פורסם 2006 ביולי 2819 שנים ^ הוא סתם יתן לך את התירוץ הקבוע של כל העילגים, שהוא דיסלקט, למה לטרוח? נ.ב - מה זה לעזאזל "עשה ג'וק"?
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים איזה מים מינרליים שהכי זולים באותו שבוע בד"כ עין גדי טוב . אז עדיין 90 שקל לבנאדם לחודש, ולמשפחה 400-500. כמעט שכנעת אותי, אולי אני אקנה עין-גדי... ומה עם אלה שלא שותים מים? על אלו הסכמנו שהם צריכים להיות עשירים? קולה זה 6 שקל לליטר וחצי אנחנו ארבעה אנשים במשפחה ושתי שישיות בשבוע מספיקות לנו. 12X2X4= 96 שקל לחודש, לא לאדם. כל בקבוק שלהם זה שני ליטר... בקבוק וחצי ליום לאדם. ואף אחד לא שותה את כלללל האספקה שהוא צריך בתוך הבית, ההורים שותים גם בעבודה ואנחנו שותים אצל חברים או במקומות אחרים, ולא שותים פה רק מים, יש ספרייט ומיץ לפעמים... אז יוצא שלא שותים יותר משניים שלושה בקבוקים ביום, כולם.
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים ^ הוא סתם יתן לך את התירוץ הקבוע של כל העילגים, שהוא דיסלקט, למה לטרוח? נ.ב - מה זה לעזאזל "עשה ג'וק"? כשאתם (ה"חכמים") עושים טעות, אז זה כי הקלדתם "מהר"... כשמישהו אחר עושה טעות, אתם קופצים עליו כמו להקה של זהבים רעבים... תפסיקו כבר להיות מורים ללשון! זה נמעס כבר
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים כשאתם (ה"חכמים") עושים טעות, אז זה כי הקלדתם "מהר"... כשמישהו אחר עושה טעות, אתם קופצים עליו כמו להקה של זהבים רעבים...תפסיקו כבר להיות מורים ללשון! זה נמעס כברמי רוצה להיות מורה ללשון? כולה רוצה להבין מה שהוא כותב. בסה"ך הוא נדפק מזה שלא מבינים מה הוא רוצה..
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים מה יש שם להבין :lol: יש לו כלב דני שהוא יושן איתו (כן בטח, אם הכלבה שלי שהיא קטנה לוקחת חצי מיטה) וזה ברור שהוא מזיין בשכל... (לא אם יש לו מיטה 10 על 10) והוא עשה דיאטה... זהו
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים מי שראה GREEN MILE היה יכל ליראות שלטום הנקס היה והוא אמר שזה כמו להשתין סכיני גילוח לטום הנקס הייתה דלקת כליות, לא אבנים.
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים לערס יש גם תואר בהעלבונות ג'וק זה שהלב שוכב על הגב כן אני ישן איתו מיטה וחצי קצת יותר 130X200פעם ראשונה שאני ישן איתו כי אחותי בחול והוא "של אחותי " הכלבה הקודמת ישנה איתי כל לילה גם דנית אגב זאבים * חח לא נורא לא חסר אנשים שיש להם שגיאות כתיב וגם אני אחד מהם אז מה זה אומר ? זה אומר שיש לי שגיאות כתיב ולא שמישהו אחר יותר חכם או פחות חכם - אני לא צודק ?יש לי מיקלדת ג'לי נוראית פשוט קשה רצח וגם אני רושם מהר וזה לא תרוץ זה סיבה נוספת אגב מי שמבין עילגים הוא יותר חכם ממי שלועג לעילגים בדר"כ
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים לטום הנקס הייתה דלקת כליות, לא אבנים.דלקת בכיס השתן, לא בכליות (bladder infection)
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים לערס יש גם תואר בהעלבונות ג'וק זה שהלב שוכב על הגב כן אני ישן איתו מיטה וחצי קצת יותר 130X200פעם ראשונה שאני ישן איתו כי אחותי בחול והוא "של אחותי " הכלבה הקודמת ישנה איתי כל לילה גם דנית אגב זאבים * חח לא נורא לא חסר אנשים שיש להם שגיאות כתיב וגם אני אחד מהם אז מה זה אומר ? זה אומר שיש לי שגיאות כתיב ולא שמישהו אחר יותר חכם או פחות חכם - אני לא צודק ?יש לי מיקלדת ג'לי נוראית פשוט קשה רצח וגם אני רושם מהר וזה לא תרוץ זה סיבה נוספת אגב מי שמבין עילגים הוא יותר חכם ממי שלועג לעילגים בדר"כ בכלל לא דיברתי על שגיאות הכתיב שלך.דיברתי על חוסר היכולת בהתבטאות בסיסית. תעשה טובה לעצמך, תקשיב בשיעורי לשון. כיתה ד' היא כיתה חשובה מאוד, חבל שתפספס את החומר.
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים אני כבר סימתי עם לשון וזה לא מונע מימני להיתעלם משגיאות בכל מצב אני ימשיך להיתלמד עד שאני יהיה 100 אחוז אתה לא צריך לדבר ככה אלי ולא אל אף אחד חתכת ערס אני מאמין שמי שהפסיק לילמוד בגיל 16 וסחוב ארגזים מדבר אלי ועלי יכל ליתחוב את השטויות שלו לתחת של עצמו אולי זה ירגיע את יצרי הערס החבוים עמוק בתוך הנעליים של אדידס שלו אל תישלח לי עוד הודעה אחד אפילו שתמשיך את המריבה כי חבל לי על הנקודה הרעה שתקבל ושאני יקבל כמו שאמרתי תמיד יש לך משהו רע לאמר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.