פורסם 2006 ביולי 2919 שנים נראה לי שבסוף אתה תגיע למשבר כלכלי בגלל כל הכסף שהולך על האוכל וזה הדבר שיגרום לך להרזות
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים אם כל יום שני (לא יום שני בשבוע, אלא יום כן-יום לא) תשלשל(בין אם בגלל חומר משלשל או משהו אחר) אז זה כאילו לא אכלת כלום באותו יום,ולא לאכול כלום זאת לא דרך לרזות. נכון, אתה תרד במשקל, אבל אתה לא תהיהבריא, ובסופו של דבר תגיע למצב שבו זה עלול להיות מסוכןזה בעצם כמו להיות בולמי, אין יותר מדי הבדל (מלבד המקום שדרכו האוכל יוצא)אין מה לעשות, אין דרך קלה לרזות. כל הפתרונות פלא האלה זה בולשיטיש רק פתרון אחד, להקפיד על תזונה נכונה ופעילות גופניתכל דבר אחר אולי יגרום לך להפחית במשקל, אבל אתה לא תהיה בריאלגרום לעצמך לשלשל (או להקיא, או סתם לא לאכול, שזה בעצם הכל אותו הדבר)זה בערך כמו להוריד לעצמך את הרגל עם מסור. אתה תשקול פחות, אבל זה לא יעשה לך טובאני לא יודע מה איתך אבל גם אני חשבתי ככה ובזמן האחרון אני שם לב שכל מי ששוקל יותר ממני גם יותר חזק, ואני מדבר על אנשים שבכלל לא עושים כושרזה לא נכון בכללכנראה אלה פשוט אנשים שנוטים למבנה גוף יותר שרירי. יש כאלהכמו שיש כאלה שיש להם נטייה טבעית להשמנה או לההפך הגמור,אז יש כאלה שהם פשוט שריריים, בלי קשר לפעילות פיזית שהם עושים או לאומכיוון ששרירים שוקלים הרבה יחסית, אז הגיוני שמי ששוקל יותר ממך יהיה חזקיותר, אם כי זה לא בהכרח נכון
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים מחבר אם כל יום שני (לא יום שני בשבוע, אלא יום כן-יום לא) תשלשל(בין אם בגלל חומר משלשל או משהו אחר) אז זה כאילו לא אכלת כלום באותו יום,ולא לאכול כלום זאת לא דרך לרזות. נכון, אתה תרד במשקל, אבל אתה לא תהיהבריא, ובסופו של דבר תגיע למצב שבו זה עלול להיות מסוכןזה בעצם כמו להיות בולמי, אין יותר מדי הבדל (מלבד המקום שדרכו האוכל יוצא)אין מה לעשות, אין דרך קלה לרזות. כל הפתרונות פלא האלה זה בולשיטיש רק פתרון אחד, להקפיד על תזונה נכונה ופעילות גופניתכל דבר אחר אולי יגרום לך להפחית במשקל, אבל אתה לא תהיה בריאלגרום לעצמך לשלשל (או להקיא, או סתם לא לאכול, שזה בעצם הכל אותו הדבר)זה בערך כמו להוריד לעצמך את הרגל עם מסור. אתה תשקול פחות, אבל זה לא יעשה לך טובזה לא נכון בכללאבל איך זה יפגע? תת תזונה?מבחינת נזק זה יהיה מקביל ליום לאכול יום לא??
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים כן אחינו תת תזונה,עצמות חלשות,שיניים(שזה גם עצם...) חלשות,אני יודע מה,מלא דברים....
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים אני לא כל כך מבין למה אנשים שמנים רוצים להיות רזיםהכוח של הבנאדם יורדוקשה להזיז את הגוף מהסיבה הזאתיותר שומן=יותר משקל=יותר כובד=יותר כוח!ואם כבר מדברים על משהו קריטי כמו 150 קילו אז אפשר לעשות דיאטה עד לסופר מינימום של 80 קילואתה יודע איזה חרא זה לשקול 55 קילו?אני כן אחי.....51 ואני בן 14....אבל האמת שאן לי כמעט אחוזי שומן ואני יחסית חזקסליחה על הדאבל פוסטרק שתדע נגע אתה רק מזיק לעצמך אל תיהיה מטומטם כמו איזו דוגמנית,לך לדיטאנית תאכל נכון ותזזיז תת'חת אחי,אין פתרונות קסם,ולפעמים הם גם מזיקים.
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים משלשול תמידי אתה תמותפשוט מאוד-הגוף לא יקבל כמעט כלום ממה שהוא צריך,ואתה תאבד נוזלים בכמויות שלא יאפשרו לך להמשיך להתקיים [אילא אם תשתה כל הזמן וללא הפסקה]בהתחלה זה יהיה רק מעפן,אחר כך הגוף יתדרדר למצב נוראי.
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים מחבר אבל אתם יודעים כמובן שאני מדבר על לא כל הזמן כי זה לא חוויה נעימה במיוחד?נגיד כל השבוע להתאפק עם האוכל ופעם אחת לאכול הרבה דבירם שלא ממש צריך (עוגות וכאלה) וב/שאר השבוע לדאוג לנוזלים ולתזונה בריאה
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים נגהממה שאני מבין אם אתה אוכל הרבה אז המצב הכלכלי שלך יותר ממבוסס+?אם כן פשוט תקנה קצת אוכל ותאכל קצת אבל מאוכל שמביא חלבונים שאתה צריך כדי לחיות
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים כן, אתה לא תשמין אם תשלשל את כל מה שאתה אוכל. אבל אז אני יוכל בודאות להגיד שאתה מטומטם.
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים מחבר כן, אתה לא תשמין אם תשלשל את כל מה שאתה אוכל. אבל אז אני יוכל בודאות להגיד שאתה מטומטם.תסבירולא חשובכ כבר דיברתי עם מישהו שמביןניסו את זה לפני 30-40 שנה וחלק מאלה שניסו את זה עד היום לא הפסיקו לשלשל ושום תרופה לא עוזרת להם..וגם אמרו לי שמאבדים תוויטמינים ותמינרלים שלוקח זמן לצבור
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים אני כן אחי.....51 ואני בן 14....אבל האמת שאן לי כמעט אחוזי שומן ואני יחסית חזקסליחה על הדאבל פוסטרק שתדע נגע אתה רק מזיק לעצמך אל תיהיה מטומטם כמו איזו דוגמנית,לך לדיטאנית תאכל נכון ותזזיז תת'חת אחי,אין פתרונות קסם,ולפעמים הם גם מזיקים.בן 16 ושוקל 45, ואתם חושבים שאתם רזים?
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים בן 16 ושוקל 45, ואתם חושבים שאתם רזים?בן 14 וחצי ושוקל משהו כמו 40 אני רזה רצחיש לי חילוף חומרים גבוה אני אוכל בכמויותתת ואני לא משמיןואני לא עושה ספורט בכללל הספורט היחידי הוא מהמחשב למיטה -מהמחשב למקרר
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים אני בן 17.5 משקל 55 ו11 אחוזי שומןעם חילוף חומרים עצבני ביותר , אני אוכל כל היום. ובכלל צריך כל 3 וחצי שעות על מנת שמסה לא תקטן(אני הולך למכון כושר כמעט כל יום כמעט ורואים עלי)אז אתם מדברים על רזהPurePro - אתה בטח ממש חזק אם אתה על 9 אחוזים ומשקל כזה.אייך בדקת ? בעזרת מכשיר שאתה מזין לו גיל מין וכדומה ואז לוחץ עליו דקה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.