פורסם 2006 ביולי 2819 שנים מה אתם אומרים על הלוח אם הזה למחשב שתפקידו העיקרי הוא לשימוש ביתי , בעיקר לגלישה באינטרנט. ASROCK AM2NF4G-SATA2 Socket AM2, DDRII 800 ועוד שאלה אם הכרטיס מסך המובנה שבו באמת שווה משהו...הכרטיס מסך הוא GEFORCE 6100תודה לעונים..
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים יספיק++ לגלישה ושימוש ביתי רגיל.הכ.מסך סבבה אם לא מתוכננים שום משחקים מודרניים.
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים מחבר מה זאת אומרת אם לא מתכננים משחקים מודרניים?לאיזה משחקים הוא יספק אותי?
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים מחבר אוקיי סבבה...ואם נגיד אני ארצה לשדרכ את הכרטיס מסך, אני אוכל פשוט להוסיף עוד כרטיס נוסף ולא יווצרו לי בעיות במחשב?
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים אני הייתי מציע גם למחוק את הדריברים של הכרטיס המובנהאבל לא תמיד נוצר קונפליקט
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים מחבר אוקיי סבבה...אבל לפי מה שאתה אומר סהכ הכרטיס המובנה יספק אותי.ועוד שאלה. זה באמת כרטיס מסך ש"מובנה" על הלוח אם או שזה ציפט (לפי מה שהסבירו לי).כאילו איך זה פועל כל העסק הזה, "כרטיס מסך שמובנה על לוח האם"?
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים מחבר וזה שהוא מובנה על לוח האם אומר שהתיפקוד והביצועים שלו נמוכים יותר מזה של כרטיס רגיל שלא מובנה על לוח האם?אם כן למה?
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים כן. כי הוא משתמש בזכרון הראשי של המחשב שהוא הרבה הרבה יותר איטי מזכרון נפרד שבד"כ בא על כ.מסך נפרד.בנוסף כמות הצינורות שיש עליו ממש לא גדולה.כ.מסך מובנים הם סבבה, הדבר היחיד שיש להם בעיה איתו זה משחקים.
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים כןהוא יותר חלשאני משער שמבחינות תקציביות כדי שלוח+וידאו יהיה יותר זול ויתן פתרון מספק למשתמשים כמוך שלא צריכים כח עיבוד גראפי של כרטיס מסך AGP או PCI-E
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.