עבור לתוכן

כמה שאלות בנוגע חיבור רסיבר לכרטיס קול

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

קודם על תודה רבה על המאמץ!!! :):hi:

ועכשיו, מה זה אומר שהכרטיס קול און-בורד דפוק?

• תגובות 32
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן נראה לי שהוא פשוט לא דולק כל הזמן.. או מאתחל את עצמו כאשר יש שינוי..

פורסם

כבל אופטי מאוד מאוד מאוד יקר, וזה למה הציוד מחובר אצלי בקואקס (CDP וDVD בקואקס, ממיר של יס באנאלוגי), ההפרעות לא מורגשות בכלל, בטח במשהו 'איכותי' כמו סאונד של מחשב.

פורסם
  • מחבר

כמה זה מאוד מאוד מאוד מאוד יקר??

300 שקל?? :-[

פורסם

בין 100 ל-300 באיכות נמוכה עד בינונית

פורסם

3 Feet. not glass fibers. 1mm thick, 199 nis...

פורסם
  • מחבר

מההההההה :o :o :o :'(

200 שקל?!?!?

זה המינימום????

אם ניקח כבל פחות טוב (נגיד 1.5 מטר, ויותר עבה [יותר עבה זה פחות טוב נכון?!]) זה יוריד תמחיר??

וכמה עולה כבל קוקסאלי???

ד"א מה זאת אומרת not glass fibers?

עריכה- יש איזה חנות עם אתר אינטרנט שאפשר לראות בה מחירים של דברים כאלה? (זה לא שאני לא מאמין לכם פשוט אני רוצה לראות מה יש עוד...)

פורסם

כבל אופטי מהסוג הפשוט ביותר (כמו שמקבלים עם מינידיסק נייד) עולה מאה שקל למטר-מטר וחצי.

אני קניתי כבל בסיסי של ויונקו 5 מטר ב250 שקל ומכאן המחירים רצים בטירוף למעלה.

איך הגעת לזה שכבל עבה הוא פחות איכותי, ההפך הוא הנכון.

פורסם
  • מחבר

כאילו אם זה דק זה יותר קטן ויותר יקר... אבל הייתי בספק..

וכמה עולה כבל קוקסאלי?

כבל אופטי מהסוג הפשוט ביותר (כמו שמקבלים עם מינידיסק נייד) עולה מאה שקל למטר-מטר וחצי.

עוד משהו בקשר לכבל האופטי, זה הצורה של הראש שלו ( :P).

כבל כמו של מיני דיסק זה ם ראש עגול

אבל לפי מה שראיתי היום אצל חבר שלי הכניסה האופטית לא נראית עגולה אלא מרובעת כזו כמו בתמונה:

1602back.jpg

הכניסה האופטית נמצאת מתחת לעיגול הכתום (קטקסאלי) טור שלישי משמאל לימין.

זה החיבור המרובע הזה שמה...

אז כבל של מיני דיסק מתאים?

(זה יותר שאלה של סקרנות אז תסבלו אותי :-\ :jump:)

פורסם

קבל קואקס קצת יותר זול אתה יכול להשיג 1-1.5 מטר של ויונקו (בינוני) ב 90 שקל.

אתה לא יכול להשתמש בכבל של מינידיסק כי אחד הראשים שלו לא מתאים, אני התכוונתי שהוא דומה ברוחב של הכבל.

פורסם

ההודעות האחרונות פשוט מוטעות. סיב אופטי, כמו רוב הכבלים = יותר עבה, יותר יקר, יותר טוב. לא יותר שמושי.

אפשר למצוא ב40 למטר, מוכנים (לא לפי מטר)

קואקס זה RCA פשוט, אני קניתי 10 מטר ב50 שקל.... אין כזה הבדל.... (לא כשמדובר בGTXP או כל כרטיס אחר, הקואקס שלהם כזה זבל..)

של מינידיסק לא מתאים, יש לו ראש אחד כמו שיש למוצרים ביתים (שחכתי את השם) ויש לו צד אחד משונה.

סיב זכוכית זה סיב אופטי במצב הכי יקר ואיכותי שלו, עולה כ760 למטר, ממש לא שמושי. רק אם אתה מעביר עליו מידע מיוחד (אוזנים ביוניות וכו..)

פורסם

יותר עבה = יותר מבודד

הכבל מוגן יותר מהפרעות חיצוניות והאות נאמן יותר למקור.

אם צריך את זה , כל אחד ומה שהוא רוצה ;)

פורסם

כבל קואקסלי של Vivanco של 5 מטר עלה לי 150 ש"ח .

החיבור האופטי בין הכרטיס קול לרסיבר זה החיבור השונה, לא הזה של המינידיסקים הניידים.

פורסם

קבל קואקס קצת יותר זול אתה יכול להשיג 1-1.5 מטר של ויונקו (בינוני) ב 90 שקל.

אתה לא יכול להשתמש בכבל של מינידיסק כי אחד הראשים שלו לא מתאים, אני התכוונתי שהוא דומה ברוחב של הכבל.

זה מה שכתבתי :AR15:

פורסם
  • מחבר

ההודעות האחרונות פשוט מוטעות. סיב אופטי, כמו רוב הכבלים = יותר עבה, יותר יקר, יותר טוב. לא יותר שמושי.

אפשר למצוא ב40 למטר, מוכנים (לא לפי מטר)

קואקס זה RCA פשוט, אני קניתי 10 מטר ב50 שקל.... אין כזה הבדל.... (לא כשמדובר בGTXP או כל כרטיס אחר, הקואקס שלהם כזה זבל..)

של מינידיסק לא מתאים, יש לו ראש אחד כמו שיש למוצרים ביתים (שחכתי את השם) ויש לו צד אחד משונה.

סיב זכוכית זה סיב אופטי במצב הכי יקר ואיכותי שלו, עולה כ760 למטר, ממש לא שמושי. רק אם אתה מעביר עליו מידע מיוחד (אוזנים ביוניות וכו..)

אתה מתכוון שזה RCA פשוט בצורה שלו, לא באיכות נכון??

או שלא שומעים הבדל בין חיבור אנלוגי לקואקס?

ובהדגשה השניה, אתה מתכוון שהכבל שבא עם הכרטיס זה זבל? (לא ממש ברור לי ;D)

קיצר, מה אתם אומרים, שעדיף לקנות LIVE5.1?

וההבדל הוא מורגש בין לייב לפורטיסימו? (לטובת הפורטיסימו כמובן :-[)

עריכה: לפי עיון חוזר בתרד הזה הסקתי של-AVENGER יש כבל אופטי באורך 5 מטר (מהראק לרסיבר). כמה זה עלה?

וכדי שאני לא אפתח עוד תרד, מישהו יכול לתת לי פרטים על הכניסות של רסיבר JVC 5022? (אני יודע שיש אותו למישהו פה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים