פורסם 2006 ביולי 2619 שנים אני רוצה לעשות משהוא אבל אני לא יודע איךאני רוצה לחבר ל - 9V מנוע של מחשב רגיל ובלחיצה על כפטור להפעיל אותועד כאן לא בעיהאבל איך לעשות שהמנוע יעבוד רק 3 דקות ואז יפסיק לעבוד על ללחיצה הבאה על הכפטור?השמח לקבל הסבר ממש מפורטתודה מראש לכל העונים
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים מחבר היתי אומר בסוף למהאבל זה חשוב ואני צריך לדעת איך לבנות מעגל כזהלמישהוא יש איזה שהוא רעיון?
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים איך נראה מנוע של מחשב?אני לא מכיר את המושג הזה. אני מכיר מעבד, לוח אם, ספק, מאוורר ועוד כל מיני דברים. אתה יכול להסביר למה אתה מתכוון לפני שאתה מסביר למה?
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים תבנה את המעגל הבא אתה רואה שם מפסק N.O ושער AND כאשר המפסק נסגר הקבל נטען מיידית ומתפרק דרך הנגד חשוב לציין שהזמן שאתה רוצה צריך לחשב עם משוואת הדפקים שאותה אני לא כל כך זוכר ושהשער AND הוא מסוג CMOSכאשר המתך על הכבל נגד יגיעה לחצי VCC השער יחליף מצב[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים מחבר חשוב לציין שלא הבנתי דבר וחצי דבר ממה שאמרת לכן אני פורשבכל אופן אם מישהוא יכין וזה יעבוד והכל אז אני מעוניין לקנות ממנו את זה..
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים לא מובן השאלה צריך לעשות פנקציה ששוה לאפס בסוף אחרי 3 דקות רק שאין לי כח כרגע לעשות את זה אפשר גם לעשות את זה פשוט עם פוש בוטון (כפטור לחיץ)הכי פשוט טימר
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים תבנה את המעגל הבא אתה רואה שם מפסק N.O ושער AND כאשר המפסק נסגר הקבל נטען מיידית ומתפרק דרך הנגד חשוב לציין שהזמן שאתה רוצה צריך לחשב עם משוואת הדפקים שאותה אני לא כל כך זוכר ושהשער AND הוא מסוג CMOSכאשר המתך על הכבל נגד יגיעה לחצי VCC השער יחליף מצבאתה חושב ביכלל מה אתה אומר כאן?, צריך יחסית קבל ענקי!הרבה יותר פשוט לבנות על בסיס 555 , 3 דקות מעגל השעייה....חשוב לציין שלא הבנתי דבר וחצי דבר ממה שאמרת לכן אני פורשבכל אופן אם מישהוא יכין וזה יעבוד והכל אז אני מעוניין לקנות ממנו את זה..לא ממש אהבתי את הגישה, אתה לא מבין מה הוא אומר אז תשב תשאל שאלות תקרא באנטרנט שבמיקרה מוסף בדברים כמו שביקשתה חיפוש קצר על המילה "555" או"TIMER" יביאו אותך לאינסוף של דברים כמו שאתה מבקש וטיפה אחרים דומים
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים מחבר תראה, אני לא יודע אלקטרוניקהלא למדתי את זה בבית ספר בחיים רק עכשיו פה בבית אני לומד ומתעסק עם זה יותראם היתי יודע לבנות בכלל מעגל של 555 או דברים אחרים אני היתי יותר משתדל לבנות את המעגל שאני רוצה לבנות
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים תראה, אני לא יודע אלקטרוניקהלא למדתי את זה בבית ספר בחיים רק עכשיו פה בבית אני לומד ומתעסק עם זה יותראם היתי יודע לבנות בכלל מעגל של 555 או דברים אחרים אני היתי יותר משתדל לבנות את המעגל שאני רוצה לבנותאתה לא צריך לדעת כלום פשוט תעקוב אחרי הסירטוט...ומה שאתה כן צריך שיהיה לך זה מלחם וחנות רכיבים קרובה
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים נכון לא חשבתי על 555 ואתה צודק יש את כל הסירטוטים והחישובם שצריך 555 זה שער לוגי... זה לא שער לוגי אם הייתה יודע מה יש שם אז לא הייתה מדבר אפילו לך תלמד ורק אז תדבר פה
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים מחבר אבל אתם לא מבינים...אני לא יודע אלקטרוניקה כל כך טוב, אני בקושי מבין את התרשיםאני מצרף את אותה התמונה אם עריכה שלי כדי שתבינו טוב יותרולאיפה מתחבר גם המנוע בתרשים הזה?[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.