פורסם 2006 ביולי 2919 שנים כן אני יודע זו בקשה מוזרה מעטאבל אולי מישהו פה יודע איפה אפשר למצוא שרטוט או סכמה של הבורד לקשיח של מקסטור?הדגם הוא :maxtor diamondmax10 model: 6l200so200gb sata 150 hddמה שכתוב על הבורד302006101sabre/sata/rohsניסיתי כמובן לחפש בגוגל אבל ללא הצלחה מרובהתודה ענקית מראש
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים מחבר הכונן לא עובדברצוני לנסות לתקן אותו ואני בטוח שהבעיה היא במעגל עצמו ולא מנוע
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים תשמע, זה לא מעגל פשוט על הלוח הזה... אתה לא יכול פשוט סתם לתקן אותו. ומה אם הלך שם צ'יפ שאתה לא יכול לתקן?מאיפה יש לך את הכונן ומה לגבי נושא האחריות עליו?
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים מחבר כונן מKSP יש אחריות אבל החומר שעליו הוא זה שמעניין אותייש לי קצת ידע באלקטרוניקהוהצלחתי כבר לתקן קשיחים בעבר בשיטה הזולא יודע אם אתה מכיר אבל יש המון נגדי הגנה על הבורד הזה ככה שהרבה יותר סביר שאחד מהם נשרף ולא הצ'יפ בכל מקרה מבחינתי זה שווה ניסיוןהבנתי גם שיש מצב לקנות בורד כזה אבל לא הצחתי למצוא באיביי.אם אני ישיג את הסכמה המבוקשת יהיה לי יותר פשוט להבין מה הולך שם
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים אין מצב להשיג סכמות ש דיסקים קשיחים או כמעט כל דבר שקשור למחשבים(מסך,לוח אם וכו')
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים שחר, אופציה אחרת היא לקחת אותו לחברות לשחזור מידע. אם הוא שלם ואתה מוכן להשקיע כל כך הרבה בשביל המידע שעליו, אולי תשקיע בשחזור למרות שזה יעלה לך כמו קשיח חדש במקרה הטוב
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים כונן מKSP יש אחריות אבל החומר שעליו הוא זה שמעניין אותייש לי קצת ידע באלקטרוניקהוהצלחתי כבר לתקן קשיחים בעבר בשיטה הזולא יודע אם אתה מכיר אבל יש המון נגדי הגנה על הבורד הזה ככה שהרבה יותר סביר שאחד מהם נשרף ולא הצ'יפ בכל מקרה מבחינתי זה שווה ניסיוןהבנתי גם שיש מצב לקנות בורד כזה אבל לא הצחתי למצוא באיביי.אם אני ישיג את הסכמה המבוקשת יהיה לי יותר פשוט להבין מה הולך שםאוקי, לא ידעתי לגבי הנגדים, I stand corrected. אתה יכול לנסות לבדוק את כל הנגדים (אין לי מושג כמה יש על הלוח...) ולראות איזה מהם לא מעביר זרם. ככה יש לך כמה נגדים ה"חשודים" בהיותם שרופים. זהו כמובן אינו פיתרון מלא, אבל זה התחלה.
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים נגיד וימצא קבל/נגד שרוף הוא לא יצליח להחליף אותו מכייון שההלחמה שם כמובן לא נעשית ע"י יד אדם וגם בחיים לא תעשה
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים נגיד וימצא קבל/נגד שרוף הוא לא יצליח להחליף אותו מכייון שההלחמה שם כמובן לא נעשית ע"י יד אדם וגם בחיים לא תעשה Wh1t3 תתפלא.... אין לך מושג כמה אתה טועה מלחימה מקצועית עושה פלאים
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים חבר שלי עבר קורס הלחמה מקצועי, אני אומר לך יד אדם לא משתווה למכונה מן הסתם, חוץ מזה שהנגדים והקבלים שנמצאים על PCB מאוד צפופים אחד לשני
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים חבר שלי עבר קורס הלחמה מקצועי, אני אומר לך יד אדם לא משתווה למכונה מן הסתם, חוץ מזה שהנגדים והקבלים שנמצאים על PCB מאוד צפופים אחד לשניכן אבל זה אפשרי ו זה נעשה.וברור שיד אדם פחות יעילה בנושא הזה.
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים מחבר לכל הספקנים בנושא הלחמותאחי מתקן פלאפונים כבר שבע שנים למחייתו והגודל של הנגדים, קבלים, צ'יפים שהוא מלחים הרבה הרבה יותר קטן ממה שיש על הקשיח של מקסטורהלוואי וזו היתה הבעיה שלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.