פורסם 2006 ביולי 2919 שנים ???עריכה:ומה זה חילוף חומרים גבוה? זה משהו שאפשר לשנות?בקיצור אני מעוד מתעניין בדיאטה.. אם יש לכם משהו להוסיף אני ישמח ;D
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים אתה תרד במשקל אפילו, לא רק שלא תשמיןאבל אם הרעיון שלך לדיאטה זה לאכול כמה שבא לך ואז לקחת חומר משלשל אזדע לך שזה מאוד לא בריא, ואפילו עלול להיות מסוכןיש מצב זה אפילו יותר גרוע מלאכול ואז להקיא את זה, אבל זה בטוח לא יותר טוב...בכל מקרה, אם אתה מעוניין בדיאטה, תעשה לעצמך טובה, ואל תקח חומר משלשלבשביל להוריד כמה קילוגרמים מיותרים, אלא תהיה חכם, ותלך לדיאטנית שתרכיבלך תפריט, אחרת אתה סתם תגיע לבית חולים (במקרה הטוב...)
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים חילוף חומרים גבוה זה משהו שאתה מקבל מההורים שלךאני למשל עם חילוף חומרים גבוה, יכול לאכול מה שבא לי ולהישאר באותו משקל ובאותה צורה
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים אפשר גם "לרכוש" חילוף חומרים גבוה.ככל שתעסוק יותר בספורט, חילוף החומרים שלך ישתפר. זה גם אומר שככל שתעסוק יותר זמן בספורט, ככל שהזמן עובר אתה תרזה בקצב עולה, עסק לא רע לדעתי.
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים מחבר אתה תרד במשקל אפילו, לא רק שלא תשמיןאבל אם הרעיון שלך לדיאטה זה לאכול כמה שבא לך ואז לקחת חומר משלשל אזדע לך שזה מאוד לא בריא, ואפילו עלול להיות מסוכןיש מצב זה אפילו יותר גרוע מלאכול ואז להקיא את זה, אבל זה בטוח לא יותר טוב...בכל מקרה, אם אתה מעוניין בדיאטה, תעשה לעצמך טובה, ואל תקח חומר משלשלבשביל להוריד כמה קילוגרמים מיותרים, אלא תהיה חכם, ותלך לדיאטנית שתרכיבלך תפריט, אחרת אתה סתם תגיע לבית חולים (במקרה הטוב...)לא חשבתי על חומר משלשל תאמת, אולי יש עוד שיטותאני יודע גם שחולים זה עלול לקרות, צריך לחשוב את זהויש כל מיני דברים כמו תה טיבטיואיך זה עלול לעשות נזק?ואיך קוראים לזה שאוכלים ומקיאים?אפשר גם "לרכוש" חילוף חומרים גבוה.ככל שתעסוק יותר בספורט, חילוף החומרים שלך ישתפר. זה גם אומר שככל שתעסוק יותר זמן בספורט, ככל שהזמן עובר אתה תרזה בקצב עולה, עסק לא רע לדעתי.אבל גם שאני עושה ממש הרבה ספורט זה בקושי לוקח קלוריות בפעילויות ממש מאמצותוצריך לעשות את זה כל יום בתור הרגלומה זה אומר חילוף חומרים? אם אני יעסוק באופן קבוע בספורט ואחר כך יפסיק הקצב חילוף חומרים שלי עדיין יהיה גבוה?ואז איך זה עוזר לרזות?
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים קצב חילוף חומרים לא כל כך קשור לקלוריות. אלא לקצב השריפה של החמצן+הגלוקוזה שבדם שלך.ככל שקצב זה מהיר יותר ככה חילוף החומרים מהיר יותר. בגלל הסיבה הזאת אנשים שמתעמלים הרבה מרשים לעצמם לאכול יותר מכוון שקצב חילוף החומרים שלהם גבוה יותר.לפי דעתי- תתחיל לעשות ספורט.
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים ואיך זה עלול לעשות נזק?ואיך קוראים לזה שאוכלים ומקיאים?http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%94http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%A0%D7%95%D7%A8%D7%A7%D7%A1%D7%99%D7%94
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים מחבר http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%94http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%A0%D7%95%D7%A8%D7%A7%D7%A1%D7%99%D7%94ציטוט מוקפדיה:"בולימיה היא מחלת נפש המזכירה את האנורקסיה, אך שכיחה ממנה פי כמה."כמה משפטים אחרי זה:"בולימיה נפוצה בהרבה מאנורקסיה"ואיך שילשולים עושים נזק לגוף?
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים ציטוט מוקפדיה:"בולימיה היא מחלת נפש המזכירה את האנורקסיה, אך שכיחה ממנה פי כמה."כמה משפטים אחרי זה:"בולימיה נפוצה בהרבה מאנורקסיה"שכיחה=נפוצה=COMMON
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים "נגע" אל תחשוב על זה אפילו גבר , זה ממש מסוכן אם יש לך בעיית משקל לך לדיאטנית אל תעשה שטויות.
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים אני לא כל כך מבין למה אנשים שמנים רוצים להיות רזיםהכוח של הבנאדם יורדוקשה להזיז את הגוף מהסיבה הזאתיותר שומן=יותר משקל=יותר כובד=יותר כוח!ואם כבר מדברים על משהו קריטי כמו 150 קילו אז אפשר לעשות דיאטה עד לסופר מינימום של 80 קילואתה יודע איזה חרא זה לשקול 55 קילו?
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים מי אמר לך שיותר כובד = יותר כוח? איך קשר בין הדברים. בגוף האדם ככל שמפתחים שרירים ככה מסת השריר עולה וכך גם המשקל. אולי לזה אתה מתכוון?
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים אני לא יודע מה איתך אבל גם אני חשבתי ככה ובזמן האחרון אני שם לב שכל מי ששוקל יותר ממני גם יותר חזק, ואני מדבר על אנשים שבכלל לא עושים כושר
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים מחבר כל שלשול זה מייבש אותך וגורם נזק למעיים.איך זה גורם נשק למעיים כמה ולמה?ואם אני עושה את זה פעם ביומיים (כמובן אני לא חושב שאני יעשה את זה כל כך הרבה כי גם לשלשל זה לא חוויה)יום אחד מאבדים נוזלים - יום שני מקבלים נוזליםואני אל יודע איזה שיטות יש לשלשל יש כל מיני דברים טבעיים שאני אל ידוע כמה זמן עובדים, אולי אפשר להשלים נוזלים אפילו באותו יוםעכשיו בקשר לדיאטנית: הלכתי כבר, אבל קשה לי מאוד עם התפריטהאוכל מעביר תזמן ועושה מצב רוח ועוזר לחשוב - אני לא מוצא פיתרונות לדברים האלה, חוץ מזה שכל היום אוכלים מסביביממש קשה לי לשלוט על הכמויות שאני אוכל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.