פורסם 2006 ביולי 2819 שנים ברצוני לקנות תיק (גב בלבד - לא כתף) חדש למחשב נייד (מסך 14)התקציב כ200 ש"ח.מי יכול להמליץ על יצרן דגם עדיפים....הדגש על : הגנה על הנייד, עמידות לאורך זמן, נוחות ועיצוב...
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים לאח שלי יש תיקים לניידים לכתפים זה אקפלור או אוטדור משהו יפה כחול כמו גי'נס אבל קצת זוהר אם הבנת סבבה אין לי כח לטחון
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים יש איזו חברה שוויצרית שמייצרת גם אולרים השם שלהם מאוד מוכר רק ששכחתי אותו, התיקים שלהם ממש טובים כדאי לך לבדוק אותם
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים יש איזו חברה שוויצרית שמייצרת גם אולרים השם שלהם מאוד מוכר רק ששכחתי אותו, התיקים שלהם ממש טובים כדאי לך לבדוק אותםאני יודע על חברת אולרים שוויצרית שמייצרת אולרים ושמה Victorinoxאם כוונתך אליהם, נחמד לדעת שהם מייצרים גם תיקי גב למחשבים ניידים (:
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים אני משתמש בתיק גב של TARGUS כבר קרוב לשנתיים ומאוד מאוד מרוצה ממנואני לא יודע איפה בארץ אפשר להשיג את התיקים שלהם אבל אני יודע שמוכרים מוצרים אחרים שלהם בארץ אז אני מניח שגם את התיקים אפשר למצוא. לגבי דגם קשה לי להמליץ לך הם כולם מעולים לדעתי בקטע של איכות השאלה היא איזה גודל אתה רוצה וכמה תאים ופונקציות אתה מחפש בתיק.
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים מחבר ראיתי את התיקים של TARGUS באיזה אתר באינטרנט.... נראים טוב. יש כמה דגמים.. והמחיר סביר....אולי אלך על זה...thanks for your help.
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים החברה "השוויצרית:הזאתי היא חברה שעושה תיקים יחסית זולים לא ממליץ יש אותם באופיס דיפו ליפעמים
פורסם 2015 ביוני 3010 שנים יש גם זהhttp://www.ibuygou.com/p-original-xiaomi-business-travel-bag-black-4680.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.