פורסם 2006 ביולי 2719 שנים אני הזמנתי את הטרנספורמר והוא הגיע אליי... עוד לא חיברתי את הלוח אם, משמע שלפי החוק מותר לי להחזיר את זה לחנות ולקבל את ה360 שקל בחזרה (מזכים את הכרטיס אשראי)בקיצור ראיתי שלושה מארזים אחרים. עכשיו אני מתלבט בין כולם... Chieftec Mesh Silver מKSP?Supertalent CA-601UFK Black? מKSPכולם באותו מחיר.... אהה וכמובן הSunbeam Transformerלטרנספורמר יש 2X120MM, 3X80MMצ'פטק יש 1X120MM 5X92MMסופרטאלנט 4X80MMמה עדיף?
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים מחבר ה-601 ענתיקה (ולראיה המאווררים שלו)ה-Mesh עם איוורור לא משהואז אתה בעצם אומר שכדאי את הטרנספורמר?שווה לקחת את הGigabyte Triton?
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים עדיף הטרנספורמרוה-Triton הוא קטן וקל (אלומיניום)ה-Transformer גדול וכבד (מתכת)תעשה את השיקולים שלך אם אתה מחפש משהו קטן (יחסית לטרנספורמר, הוא בגודל של מארז רגיל אחר) וקל או מארז ענק וכבד
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים אבל אם הוא לא הולך להרבה LAN PARTYS, אז משקל בכלל לא ישנה לו, ולכן במקרה כזה עדיף גדול וכבד.
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים גם ב LAN PARTYS הטרנס יהיה בולט נוצץ וזוהר!! ;Dאבל זה יהי כבד לך לסחוב אותו, אבל עדין, לדעתי זה שטויות וזה לא סיבה לא לקנות מארז, זה לא שעושים איתו הליכה וכאלה.
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים גם ב LAN PARTYS הטרנס יהיה בולט נוצץ וזוהר!! ;Dיהיה יותר נוצץ איך אתה מביא חברת הובלות בשביל להעביר את המארז מהבית ללאן ובחזרה
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים טוב זה כבר הגזמה, זה לא שהוא בן שבע ואין לו שום שריר.וגם אם הוא יקנה תיק מיוחד אז זה לא יהיה בעיה.ובכלל, אתה הולך ללאו פארטיס?
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים 14 קילו ללא ספק כוח וללא חומרה זה המוןעם מחשב זה ייצא לו מעל 20 קילו ובנוסף הוא לא מי יודע מה נוח לסחיבה
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים אבל עדין אם יהיה לו תיק זה לא כזה בעיה, כי הוא סה"כ ילך עם המארז 5 דקות לא יותר ואולי פחות.ושוב, הוא הולך בכלל ללאן פארטיס?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.