עבור לתוכן

ירו זילזאל על עפולה.. טוב בעצם לא

Featured Replies

פורסם

ובתוך כל הבלאגן הזה, הישועה מגיעה ממקומות לא צפויים:

צ'כיה שלחה לישראל עשרות טונות של ציוד כיבוי

ממשלת צ'כיה שלחה לישראל עשרות טונות של ציוד לכיבוי אש, שנחת בנמל התעופה בן גוריון. זאת לנוכח הבלאי הגדול שנוצר עקב הצורך בכיבוי שריפות רבות בצפון להן גורמות נפילות הרקטות שיורה חיזבאללה.

• תגובות 44
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חשבתי שזילזאל זה כבר טיל רציני ולא רקטה.

רקטה וטיל זה אותו דבר, רקטה זה בלועזית

פורסם

הכי זבלה סתם מתרוממים ואתם נותנים להם במה

פורסם

רקטה וטיל זה אותו דבר, רקטה זה בלועזית

אתה טועה. ביקור קצר בויקיפדיה היה מעלה את ההגדרות של שניהם ומציג את ההבדלים ביניהם.

פורסם

לועזית? יש שפה כזו? איפה זה לועזיה? פעם אחרונה שבדקתי, לא הייתה מדינה כזו על המפה.

רקטה לא יכולה להיות טיל, אבל טיל יכול להיות רקטה.

ההבדל- מערכת הנחיה.

רקטה+מערכת הנחיה=טיל עם מנוע רקטי. פאג'ר 5 היא רקטה, זילזאל הוא טיל, כיוון שיש לו מערכת הנחיה.

(בשביל שלא יקום פה איזה נודניק, אני יודע שטיל לא חייב להיות מבוסס מנוע רקטי |: )

פורסם

ובתוך כל הבלאגן הזה' date=' הישועה מגיעה ממקומות לא צפויים:

צ'כיה שלחה לישראל עשרות טונות של ציוד כיבוי

ממשלת צ'כיה שלחה לישראל עשרות טונות של ציוד לכיבוי אש, שנחת בנמל התעופה בן גוריון. זאת לנוכח הבלאי הגדול שנוצר עקב הצורך בכיבוי שריפות רבות בצפון להן גורמות נפילות הרקטות שיורה חיזבאללה.

טוב צכיה מאז ומתמיד היתה ידידת אמת שלנו אחת מהבודדות באירופה (בנוסף לגרמיניה ואולי הולנד) אל תישכח מי הביא לנו תחמושת במלחמת השחרור

"בלי הסיוע הסובייטי דרך צ'כוסלובקיה מדינת ישראל לא הייתה מצליחה ולפרוץ מעבר לקווים של הפסקות הנשק הראשונות להצליח במלחמה כפי שהיא הצליחה"

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%9C%D7%97%D7%9E%D7%AA_%D7%94%D7%A2%D7%A6%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%AA#.D7.90.D7.9E.D7.A6.D7.A2.D7.99_.D7.9C.D7.97.D7.99.D7.9E.D7.94_.D7.91.D7.9E.D7.9C.D7.97.D7.9E.D7.AA_.D7.94.D7.A2.D7.A6.D7.9E.D7.90.D7.95.D7.AA

פורסם

לועזית? יש שפה כזו? איפה זה לועזיה? פעם אחרונה שבדקתי, לא הייתה מדינה כזו על המפה.

רקטה לא יכולה להיות טיל, אבל טיל יכול להיות רקטה.

ההבדל- מערכת הנחיה.

רקטה+מערכת הנחיה=טיל עם מנוע רקטי. פאג'ר 5 היא רקטה, זילזאל הוא טיל, כיוון שיש לו מערכת הנחיה.

(בשביל שלא יקום פה איזה נודניק, אני יודע שטיל לא חייב להיות מבוסס מנוע רקטי |: )

איזה מטומטם...

ROCKET

RAKETA

פורסם

לא, עם כל הכבוד, זה אתה שמטומטם. יופי שברוסית אין הפרדה, באנגלית יש, ובעברית יש. תפתח פאקינג מילון ותראה את ההבדל בין rocket ל missle.

"missiles are known as rockets if they lack post-launch guidance or missiles or guided missiles if they are able to continue tracking a target after launch."

פורסם

יןפי רבל ח"ח :xyxthumbs:

התכוונתי על מה שהוא אמר לגבי הלועזית

פורסם

טוב צכיה מאז ומתמיד היתה ידידת אמת שלנו אחת מהבודדות באירופה (בנוסף לגרמיניה ואולי הולנד) אל תישכח מי הביא לנו תחמושת במלחמת השחרור

"בלי הסיוע הסובייטי דרך צ'כוסלובקיה מדינת ישראל לא הייתה מצליחה ולפרוץ מעבר לקווים של הפסקות הנשק הראשונות להצליח במלחמה כפי שהיא הצליחה"

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%9C%D7%97%D7%9E%D7%AA_%D7%94%D7%A2%D7%A6%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%AA#.D7.90.D7.9E.D7.A6.D7.A2.D7.99_.D7.9C.D7.97.D7.99.D7.9E.D7.94_.D7.91.D7.9E.D7.9C.D7.97.D7.9E.D7.AA_.D7.94.D7.A2.D7.A6.D7.9E.D7.90.D7.95.D7.AA

אכן, לישראל וצ'כיה יש מערכת יחסים מיוחדת; צ'כיה היא ידידה גדולה של ישראל, גם מאחורי הקלעים וחבל שמעטים יודעים על כך.

פורסם

סוף סוף אני יכול לומר בפה מלא: אני רבע צ'כי (!!!!) ;D

פורסם

לי פשוט נראה שהם כן ירו טיל משופר אבל ירו אותו מרחוק יחסית (צפונה מצור כנראה) . כמובן שאם היו יורים אותו מהגבול הוא היה מגיע הרבה יותר רחוק (דרומה מעפולה)

פורסם

קוטר של חצי מטר בערך ואורך של 9 מטר!

הראו בחדשות....

פורסם

אכן, לישראל וצ'כיה יש מערכת יחסים מיוחדת; צ'כיה היא ידידה גדולה של ישראל, גם מאחורי הקלעים וחבל שמעטים יודעים על כך.

זה כל-כך עושה לי חשק לצ'כית!

פורסם

הצכיות יאלה איזה מאמיות בילתי עם אחת שנה שעברה בטיול, רמה אחרת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים