פורסם 2006 ביולי 2819 שנים יש לי שאלה???יש לי כרטיס מסך GEFORCE 6600GT וכשאני מריץ משחקים אז רואים את המשחק ברקע ועליו מלא קוביות כאלה בצבעים ולא ממבינים מה קורה במשחקד"א הורדתי את הדרייבר הכי חדש של NVIDIA מישהו יכול לעזור לי????? אולי זה רק הגדרות???????
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים יתכן וזה ארטיפקטים. תוכל להביא צילום מסך עם הקוביות האלה? תוריד את התוכנה EVEREST (חינם ) ותבדוק את טמפ' ה GPU (הליבה הגראפית).
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים מחבר בלי מאמץ בדקתי זה מגיע ל69 מעלות אתה יודע אולי איך אפשר לתקן את זה לא ממש הבנתי מה זה ארטיפקטים?????
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים 69 במנוחה זה הרבה.תוריד EVEREST ותשחק איזה 15 דקות במשחק כלשהו, מיד אחרי זה תבדוק את הטמפרטורה.\ותנסה לשים על ההגדרות הכי נמוכות של המשחק, ותראה אם יש לך את הרבועים האלה עדיין.אתה יודע אולי איך אפשר לתקן את זה לא ממש הבנתי מה זה ארטיפקטים?????ארטיפקטים זה כל מני דפקטים בתמונה, כמו קוביות או קווים לא קשורים.בזמן המשחק עכשיו, תקח תמונת מסך ותביא אותה לפה.
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים אל תוריד את הדרייבר הכי חדש תוריד את מספר 81.89 זה הדרייבר הכי יציב שישנו ל66GT גם ל יש אותו .. http://www.gamershell.com/download_12473.shtml מקווה שעזרתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.