עבור לתוכן

אם אני משלשל כל מה שאני אוכל אני לא משמין?

Featured Replies

פורסם

???

עריכה:

ומה זה חילוף חומרים גבוה? זה משהו שאפשר לשנות?

בקיצור אני מעוד מתעניין בדיאטה.. אם יש לכם משהו להוסיף אני ישמח ;D

אם תיקח משלשלים על בסיס קבוע על מנת לרזות, אתה לא רק תרזה, אתה גם תפגע במערכת העיכול שלך, ובנוסף לכך - ישרוף לך החור של התחת.

על חילוף החומרים אחראית בלוטת התריס שמפרישה לדם שלך הורמונים המנווטים את כל מה שנכנס לאן שצרייך ומפקח על האופן שבו האנרגיה מנוצלת. אנשים עם תת-פעילות של בלוטת התריס נוטים להשמנה בעוד שאנשים עם פעילות יתר של בלוטת התריס נשארים מאד רזים ומתקשים לשמור על משקל תקין, לרוב נמצאים במצב של תת משקל.

• תגובות 36
  • צפיות 13.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עם אתה לא רוצה להזיק לעצמך לך לדיאטנית או חדר כושר זה הדרך הבריאה היחידה להוריד משקל(או ספורט אחר )

פורסם

אני ילד פלא למה בשנה האחרונה השתנה לי חילוף החומרים מרגיל לטורבו. פעם הייתי מחרבן פעם ביומיים עכשיו אני מחרבן פעמיים ביום :x.

תכלס חילוף חומרים תלוי יותר בגודל הכיבה שלך. אם תרעיב את עצמך על קוטג' יומיים חילוף החומרים שלך ישתפר.

דיאטה טובה אשר תורמת לעתיד זה יום אתה לא אוכל, יום כן אוכל, יום לא יום כן. הגוף שלך מתחיל לאכול סרטים כי הוא לא יודע מה לעקל קודם, שומן את מזון, אז לאחר שבועיים הוא יתחיל לעשות את שניהם בו זמנית. ככה שאתה אוכל פחות כי אתה רעב פחות, אבל אתה שורף יותר שומן כי הגוף התרגל לחיות על מצבורי השומן שלו. פשוט תעשה שבוע כזה פעם בחודש וחצי ואתה תהיה בדיוק במשקל אופטימלי.

עריכה: אני מטר 79 אבל שוקל 74, זה תת משקל והאם הפרש כזה מסוכן?

פורסם

אתה אמיתי?

פורסם

אני עם חילוף חומרים מהיר מחרבן כל 3 ימים

פורסם

אני בן 18 שוקל 76 ומאושר מזה עד שהצלחתי להעלות למשקל נורמאלי....

אתם מתארים לעצמכם דחליל בגובה 186?

מזל שהצלחתי להשמין אני לא מבין למה אנשים כל הזמן מנסים רק להרזות...

תהיו איך שאתם אוהבים (כל עוד זה בריא...)

פורסם

אני בן 18 שוקל 76 ומאושר מזה עד שהצלחתי להעלות למשקל נורמאלי....

אתם מתארים לעצמכם דחליל בגובה 186?

מזל שהצלחתי להשמין אני לא מבין למה אנשים כל הזמן מנסים רק להרזות...

תהיו איך שאתם אוהבים (כל עוד זה בריא...)

מסכים

גם אני לא מבין למה אנשים כל הזמן מחפשים להרזות

כנראה יותר מדי מושפעים מהחברה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים