פורסם 2006 ביולי 2619 שנים האמת? לא הייתי משקיע עוד 300 שקל בשביל לוח של אינטל האמת גם אני חשבתי שלא ;D אם להיות כנים לאינטל תמיד היו לוחות מדהימים ואמינים, למעט חוסר היכולת לעשות אובר אז עד שיש לוח כזה אם אחלה פיטשרים (וביוס מעט מעצבן) ויכולות אובר קלוק לא רעים בכלל (אולי צריך כמה מודים) אז בהחלט הוא שווה הצצה, לדעתי הוא עדיף על ה DFI הנוכחי. ואני עובד איתו כמה ימים [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 ביולי 2619 שנים ליאור (Cupra) למה שלא תפתח תרד עם המעבד השקסי שלך?כולנו מצפים לקצת אקשן... ;D
פורסם 2006 ביולי 2619 שנים האמת גם אני חשבתי שלא ;D אם להיות כנים לאינטל תמיד היו לוחות מדהימים ואמינים, למעט חוסר היכולת לעשות אובר אז עד שיש לוח כזה אם אחלה פיטשרים (וביוס מעט מעצבן) ויכולות אובר קלוק לא רעים בכלל (אולי צריך כמה מודים) אז בהחלט הוא שווה הצצה, לדעתי הוא עדיף על ה DFI הנוכחי. ואני עובד איתו כמה ימים מי מבטיח לך אופציות OC נרחבות גם במעבד ריטייל ולא ES או X6800 (שפותחים את כל האופציות)? ועדיין הייתי מעדיף לשים את הכסף בזכרונות יותר טובים, כרטיס מסך יותר טוב, ואפילו הארדיסק יותר גדול
פורסם 2006 ביולי 2619 שנים מחבר עד כמה המחירים יכולים לרדת סתם השערה מ 1200 הם יכולים לרדת ל 800 שקל אפילו פחות?
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים בסוף חודש ה 11 הם ירדו בצורה משמעית?ברבעון הרביעי יושקו עוד מעבדים, לא תהיה השפעה רצינית על המחירים אלא "מילוי חורים"יצאו לוחות זולים חדשים? עם צ'יפסטים Nforce5XX ?זולים? לארק מבוססי 590 SLi עם תג מחיר של 1000+
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים מי מבטיח לך אופציות OC נרחבות גם במעבד ריטייל ולא ES או X6800 (שפותחים את כל האופציות)? ועדיין הייתי מעדיף לשים את הכסף בזכרונות יותר טובים, כרטיס מסך יותר טוב, ואפילו הארדיסק יותר גדול אף אחד לא מבטיח כלום, רוצה אובר קלוק עליו - עשה מוד. ב XBX גם ES או X6800 לא פותחים את אפשרות האוברקלוק המלאות בביוס. צריך לעשות ללוח מוד שפותח אותו לאוברקלוק - לכל המעבדים. בקשר לכסף, שיקולי הקונה. בקשר ללוח - מדובר בלוח מצויין לאוברקלוק, שיאי עולם בספור פאי נקבעים רק איתו. ליאור (Cupra) למה שלא תפתח תרד עם המעבד השקסי שלך? כולנו מצפים לקצת אקשן... ;D יפתח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.