עבור לתוכן

איזה מים אתם שותים?

איזה מים אתם שותים? 1,281 הצבעות

1. 1. איזה מים אתם שותים?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

^ הוא סתם יתן לך את התירוץ הקבוע של כל העילגים, שהוא דיסלקט, למה לטרוח? :cool2:

נ.ב - מה זה לעזאזל "עשה ג'וק"? :lol:

• תגובות 188
  • צפיות 8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה מים מינרליים שהכי זולים באותו שבוע :nixweiss:

בד"כ עין גדי

טוב >:(. אז עדיין 90 שקל לבנאדם לחודש, ולמשפחה 400-500. כמעט שכנעת אותי, אולי אני אקנה עין-גדי...

ומה עם אלה שלא שותים מים? על אלו הסכמנו שהם צריכים להיות עשירים? קולה זה 6 שקל לליטר וחצי

אנחנו ארבעה אנשים במשפחה ושתי שישיות בשבוע מספיקות לנו. 12X2X4= 96 שקל לחודש, לא לאדם. כל בקבוק שלהם זה שני ליטר... בקבוק וחצי ליום לאדם. ואף אחד לא שותה את כלללל האספקה שהוא צריך בתוך הבית, ההורים שותים גם בעבודה ואנחנו שותים אצל חברים או במקומות אחרים, ולא שותים פה רק מים, יש ספרייט ומיץ לפעמים... אז יוצא שלא שותים יותר משניים שלושה בקבוקים ביום, כולם.

פורסם

מי מירון

פורסם

מים מסוננים 5 מסננים.

פורסם

מי ברז, הכי מגעיל שיש :xyxthumbs:

פורסם

^ הוא סתם יתן לך את התירוץ הקבוע של כל העילגים, שהוא דיסלקט, למה לטרוח? :cool2:

נ.ב - מה זה לעזאזל "עשה ג'וק"? :lol:

כשאתם (ה"חכמים") עושים טעות, אז זה כי הקלדתם "מהר"... כשמישהו אחר עושה טעות, אתם קופצים עליו כמו להקה של זהבים רעבים...

תפסיקו כבר להיות מורים ללשון! זה נמעס כבר

פורסם

נמעס

נמאס* ;D

פורסם

כשאתם (ה"חכמים") עושים טעות, אז זה כי הקלדתם "מהר"... כשמישהו אחר עושה טעות, אתם קופצים עליו כמו להקה של זהבים רעבים...

תפסיקו כבר להיות מורים ללשון! זה נמעס כבר

מי רוצה להיות מורה ללשון? כולה רוצה להבין מה שהוא כותב. בסה"ך הוא נדפק מזה שלא מבינים מה הוא רוצה..

פורסם

מה יש שם להבין :lol: :lol:

יש לו כלב דני שהוא יושן איתו (כן בטח, אם הכלבה שלי שהיא קטנה לוקחת חצי מיטה) וזה ברור שהוא מזיין בשכל... (לא אם יש לו מיטה 10 על 10)

והוא עשה דיאטה... זהו :P

פורסם

לפי השמועות, רק עילג יכול להבין מה שעילג אחר כתב.

פורסם

מי שראה GREEN MILE היה יכל ליראות שלטום הנקס היה והוא אמר שזה כמו להשתין סכיני גילוח

לטום הנקס הייתה דלקת כליות, לא אבנים.

פורסם

לערס יש גם תואר בהעלבונות

ג'וק זה שהלב שוכב על הגב

כן אני ישן איתו מיטה וחצי קצת יותר 130X200

פעם ראשונה שאני ישן איתו כי אחותי בחול והוא "של אחותי " הכלבה הקודמת ישנה איתי כל לילה גם דנית

אגב זאבים * חח לא נורא

לא חסר אנשים שיש להם שגיאות כתיב וגם אני אחד מהם אז מה זה אומר ? זה אומר שיש לי שגיאות כתיב ולא שמישהו אחר יותר חכם או פחות חכם - אני לא צודק ?

יש לי מיקלדת ג'לי נוראית פשוט קשה רצח וגם אני רושם מהר

וזה לא תרוץ זה סיבה נוספת

אגב מי שמבין עילגים הוא יותר חכם ממי שלועג לעילגים בדר"כ

פורסם

לטום הנקס הייתה דלקת כליות, לא אבנים.

דלקת בכיס השתן, לא בכליות (bladder infection)

פורסם

לערס יש גם תואר בהעלבונות

ג'וק זה שהלב שוכב על הגב

כן אני ישן איתו מיטה וחצי קצת יותר 130X200

פעם ראשונה שאני ישן איתו כי אחותי בחול והוא "של אחותי " הכלבה הקודמת ישנה איתי כל לילה גם דנית

אגב זאבים * חח לא נורא

לא חסר אנשים שיש להם שגיאות כתיב וגם אני אחד מהם אז מה זה אומר ? זה אומר שיש לי שגיאות כתיב ולא שמישהו אחר יותר חכם או פחות חכם - אני לא צודק ?

יש לי מיקלדת ג'לי נוראית פשוט קשה רצח וגם אני רושם מהר

וזה לא תרוץ זה סיבה נוספת

אגב מי שמבין עילגים הוא יותר חכם ממי שלועג לעילגים בדר"כ

בכלל לא דיברתי על שגיאות הכתיב שלך.

דיברתי על חוסר היכולת בהתבטאות בסיסית. תעשה טובה לעצמך, תקשיב בשיעורי לשון. כיתה ד' היא כיתה חשובה מאוד, חבל שתפספס את החומר.

פורסם

אני כבר סימתי עם לשון וזה לא מונע מימני להיתעלם משגיאות בכל מצב אני ימשיך להיתלמד עד שאני יהיה 100 אחוז

אתה לא צריך לדבר ככה אלי ולא אל אף אחד חתכת ערס :D

אני מאמין שמי שהפסיק לילמוד בגיל 16 וסחוב ארגזים מדבר אלי ועלי יכל ליתחוב את השטויות שלו לתחת של עצמו אולי זה ירגיע את יצרי הערס החבוים עמוק בתוך הנעליים של אדידס שלו :silly:

אל תישלח לי עוד הודעה אחד אפילו שתמשיך את המריבה כי חבל לי על הנקודה הרעה שתקבל ושאני יקבל

כמו שאמרתי תמיד יש לך משהו רע לאמר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים