עבור לתוכן

התקנתי רשת אלחוטית ואיני מצליח לשתף קבצים בין שני המחשבים באופן טוב.

Featured Replies

פורסם

יום מצוין לכל חברי הפורום :),

היום בשמחה גדולה התקנתי את הנתב האלחוטי שהמלצתם (לינקסיס wrt54gl) ואני נורא מרוצה ממנו...

ההתקנה הייתה פשוט מצוינת. הכל מפורט והכל ובלי להיעזר במדריך שלכם הצלחתי להגדיר שיתוף אינטרנט שפועל לא רע בכלל,

אך בשיתוף קבצים ומדפסות טיפה נתקעתי...

להלן הבעיות :

קודם כל,המחשב הנייד לא יכול לגשת בכלל למחשב הנייח שאליו מחובר הראוטר (המחשב דלוק כמובן) בכלל - אני נכנס לרשימת המחשבים המחוברים בקבוצת העבודה ולוחץ על המחשב הנייח ווינדוס אומר שאין לי הרשאה לגשת אליו בכלל :\. כמו כן המחשב הנייח (ראשי) יכול לגשת רק גישה חלקית אל המחשב הנייד - הוא יכול להסתובב רק בכונן C וצריך להיזהר לא לגעת בתיקיות של יוזרים (מה שמעצבן שגם בנייד ובנייח יש רק יוזר אחד שהוא בעצם גם האדמיניסרטור).

מה עושים?

הצלחתי להתגבר חלקית על הבעיה של גישה לקבצים של הנייד על ידי זה ששמתי את הקבצים החשובים בC:\ שאליו הצלחתי להיכנס (יש לציין שאני שיתפתי את כל הכונן בשני המחשבים).

בדקתי ושני המחשבים הם באותו הWORKGROUP,המחשב קובע אוטומטית את הIP לפי מה שהבנתי (איך אני יכול לברר איזה IP יש לכל מחשב ברשת?)..

בקיצור אני קצת מבולבל ואני לא יודע איזה צעד הבא לעשות.. מקווה שתבינו אותי ותסלחו לי אם כבר שאלו את זה בעבר.. רפרפתי בפורומים אך עוד יותר התבלבלתי :P

יש לי עוד כמה שאלות..

האם -חובה- להתקין את הDD WRT? האם היא עד כדי כך טובה יותר מהממשק הרגיל של הראוטר? כי אני תכלס לא מבין מה הסיבה.. אני לא איזה POWER USER של רשתות וכל מה שאני רוצה זה לשתף קבצים מדפסת ואינטרנט בין 2-3 מחשבים :cool2:

תודה רבה

אשמח אם תביאו לי גם כמה עצות לדרך,אם יש

אני אסיר תודה לעוזרים!

שיהיה לכם המשך יום נעים! :-*

פורסם

כשהוא אומר שאין גישה - תבדוק שמוגדר "שיתוף פשוט" בכלים->אפשרויות, תיכנס למאפיינים של התיקייה ותוודא שאכן מוגדר של שיתוף.

כדי לבדוק את הIP ברשת הפנימית - תיכנס להפעלה->תרשום CMD->אחר כך ipconfig

פורסם
  • מחבר

אוקיי בדקתי את הIPS

האייפי של המחשב הנייח אליו מחובר הראוטר :

192.168.1.102

ושל הנייד (אליו מחובר כרטיס הרשת) :

192.168.1.101

האם זה בסדר? אם לא איפה ואיך משנים?

פורסם

מה הסאבנט?

מה הgetaway?

פורסם

לא צריך לשנות את הIP.

פורסם
  • מחבר

הבעיה נפתרה

משום מה כל הפתרון היה לשנות ערך קטן בקובץ רג'יסטרי מעפן...

הנה ההסבר,אולי זה יעזור למישהו :

QUOTE(http://forums.thatcomputerguy.us/lofiversion/index.php/t2549.html)

that computer guy]Hey, just passing through, I just had this problem and I didn't know what it could be:

The problem being \\computername is not accessible. and/or your home network gives error 'Access is Denied. Please contact your system administrator.'

You may get that error if your LSA\restrictanonymous regkey is set to hexadecimal '1', which would be found at

HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Lsa\restrictanonymous. I set that to evade the common LSA exploit, but it messed up my home network, so I got a firewall and set it back to 0, now everything's fine again, and working properly.

bounce.gif

Hope that helps another user!

bye

פוסט של korgg בפורום askmarvin.ca

עזר לי ..

עכשיו אני משתף קבצים באושר ובעושר עד עצם היום הזה (או עד הודעת השגיאה הבאה..)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים