עבור לתוכן

מעוניין ליקנות מארז כנסו בבקשה

Featured Replies

פורסם

אתם יכולים לאמר לי היתרונות וחסרונות של ה טרנספורמר?

מינסיון אישי כי את הביקורת קראתי כבר

עד 400 שקל יש משהו יותר טוב ?

פורסם
  • מחבר

אחד המכוערים אבא שלי קיבל כזה שהוא קנה תמחשב

אני מחפש מארז יפה וזוהר

בלי להעליב

פורסם

אז למה לא אמרת בהתחלה...

טוב אז ב400 שקל אין משהו מיוחד... תבחר מה שאתה רוצה מנוע וכבר יענו לך המבינים...

דוגמה: חברה, איך המארזים האלה ומי מהם יותר טוב?

קישור

קישור

קישור

פורסם
  • מחבר

ספורמר המוכר הודאה רשית שאלות

פורסם

מנסיון אישי אני לא יכול להגיד לך כי אין לי אותו, אבל אני בטוח שהביקורת לא משקרת...

אז ככה...

הרבה רעש על בטוח...

ו... הבעיה הכי גדולה (או שתיקנה פילטרים) זה האבק...

אבל... הוא יפה, וילדותי... אז לא יודע... אם אתה רוצה קח את הSAMURAI (אם אהבת אותו), לי אין תלונות...

TOOLLESS... עם חלון כמו שרצית... פאנל נסגר וכל השטויות האלה, יש המאורר בצד וזאת בעיה (לפחות אצלי)

הביג טייפון ממש ליד המאורר הזה אז זה יוצר רעש של מטוס סילון :smile1: :smile1: :lol: :lol: :screwy: :screwy:

אז הורדתי את הדלת, יש מאחורה רשת שאתה יכול לשים עליה איזה מאורר שאתה רוצה (12 8 או 9) ואחד מקדימה מכניס...

אז הבחירה שלך, מצטער אם חפרתי יותר מדי... אני דיי עיף מהעבודה :smile1:

פורסם
  • מחבר

אני מבין שיש לך תסמוראי ??

אני רוצה ליקנות תטרנספורמר מיכיוון שהוא גדול ויש לו מקום לספק גדול כמו שיש לי בחתימה חח :cool2:

יש לי פאנלים בקרת מאווררים תאורה אני עובד עכשיו על סופר לדים תאורה בערך 50 לדים מוצצי דם ורעבים לאור (סופר לדים )

ועוד את הקמיליון שאמרתי תאורה וזהו אני מסודר

תאמין לי לאף אחד פה אין יותר רעש מימה שיש לי כרגע תאמין

אחרי שאני סוגר תמחשב בלילה (פעם הוא היה עובד כמו חמור ריסט פעם בשנה ) אני שומע זבובים באוזנים ומגלה שזה מהספק מהרעש הלא ניפסק הזה

כלום לא מורכב כרגע הכל מתוכנן למארז הזה

ואז אני יעשה לאחותי מודינג מהמארז הקיים

פורסם

טוב, איך שאתה רוצה :xyxthumbs: ;D תהנה!

אגב, אני לא לקחתי את התרנספורמר רק בגלל בעיות תקציב... היה לי לבחור הארד דיסר 160 במקום 80 או להסתפק במארז קטן יותר...

פורסם

הטרנספורמר תהיה בחירה מצוינת.

כמו שנאמר פה המארז מרעיש ומכניס הרבה אבק, אבל זה מ-2 סיבות:

1) המארז מגיע עם 3 מאווררי לדים של 80mm מרעישים ( הוא מגיע עם גם מאוורר של 120mm אבל לפי מה שהבנתי הוא לא כזה מרעיש ).

2) שלושת המאווררים של ה-80mm חשופים לגמרי ואין להם פילטר או שהמארז סגור אבל מחורר כמו שיש למאווררים תמיד בחלק האחורי של כל מארז ג'נרי, ולכן אבק נכנס חופשי.

ועל מנת לפתור בעיות אלו, פשוט תחליף את המאווררים הקטנים ( ותוך כדי תוסיף מאווורר של 120mm מקדימה בשביל הקירור ), ותשים פילטרים למאווררים של ה-80mm לפחות ( אפשר להסתפק בלשים רק לאלה שמכניסים אוויר, אבל אם תשים גם למאוורר שיוציא אויר זה ימנע מחלקים קטנים להיכנס למחשב שלך ).

בקיצור אחלה של מארז, וכאאשר תתקין אותו ואת ה-chameleon שלך, אני אשמח לשמוע ביקורת ( גם לי יש את המארז הזה ואני מתכוון לשים לו את אותו בקר תאורה ) ;D

פורסם
  • מחבר

אתה מיתכוון לקמיליון ? או למה שאני בונא ? אני חושב לקמיליון

כבר הפעלתי אותו הוא לא ממש חזק אבל הוא עושה אור עדין והכי יפה שעושים וורוד ממש פצצה

:yelclap: :yelclap: :yelclap:יאלה בקרוב אני יקנה אותו

פורסם

אתה מיתכוון לקמיליון ? או למה שאני בונא ? אני חושב לקמיליון

כבר הפעלתי אותו הוא לא ממש חזק אבל הוא עושה אור עדין והכי יפה שעושים וורוד ממש פצצה

:yelclap: :yelclap: :yelclap:יאלה בקרוב אני יקנה אותו

אני מציע לך לערוך את התגובה ומהר! סתם :lol:

אני רק רוצה להמליץ לך לשים במרכז המארז לד כחול, כי ראיתי באחד הביקורות על ה-chameleon שהפעילו אותו בתוך המארז סמוראי, ובדלת באמצע היה מאוורר עם לד כחול, וזה היה יפה כזה ובנוסף המארז יהיה מואר יותר. אני מתכוון לקנות laser beam של sunbeam ולשים את זה במרכז, אבל לא כחול אלא UV בשביל להאיר את הכבל ATA שלי.

ומאיפה אתה תקנה את ה-chameleon ובכמה?

פורסם
  • מחבר

אני לא אקנה כבר קניתי אותו מיעקוב מהאתר שעושה את הפרויקט MK2 או MK2/5 חח

יחסית זה זול הוא בן אדם סבבה ונחמד

פורסם

אני לא אקנה כבר קניתי אותו מיעקוב מהאתר שעושה את הפרויקט MK2 או MK2/5 חח

יחסית זה זול הוא בן אדם סבבה ונחמד

על איזה אתר אתה מדבר בדיוק???

פורסם
  • מחבר

טוב נו זה ביגלל השעה אני מודא

זה שעושה את הפרויקט הזה

פורסם

טוב נו זה ביגלל השעה אני מודא

זה שעושה את הפרויקט הזה

אה, חחח...

יש לך אולי מושג מאיפה אני יכול להשיג את זה בזול?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים