עבור לתוכן

צה"ל מפשל שוב פגיעת פגז בבסיס או"ם יש נפגעים

Featured Replies

פורסם

על מה הוא משקיף? על הנוף? הוא לא זה שהיה אמור למנוע את החטיפה ולדווח במשך 6 שנים האלה על הפרת סעיף 1559?

מה מהמילה כוח משקיף לא הבנת?כן הוא משקיף על הסביבה הוא לא אמור לעשות יותר מזה.

1559 זה סעיף או החלטה תקרא לזה איך שאתה רוצה שהוחלטה ונקבעה ממזמן ולבנון לא עמדו בה, הם עשו טעות וכמו בצבא על טעויות משלמים. זאת עוד החלטה של האו"ם אז בכלל איך זה שהאו"ם לא עשה כלום עם כל המשקיפים שלו שראו שצבא גרילה עומד בגבול ולא צבא לבנון.

כל עוד האום לא התלונן שלא מבצעים את ההחלטה זה בסדר מבחינת לבנון :nixweiss:

אין תלונות אין דאגות :)

• תגובות 60
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מעניין מה יש לצה"ל להגיד על זה?

אני אגיד לך מה אני חושב על זה!

דין ענאן כדין נאסראללה!

דין או"מניק כדין חיזבאלון -> אבדון!

פורסם

קופי ענאן אומר שכנראה שהתקיפה של צה"ל הייתה מכוונת, והוא דורש מישראל לחקור את המקרה

פורסם

קופי ענאן אומר שכנראה שהתקיפה של צה"ל הייתה מכוונת, והוא דורש מישראל לחקור את המקרה

דא :silly: המטוס הפציץ בסיס שלהם בטח שזה היה מכוון(מי שלא ראה בחים שלו בסיס שלהם אז יש הרבה מאוד כחול=הצבע שלהם וגם הרבה מאוד דגלים וסימנים חיצוניים כמו כן צה"ל יודע בדיוק איפה הבסיסים).

אני אגיד לך מה אני חושב על זה!

דין ענאן כדין נאסראללה!

דין או"מניק כדין חיזבאלון -> אבדון!

אל תעלב אבל זה לא מעניין אותי. מעניית אותי התגובה של צה"ל לא שלך :)

פורסם

מן הסתם שהאנטישמי הזה יגיד דברים כאלה..

פורסם

מה מהמילה כוח משקיף לא הבנת?כן הוא משקיף על הסביבה הוא לא אמור לעשות יותר מזה.כל עוד האום לא התלונן שלא מבצעים את ההחלטה זה בסדר מבחינת לבנון :nixweiss:

אין תלונות אין דאגות :)

דיי בבקשה תגיד לי שאתה עושה את עצמך בבקשה תגיד לי שאתה לא באמת חושב שהכח הזה שמשקיף היה אמור רק לרבל משקפת להסתכל בה כל היום ולא לעשות כלום גם אם הוא רואה שהחיזבאללה מעביר לישראל פצצות אטום שכתוב עליהם שהם נועדו להשמיד את ארה"ב ולהשתלט על העולם כדי לחשוף את קונספירצית החייזירים מהאשכול המוזר ההוא.

באמת בבקשה תגיד לי שאתה עושה את עצמך. מה לא ברור הכח הזה היה אמור לדווח ממזמן או שהוא דווח ולא עשו כלום או שהוא סתם השקיף על הבחורות הישראליות או שהם בעצם גייז והם השקיפו על הגברים הלבנונים :kopfpatsch:

פורסם

דיי בבקשה תגיד לי שאתה עושה את עצמך בבקשה תגיד לי שאתה לא באמת חושב שהכח הזה שמשקיף היה אמור רק לרבל משקפת להסתכל בה כל היום ולא לעשות כלום גם אם הוא רואה שהחיזבאללה מעביר לישראל פצצות אטום שכתוב עליהם שהם נועדו להשמיד את ארה"ב ולהשתלט על העולם כדי לחשוף את קונספירצית החייזירים מהאשכול המוזר ההוא.

באמת בבקשה תגיד לי שאתה עושה את עצמך. מה לא ברור הכח הזה היה אמור לדווח ממזמן או שהוא דווח ולא עשו כלום או שהוא סתם השקיף על הבחורות הישראליות או שהם בעצם גייז והם השקיפו על הגברים הלבנונים :kopfpatsch:

אתה כנראה לא מבין המשימה שלו הייתה רק להסתכל ולדווח(אולי) פעם בכמה זמן למישהו.ככה הוגדרה המשימה שלהם וככה הם ביצעו אותה.מה שהם עשו זה פיטרלו והתבוננו.

אלו עובדות אני לא מבין איך אתה אפילו יכול לחשוב שכוח משקיף צריך להילחם :nixweiss:

מן הסתם שהאנטישמי הזה יגיד דברים כאלה..

אוי תעשה טובה ואל תצעק אנטישמי זה לא קשור לזה בכלל.לא כל אדם שיש לו דעה שונה הוא אנטישמי.תקרא את התגובה שלי לפני התגובה שלך.

פורסם

לא אמרתי שהם צריכים להילחם אבל אם הכח הזה רק משקיף אז תודה רבה לא צריכים אותו שם גם אני יכול להשקיף. תעשה לי טובה הכח הזה שייך לאו"ם ואם ב6 שנים האלה האו"ם לא עשה כלום גם הכח הזה אשם.

ובאמת מה הקשר אנטישמי? ומה עם החיזבאללה הם לא שמים? אנחנו שמים והם שמים אם ענאן הוא אנטישמי הוא אמור להיות גם נגדם.

פורסם

אמרתי כבר שהכוח הזה הוא פשוט בדיחה.הוא לא עושה כלום,לא מסוגל לעשות משהו וכנראה גם לא רוצה.הכל תודות לקופי ענאן.

פורסם

הוא גם לא אמור לעשות שום דבר חוץ מלהתבונן בנוף אז לא צריך להתלונן על התפקוד שלו כי אתה זה הוא עושה מצויין! :P

פורסם

שילכו יתבוננו בתחת של נסראללה.אחלה נוף.

פורסם

It said the four, from Austria, Canada, China and Finland, had taken shelter in a bunker under the post after it was earlier shelled 14 times by Israeli artillery.

:nixweiss::screwy:

http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/5215366.stm

אם זה לא מכוון אז אני ברבז.

פורסם

חחחחחחחחח זה קרה ב12:02 חחח שמעתי תחולית מטוסים שעברה לי מעל הראש 3 דקות לפני

וואלה גם אני אמרתי מזה כמה מסוקים-מטוסים הם הביאו בטח משהו גדול הולך שם

עכשיו אני בא רואה פיקקנו תאו''ם חחחח מגיע להם

פורסם

פיקקנו LOL חזק :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

שמע אח שלו אני מסתכל לשמיים אני רואה 10-12 מסוקים טסים לכיון לבנון

ואז אחרי דקה הגיחו עם מבערים פתוחים עוד חוליה של 3 מטוסי קרב עמוסים בפצצות

ואז עוד פעם 10-12 מסוקים עמוסים בפצצות

יענו כול חיל האוויר נכנס ללבנון ב12 בלילה ואני חושב לעצמי כזה וואלה יש לי הרגשה מחר אני פתוח את ynet אני רואה כול דרום לבנון עכשיו היא שטח בנייה או משהו

אני בא בסוף רואה שפוצצנו מפקדה של האו''ם

יענו זה הכי לא קשור בעולם, ציפיתי מינימום לראש של נאסרלה ולהרוג איזה 300-400 פעילים של החיזבלונים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים