסי מסך במקביל CL2.5 2x512MB 400MHz של -Kingston +מעבד- SAN DIEGO-AMD-3700 הכל בחבילה עבד שלושה חודשים עם קבלות ואחריות ב-KSP

האם עסקה זו שווה ...!?אני צריך עזרתכם

פורסם

למה אתה צריך לוח אם כל כך יקר? יש לך שתי כרטיסי מסך לשים בו?

והמעבד הזה לא משתלם היום שהעולם עובר לכפולי ליבה , אולי אפשר יותר טוב.

פורסם

מחיר החלקים הנ"ל מ KSP, כלומר חדשים, עם מעבד 3800 (אמנם בסוקט AM2 כיוון שאין שם 3700 לסוקט 939 אבל המחיר אמור להיות פחות או יותר אותו דבר), יוצא 2160 ש"ח.

ב 2000 ש"ח בערך, אתה יכול לקנות מעבד 3800 לסוקט AM2 (לא כפול ליבה), עם 1 ג'יגה זיכרון בתדר 667MHz ולוח (לא SLI). מפרט כזה יאפשר לך שידרוג בעתיד, והוא עדיף על מפרט המבוסס על סוקט 939.

אני לא הייתי קונה משהו משומש, אבל אם אתה לחוץ בכסף, תדע שגם מה שהציעו לך זה בסדר. כמובן שעדיף לקנות מעבד כפול ליבה ולא חד ליבה - לא משתלם לקנות משהו אחר היום.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות , אני כנראה אבדוק את האופציה לקנות לוח פחות יקר עם זיכרון DDRII 1GB , עכשיו שהזכרתם מעבד כפול ליבה אני אכן מבולבל ...אני אחפש שתי מערכות עם או בלי כפול ליבה ואבדוק כמה זה יעלה לי....

פורסם
  • מחבר

זה מה שמצאתי ,

לוח אם ASUS ? M2N-E Socket AM2, 570Ultra, DDRII 800, PCI-E? ש"ח 740

זכרון ?1GB V-Data DDRII 667 ? ש"ח 420

מעבד ?Athlon64 3800+ (Socket AM2 ש"ח 720

סה"כ 1900 ש"ח....כל הערה עוזרת מאד ...תודה

פורסם

תוסיף 250 שקל וקח +X2 3800

פורסם
  • מחבר

רק עכשיו בדקתי מחיר של כפול ליבה , אכן אם מוסיף 200 שקל מקבל כפול ליבה , וזה מה שאני מתכוון לעשות ... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מצטער שאני לוחץ אבל אני אמור לקנות מחר , לכן יש לי שאלה לגבי לוח האם , האם יש משהו אחר שאני צריך לשקול או שזה מתאים , כלומר מבחינת תמיכה בהתקנים מסוימים , או סתם לשידרוגים עתידיים ...אני לא עושה הרבה OC אבל לפעמים בא לי להשתעשע עם ...אם זה עוזר...

אני שוקל לקנות את הלוח אם הזה במקום ASUS

?ABIT KN9 SLI Socket AM2, nForce 570 SLI, DDRII 800, 2xPCI-E? עולה 790 ש"ח

ואילו ASUS שתומך ב SLI עולה 950 ש"ח ....

פורסם

אני עדיין לא זוכר בעל פה מה יש ומה אין בציפסט הזה

אז תבדוק שאתה מקבל איתו SATA 2

חריץ PCI-E

פורסם
  • מחבר

אני עדיין לא זוכר בעל פה מה יש ומה אין בציפסט הזה

אז תבדוק שאתה מקבל איתו SATA 2

חריץ PCI-E

נו זה ברור יש PCI-E ו - SATA , הענין הוא שאני רוצה גם SLI , תסתקל הודעה אחת למעלה רשמתי לוח תחליפי שאני שוקל לקנות ...

פורסם

SLI זה כבר תלוי בך

אם יש לך תקציב ואתה חושב שאתה צריך את זה לך על זה

אם לא חבל על הכסף

פורסם
  • מחבר

אני מבין , אבל הענין הוא האם להסתפק בלוח של ABIT או לשלם עוד 200 בשביל לקבל ASUS

שניהם תומכים SLI , המפרט של ABIT ו ASUS כמה תגובות אחורה....

Abit 740 ש"ח

Asus 950 ש"ח

פורסם

בצ'יפ של SLI יש עוד כמה פיצ'רים נחמדים, עם הבדל כזה בצחיר, ההיתי הולך על הABIT

פורסם

זה תאמת יותר תלוי בתקציב

אם אתה חושב שאתה צריף SLI ותשתמש בו ויש לך עוד כמה סטיפות (לא רק ללוח אלא גם לכרטיס הנוסף) אז לך על זה

אבל אם אתה מנסה לחסוך מכל מיני פינות כדי להשקיע במקום אחר אז הנה פינה שאתה יכול לחתוך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים