פורסם 2006 ביולי 2519 שנים כל מה שצריך בשביל להפעיל את המחשב זה לסגור מעגל שנראה כמו ג'אמפר (כמובן שזה לא מיועד שישב עליו ג'אמפר רגיל כי אז זה כאילו לוחצים על הכפתור כל הזמן)אני אישית כשאני עובד על מחשב מחוץ למארז פשוט שם מברג בין שני הצדדים וזה מדליק אותו כמו גדול אז אתה יכול לאלתר משהו אחר בקלות
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים אתה יכול לפרק ממארז ישן מתג ולהלחים לו חוט ארוך ולשים אותו על השולחן איפה שבא נוח לך...פתרון יותר אלגנטי:לאפשר בביוס את האופציה של POWER ON BY keyboard/mouse ואז תוכל להדליק את המחשב ע"י לחיצה על המקש שהגדת (אצלי מוגדר הרווח)במקלדת או בעכבר.עוד הצעה למניעת הדלקה ע"י לחיצה מיקרית:להגדיר בביוס את האופציה POWER ON BY KEYBOARD תת אופציה PASSWORD ולהגדיר את הסיסמה כמילה בת שתי אותיות כמו "GO" או "ON"או אם נוח לך אפילו מילה ארוכה יותרבהצלחה
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים מחבר עומרי אתה גאון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!לא ידעתי שזה אפשרי בכלל
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים תודה תודה שמחתי לעזור אגב האופציות הנ"ל יופיעו בקטגרית POWER MANAGMENT חחח...תמיד התווכחתי עם החברים שלי על הגאונות שלי, עכשיו יש לי הוכחה!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.