עבור לתוכן

צה"ל מפשל שוב פגיעת פגז בבסיס או"ם יש נפגעים

Featured Replies

• תגובות 60
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קצת מוזר שמטוס פוגע במצב של האו"ם אחרי הכל מטוסים יותר נועדו להיכנס יותר עמוק אם נרצה לפגוע במשהו שנמצא בגזרה הדרומית ועוד ליד האום יש את החיל התותחנים בישביל זה.

אז גם צה"ל הודיע שהחיזבאללה פגע קטיושה במוצב של האו"ם לא יודע מה נסגר עם זה בסוף, אני מאוד מקווה שהחיזבאללה מבלבלים את השכל ושיכול להיות שהם אלה בכלל שירו, בבקשה אם צה"ל חכם שיעשה משהו יפיל עליהם את האשמה יתקע שם איזו קטיושה.

הכי חשוב זה שמגיעים הכוחות הנייטרלים שצה"ל לא יתקרב אליהם ולא ירה לכיוון שלהם שיתעסקו עם החיזבאללה.

פורסם

זה היה בכוונה - אין פה שום עניין של פאשלה.

שלא לדבר על זה שעוד לפני שבדקו את הנושא, כבר הכרזת שצה"ל פישל. סבלנות לא תזיק.

פורסם

איזה טעם יש לנו לפגוע באו"ם? להפך אנחנו צריכים כמה שיותר תמיכה מהעולם.

וכנראה שאין מדובר פה בשקר, האו"ם גם הודיע על פגיעה של פגז צה"לי במוצב הזה שלהם ושיש נפגעים, הלבנונים מדווחים על הרוגים וכנראה שהם צודקים.

אממ ושאלה, מה האו"ם עושה שם בכלל?

פורסם

אולי תפסיקו לקבוע עובדות אחרי 5 דקות?

תחכו שיודיעו מה קרה.

פורסם

אולי תפסיקו לקבוע עובדות אחרי 5 דקות?

תחכו שיודיעו מה קרה.

שמע האו"ם הודיע על נפגעים והלבנונים הודיעו על מתים שניהם הודיעו על פגיעה באותו מוצב מפגז, האו"ם ולבנון משתף פעולה? מילא לבנון היו אומרים לבנון כבר שיקרו בשבועיים האלה אבל איזו סיבה יש לאו"ם לשקר לך?

פורסם

התכוונתי לזה שאנשים פה ישר קובעים שצה"ל אחראי או לא יודע מה.זה שיש הרוגים אני יודע.

פורסם

very bad

לא צריך להיות מקום לטעויות כאלו.

פורסם

עכשיו האו"ם אישר שצה"ל הרג 4 אנשים, מעניין מה הלאה.

פורסם

איזה טעם יש לנו לפגוע באו"ם? להפך אנחנו צריכים כמה שיותר תמיכה מהעולם.

וכנראה שאין מדובר פה בשקר, האו"ם גם הודיע על פגיעה של פגז צה"לי במוצב הזה שלהם ושיש נפגעים, הלבנונים מדווחים על הרוגים וכנראה שהם צודקים.

אממ ושאלה, מה האו"ם עושה שם בכלל?

משקיף

עכשיו האו"ם אישר שצה"ל הרג 4 אנשים, מעניין מה הלאה.

מעניין מה יש לצה"ל להגיד על זה?

פורסם

על מה הוא משקיף? על הנוף? הוא לא זה שהיה אמור למנוע את החטיפה ולדווח במשך 6 שנים האלה על הפרת סעיף 1559?

פורסם

1559 זה לא סעיף

זו החלטה שנעשתה לאחרונה, ורוצים לאכוף אותה.

פורסם

1559 זה סעיף או החלטה תקרא לזה איך שאתה רוצה שהוחלטה ונקבעה ממזמן ולבנון לא עמדו בה, הם עשו טעות וכמו בצבא על טעויות משלמים. זאת עוד החלטה של האו"ם אז בכלל איך זה שהאו"ם לא עשה כלום עם כל המשקיפים שלו שראו שצבא גרילה עומד בגבול ולא צבא לבנון.

פורסם

המשקיפים האלה שווים לתחת.לא עושים שם כלום.

פורסם

המשקיפים האלה שווים לתחת.לא עושים שם כלום.

הם משקיפים. והם עושים את זה טוב מאוד. :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים