פורסם 2006 ביולי 2719 שנים יש לי כרטיס רשת שאני מניח שהוא מובנה (אפשר לראות את המפרט שלי בצד+תמונה מEVEREST)רציתי לדעת אם מישהו יכול לתת לי קישור לעדכון (כי אני לא מוצא) והאם בכלל כדאי לעדכן,מזה יתן לי?נ.ב.יש קישור פה לעדכון אבל זה מגיע לי למקום שאני לא מבין איך..אז אם אפשר קישור..תודה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים סה"כ זה הכרטיס המובנה של נבידיה, תוריד מהאתר שלהם את הדרייבר לצ'יפטט, הוא כולל את הדרייבר לכ.רשת.
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים אתה אשכרה תחכה עד מחר שיביאו לך קישור ובינתיים תישאר ככה עם דרייבר ישן?http://download.nvidia.com/Windows/nForce/standalone/6.86/6.86_nforce_win2kxp_international_whql.exeאתה פשוט הולך לאתר של NVIDIAבוחר בתפריט בהורדותבוחר בnforce וכל זהבוחר במערכות AMD ובווינדוס XPומוריד
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים מחבר תודה רבה..התקנתי..אבל תראה מה קרה..עכשיו זה מראה לי כאילו חיברתי משהו לUSB ולפי מה שהבנתי הוא אומר שזה ה-HD..[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים מחבר לא גיליתי עד עכשיו בעיות..אבל מזה אל תשים לב לזה חחח זה בטוח אומר משהו..הHD שלי הוא לא חיצוני...זה מדאיג אותי קצת..אני אוהב שהמחשב שלי תקין לגמרי..לא אוהב "לא להתייחס" לדברים.
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים בהתקנה של הדרייברים של הצ'יפסט הוא נתן לך לבחור מה להתקין הוא שהוא התקין הכל במכה?
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים אחת מהתכונות של ה SATA היא שניתן לחבר/לנתק כאשר המחשב עובד (HOT PLUG)לפני שמנתקים צריך "לכבות" את הדיסק דרך הSAFELY REMOVE HARDWARE (שזה החלון שצילמת)במקרה שלך, אם הכונן משמש גם למערכת ההפעלה אתה לא יכול לנתק אותו בזמן פעולה (מן הסתם)זה נורמלי שהסמל של SAFELY REMOVE HARDWARE מופיע לך בTASKBARזה אומר שהדרייבר של הבקר מותקן
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים מחבר תודה רבה!אז תן לי להבין ..הכוונה היא שאני יכול לנתןק לחבר בעצם את ה-HD עצמו..כמו כונן פלאש שמתחבר לUSB למשל? (תאורתית)עכשיו עוד שאלה,יש אפשרות לכך שאני יכול להוריד את הסמל הזה משורת המשימות?
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים קליק ימני במקום ריק בשורת משימותpropertiescustomizeושם תבחר באייקון שלו ותעשה שהוא יחביא את זה תמיד
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים 1.כן, כל עוד לא מדובר בכונן של מערכת ההפעלה 2.אתה לא יכול להוריד אותו עד כמה שאני יודע, אבל אתה יכול "להעלים" אותו כפתור ימני על הTASKBAR --->מאפיינים תסמן את ה HIDE INACTIVE ICONS ותלחץ על CUSTOMIZE ותסמן את ה סמל כ "ALWAYS HIDE" הקדימו אותי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.