פורסם 2002 באוקטובר 1223 שנים התקנתי את המשחק, ועכשיו כשאני משחק בו הדמויות לא מדברות נכון, הם מגמגמות וחוזרות על המילים הרבה!זה רק אצלי או שיש פתרון לבעיה?
פורסם 2002 באוקטובר 1223 שנים מחבר תודה אחי!זה עזר*עריכה*יש לי עכשיו בעיה אחרת, אני לא חושב שזה כתוצאה ממה שעשיתי, אבל הקולות לא הדיבור אלה האפקטים לא ממש טובים ולא שומעים אותם כמעט, נעצרים הרבה ולפעמים בכלל לא מושמעים.למה?
פורסם 2002 באוקטובר 1223 שנים נסה להחזיר את ה EAXעם זה בגלל זה , אז תצטרך לבחור.. קולות או אפקטים :\ או שתקנה כרטיס קול חדש..אם לא בגלל זה אז אין לי מושג
פורסם 2002 באוקטובר 1323 שנים start -> run->dxiag.exeלך לחוצץ של הסאונד ותוריד את ההאצה לגמרי.(תמיד אפשר להחזיר את זה באותה הדרך).
פורסם 2002 באוקטובר 1423 שנים הקובץ שהוא אומר שייך לDirectX.בהנחה שווינדוס לא מוצא אותו, כנראה שאין לך DircetX מותקנת או מותקנת כמו שצריך.
פורסם 2002 באוקטובר 1423 שנים start -> run->dxiag.exeלך לחוצץ של הסאונד ותוריד את ההאצה לגמרי.(תמיד אפשר להחזיר את זה באותה הדרך).זה dxdiag.exe, פיספת אות..J.J תנסה עכשיו זה אמור בטוח לעבוד!
פורסם 2002 באוקטובר 1523 שנים מחבר בשעה טובה ומוצלחת אני שמח לבסר כי בעית הקול נפטרה וכן הייתה שגיעת כתיב ולכן לא יכולתי להפעיל, (תודה RnGKay)שמתי את ה Sounds ל- 64 ועובד טוב, הפספוסים הם אפסיים,any wayתודה לכולם,אבל עדיין יש לי את הבעייה של השאייה ביריות, כשאני יורה אני שומע את הייריה אחר כךממה הכול נובע?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.